Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, ben de 3 buçuk aylık evliyim bu ay ovülasyonu takip ettim ama regl oldum maalesef , bir dahaki regl tarihim 27 Kasım adet döngüm 28 gün ☺ Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

hoşgeldin canımm, kasımı bekleyelim hep birlikte inşallah en güzel zamanda nasip olur 🥰❤️

Piki yakalayipta mi rgil oldun cnm
Evet, son adet tarihim 1 Ekim di . 4 gün sürüyor . 13 Ekim’de ovülasyon testi yaptım ili çizgi de kırmızıydı , sonraki günde yaptım yine aynı şekilde kırmızıydı değerlendirdik o günleri 12, 13,14,15,17 Ekim bugünleri değerlendirdik .eşim gece çalıştığı için gündüzleri değerlendirmek zorunda kaldık onun etkisi oldumu bilmiyorum .

Bu şekildeydi testlerim , 16 sında çok silik çıktı sonraki testler biraz daha koyuydu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    170 KB · Görüntüleme: 39
Evet, son adet tarihim 1 Ekim di . 4 gün sürüyor . 13 Ekim’de ovülasyon testi yaptım ili çizgi de kırmızıydı , sonraki günde yaptım yine aynı şekilde kırmızıydı değerlendirdik o günleri 12, 13,14,15,17 Ekim bugünleri değerlendirdik .eşim gece çalıştığı için gündüzleri değerlendirmek zorunda kaldık onun etkisi oldumu bilmiyorum .
Gunduz hatta sabah değerlendirmek daha iyi canim spermler daha canli oluyomus

Anlam veremediğim sey ilk hamile kaldigimda düşük olmuştu.. Geri cekilme yontemiyle korunurken bi damlayla buyuk ihtimalle tek atista hamile kaldim.. Simdi 3 aydir olmuyo 🤔 B BUSR4 nefret ettigimiz kisimda bende vardim lan 😂😂😂😂

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah bu ay olur 🙏🏻

X