-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.061
Sirkeyle vajina temizligi arastiriyordum cnm yaŞükürcok sesizlestik allah sekercim burda
Ben pek anlamiyorum cnm ama resimlere bakinca dedigin gibi t renk acilmaya baslamisBunlar yaptigim pik oldu dedigimiz test kızlar. Ustteki mesajimdakileri yeni yaptim bu ikisi oglenden
Banada oyle geldi canim cok sagol cevabin icin. Bakalim kizlar ne dicek. Bende ilk defa kullaniyorum ama ovulasyon gercekten onemli biseymis cocuk sahibi olmak yolunda bence. Tamam tabiki Allah ne zaman derse o zAman ama ovulasyon kullanmasam bugunu degerlendirmem gerek demiycektimBen pek anlamiyorum cnm ama resimlere bakinca dedigin gibi t renk acilmaya baslamis
Aynen cnm ya herkesin fsrkki gun hic belli olmuyor takipcisi olmak en iyisiBanada oyle geldi canim cok sagol cevabin icin. Bakalim kizlar ne dicek. Bende ilk defa kullaniyorum ama ovulasyon gercekten onemli biseymis cocuk sahibi olmak yolunda bence. Tamam tabiki Allah ne zaman derse o zAman ama ovulasyon kullanmasam bugunu degerlendirmem gerek demiycektim
Ay bende okumustum onu cok iyi geliyomusSirkeyle vajina temizligi arastiriyordum cnm ya
Catliyo kuzuBurdayim canim piki degerlendiriyorduktabunlari azonce yaptim pik devam ediyor mu kizlar? T sanki az daha acik gibi geldi rengi C ye gore
Canim cok uzuldum cokngecmis olsunMerhaba arkadaslar benimki düşükle sonuçlandi sabah uyandığımda kanama başladı kan tahlili yaptığımda 16 dan 12 ye düşmüş beta sağlık olsun Rabbim sizlerinkini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Sagol cnm elbette tevekkül etmek lazım Allah tanhayirkisuCanim cok uzuldum cokngecmis olsunherseyde vardır bi hayir
Testten sonra birlikte olduk insallah olurCatliyo kuzu
Merhaba arkadaslar benimki düşükle sonuçlandi sabah uyandığımda kanama başladı kan tahlili yaptığımda 16 dan 12 ye düşmüş beta sağlık olsun Rabbim sizlerinkini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Insallah can imTestten sonra birlikte olduk insallah olur ❤ Hyirliysa
Allah yerini doldursun insallah cnmMerhaba arkadaslar benimki düşükle sonuçlandi sabah uyandığımda kanama başladı kan tahlili yaptığımda 16 dan 12 ye düşmüş beta sağlık olsun Rabbim sizlerinkini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Bende burdayım tatlımHERKES UYUYOMU