-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.601
belkide bu ay geç yumurtlıycam bakalım görelim canım. elimde test cok hergün yapıcam napalımvalla bu testlerden de bıktım haa, seninkinin hassaslığı yüksek falan mı ondan mı göstermiyor acaba diycem instagramdan aldın onlarınkinin düşük bile olması lazım
belkide bu ay geç yumurtlıycam bakalım görelim canım. elimde test cok hergün yapıcam napalım
26 28 se cokdan yumurtlaman lazimdi ama belki gec yumurtlucanbenım döngüm 26-28 arası canım
belkide bu ay geç yumurtlıycam bakalım görelim canım. elimde test cok hergün yapıcam napalım
26 28 se cokdan yumurtlaman lazimdi ama belki gec yumurtlucan
Canım bende aynı marka testi kullanıyorum bende senin gibi hep diyordum olmicak yumurtlamiyorum galiba diyordum ama ben 19 ve 20 gün piki gordum ben testi yapmadan 2 iki buçuk saat falan birsey içmiyorum yanlış sonuç almiyim diye bence sabret seninki de bir kaç güne olur mutlaka bide bu arada 35. Günde piki yaklayani gördüm o yüzden sabırla devam etsaat 16da bugün tekrar yapıcam.şimdi hiç bişey içmiyim
yarında 12de bırakayım bişey içmeyi
laboquick yaparken 1saat önce bırakıyordum ve cıkıyordu anlamadım gerçekten.
ya laboquick çok iyi bi test yada cok dandik
yada bu test cok iyi yada dandik
işin sonunda anlıycaz
26 28 se cokdan yumurtlaman lazimdi ama belki gec yumurtlucan
ama benım döngüm kısa canımCanım bende aynı marka testi kullanıyorum bende senin gibi hep diyordum olmicak yumurtlamiyorum galiba diyordum ama ben 19 ve 20 gün piki gordum ben testi yapmadan 2 iki buçuk saat falan birsey içmiyorum yanlış sonuç almiyim diye bence sabret seninki de bir kaç güne olur mutlaka bide bu arada 35. Günde piki yaklayani gördüm o yüzden sabırla devam et
Dün akşamdan beri böyle sarımsı krem gibi akıntı gelmeye başladı. Çok yoğun değil ama . Aylardır bekliyorum o yüzden hiç bişey gebelik belirtisi diyemiyorum zamanında psikolojik bir sürü belirti yaşadımay pazartesiye 3 gün var
normalde adetin gecikir mi peki?
herhangi bir belirtin var mı?
Bazen döngüsü böyle olanların bile geç yumurtlamasi olabiliyormuş canım bence sen saat 16 bidaha test yapama benım döngüm kısa canım
26-28 günde 1 regl oluyorum. yani en geç yarın olması lazım işte
evet canım öyle yapıcam. allahtan yanıma fazla test aldımBazen döngüsü böyle olanların bile geç yumurtlamasi olabiliyormuş canım bence sen saat 16 bidaha test yap
Canım sen elinde varsa neden bir test yapmıyorsun ki günün de geçmiş daha önce böyle oldu mu hıcDün akşamdan beri böyle sarımsı krem gibi akıntı gelmeye başladı. Çok yoğun değil ama . Aylardır bekliyorum o yüzden hiç bişey gebelik belirtisi diyemiyorum zamanında psikolojik bir sürü belirti yaşadımbir iki gün geçilebilir diye düşünüyorum tamamen psikolojik
Adet oldun mu ? 19.-20. Gün pikten kaç gün geçtiCanım bende aynı marka testi kullanıyorum bende senin gibi hep diyordum olmicak yumurtlamiyorum galiba diyordum ama ben 19 ve 20 gün piki gordum ben testi yapmadan 2 iki buçuk saat falan birsey içmiyorum yanlış sonuç almiyim diye bence sabret seninki de bir kaç güne olur mutlaka bide bu arada 35. Günde piki yaklayani gördüm o yüzden sabırla devam et
Aynen iyi yapmışsın kuzm inşallah yakalarsınevet canım öyle yapıcam. allahtan yanıma fazla test aldım
Takibe devam edebildim bakalim nezaman olcakama benım döngüm kısa canım
Dün akşamdan beri böyle sarımsı krem gibi akıntı gelmeye başladı. Çok yoğun değil ama . Aylardır bekliyorum o yüzden hiç bişey gebelik belirtisi diyemiyorum zamanında psikolojik bir sürü belirti yaşadımbir iki gün geçilebilir diye düşünüyorum tamamen psikolojik
Oldu canım. Bi kaç gün önce gebelik yaptım hafif silik bi çizgi gördüm. Ama gebelik testlerine pek güvenmiyorum. Daha önce pozitif olmasına rağmen kanda negatif çıktı. O yüzden testten sonra gidip kan vermedim Pazartesi ye kadar olmazsam hamileyimdir olursam değilimdirCanım sen elinde varsa neden bir test yapmıyorsun ki günün de geçmiş daha önce böyle oldu mu hıc
Hadi inşallah olmasında bize burda guzel haberler verirsinOldu canım. Bi kaç gün önce gebelik yaptım hafif silik bi çizgi gördüm. Ama gebelik testlerine pek güvenmiyorum. Daha önce pozitif olmasına rağmen kanda negatif çıktı. O yüzden testten sonra gidip kan vermedim Pazartesi ye kadar olmazsam hamileyimdir olursam değilimdir
Canım sperm ler 72 saat vucutta kalabiliyormus umarım döllenme yaşanır yumurtan da en kısa zamanda çatlarCanlar merhabalar benim batı da yazar mısınız 15 Kasım. ve bu arada ovulasyon tersti yaptım bugün şuan çift çizgiyi gördüm. Dün de silikti. Dünü değerlendirdik bugün gece eşim şehir dışına çıkıcak vehafta sonunu da orada geçirecek. Başka yapma şansımız yok malesefBu ayda bize denk geldi şansa bakın ya...
Bebek çalışmalarına başlayana kadar benim adet döngüm de 27-28 di hep. sonra 29 oldu 30 oldu 31 hatta 32 yi gördüm. Bu aslında vücudun kendisini hamileliğe hazırlamasıymış canımama benım döngüm kısa canım
Canım pik zaten salı bide çarşamba günuydu 2 gün sürdü bu günde test yaptım silikesmisti yani çatlamıştı şuan bugunu ve yarını da değerlendirip kabuğuma cekilicem artij bundan sonrasıni rabbime bırakıyorumAdet oldun mu ? 19.-20. Gün pikten kaç gün geçti