Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla bu testlerden de bıktım haa, seninkinin hassaslığı yüksek falan mı ondan mı göstermiyor acaba diycem instagramdan aldın onlarınkinin düşük bile olması lazım
belkide bu ay geç yumurtlıycam bakalım görelim canım. elimde test cok hergün yapıcam napalım

Canım bende aynı marka testi kullanıyorum bende senin gibi hep diyordum olmicak yumurtlamiyorum galiba diyordum ama ben 19 ve 20 gün piki gordum ben testi yapmadan 2 iki buçuk saat falan birsey içmiyorum yanlış sonuç almiyim diye bence sabret seninki de bir kaç güne olur mutlaka bide bu arada 35. Günde piki yaklayani gördüm o yüzden sabırla devam et

26 28 se cokdan yumurtlaman lazimdi ama belki gec yumurtlucan
ama benım döngüm kısa canım
26-28 günde 1 regl oluyorum. yani en geç yarın olması lazım işte

ay pazartesiye 3 gün var
normalde adetin gecikir mi peki?
herhangi bir belirtin var mı?
Dün akşamdan beri böyle sarımsı krem gibi akıntı gelmeye başladı. Çok yoğun değil ama . Aylardır bekliyorum o yüzden hiç bişey gebelik belirtisi diyemiyorum zamanında psikolojik bir sürü belirti yaşadım bir iki gün geçilebilir diye düşünüyorum tamamen psikolojik

Canım sen elinde varsa neden bir test yapmıyorsun ki günün de geçmiş daha önce böyle oldu mu hıc

Adet oldun mu ? 19.-20. Gün pikten kaç gün geçti

karnımda da pıt pıt pıt seyirmeler var. hareketli belli yani.
belkide dediğiniz gibi sıvı alımını daha geç yapmalıyım

hadi hayırlısı o zaman canımm sen bekliyorsan biz hayli hayli bekleriz

Canım sen elinde varsa neden bir test yapmıyorsun ki günün de geçmiş daha önce böyle oldu mu hıc
Oldu canım. Bi kaç gün önce gebelik yaptım hafif silik bi çizgi gördüm. Ama gebelik testlerine pek güvenmiyorum. Daha önce pozitif olmasına rağmen kanda negatif çıktı. O yüzden testten sonra gidip kan vermedim Pazartesi ye kadar olmazsam hamileyimdir olursam değilimdir

Hadi inşallah olmasında bize burda guzel haberler verirsin

Canım sperm ler 72 saat vucutta kalabiliyormus umarım döllenme yaşanır yumurtan da en kısa zamanda çatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…