- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.561
Kızlar pikten kaç gün sonra gebelik testi yaptınız?
Hiç mi ? Ee adet geçerse be yapıyorsunuzyapmıyoz bız bacım
testlere karsı grup ilan ettik kendimizi
Dün benim günümdü olmadım . O yüzden sordumValla pikten kac gun sonrayi bilemem de topicte hepimizin dili yandıgı icin battan önce yapmiycaz canim pek
Kızlar pikten kaç gün sonra gebelik testi yaptınız?
Hadi inşallaaahhhh.... Dün deedik silik milik olsun belki tutar :)Canim sperm 2 3 gün yaşıyor vücutta siz yapın bugün kismette varsa tutar
Beraber bekleyelim buralarda ol hep tekrar hoşgeldin canım
Aynn oyleAynen uzmanlar da diyor zaten ulaşan sperm ulasıyor birkaç saniyede ama dediğin gibi bazen de denemekten ne çıkar diyorsun deniyorsun yani
Dündücanım normalde 14 gün sonrasında regl gelir diyorlar da benim hiç gelmedi kişiden kişiye değişiyor o bence, yani bat ı bekle bence test için..
Dün benim günümdü olmadım . O yüzden sordum
Hiç mi ? Ee adet geçerse be yapıyorsunuz
Henüz yapmadım ben pikten buyana 1 hafta oldu regl tarihini bekliyorum en iyiside onubeklemek daha garanti oluyorKızlar pikten kaç gün sonra gebelik testi yaptınız?
haklısın canım laf olsun işte benimkisihayır ya öyle düşünme, benim eşimin spermleride gayet kaliteli ama tutmuyor bu işler tamamen nasip işii, olacağı varsa olur
aynen bunu gördü bence gebelik testi sandı ve çift çizgiydi yani offffff gelde anlatbunumu gördüler
amanınnnnnnnn
çok fenaaaa
gelde ovulasyonu anlat
Hosgeldin canim eklerim tabi uzulme olcagi varsa oluyo zaten biz gecen ay bol bol calisdik yine olmadiCanlar merhabalar benim batı da yazar mısınız 15 Kasım. ve bu arada ovulasyon tersti yaptım bugün şuan çift çizgiyi gördüm. Dün de silikti. Dünü değerlendirdik bugün gece eşim şehir dışına çıkıcak vehafta sonunu da orada geçirecek. Başka yapma şansımız yok malesefBu ayda bize denk geldi şansa bakın ya...
Yok yapmıyım grup madem yapmıyor bende yapmıyımyap o zaman canım bak heyecanlandırdın beni şimdi
Bugünde yap kesin inşallah tutar canımHadi inşallaaahhhh.... Dün deedik silik milik olsun belki tutar :)
Yok yapmıyım grup madem yapmıyor bende yapmıyım
Pazartesiyi bekliyim diyorum boşuna hayal kırıklığı yaşamıyımkız bizim grup bat gelmeden yapmıyor, yapa yapa negatifi göre göre canımız sıkılıyor ondan, senin bat gelmiş 1 gün geçmiş bile, hemen yapp hemenn
canım doğru yapıyosun adetten bu yana kaçıncı gündesin? adete yakın yumurtlayanlardan olabilir misinkızlar yanlıs yapılan bişey mı var bende
saat 13te sıvıyı bıraktım.hatta wc gittim birdaha içmedim bişey
ve okların altındaki çizgiye kadar batırıp 10-15 sn sayıyorum cıkartıyorum
idrarım çok yoktu az geldi onunla ilgilisi olamaz diymi.çubuk için yeterli bi idrardı
Allah allah cok kafam karıstı yada acele ediyorum 1-2 gün beklemeliyim
Canım daha erken kessen suyu 2 saat önceden mesela 12 12 buçuk gibikızlar yanlıs yapılan bişey mı var bende
saat 13te sıvıyı bıraktım.hatta wc gittim birdaha içmedim bişey
ve okların altındaki çizgiye kadar batırıp 10-15 sn sayıyorum cıkartıyorum
idrarım çok yoktu az geldi onunla ilgilisi olamaz diymi.çubuk için yeterli bi idrardı
Allah allah cok kafam karıstı yada acele ediyorum 1-2 gün beklemeliyim