- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.621
Canım hamilelik olduğu halde testte negatif çıkabilir ama ben pozitif çıkıp da hamile olmayanı duymadım. inşallah hamilesindirOldu canım. Bi kaç gün önce gebelik yaptım hafif silik bi çizgi gördüm. Ama gebelik testlerine pek güvenmiyorum. Daha önce pozitif olmasına rağmen kanda negatif çıktı. O yüzden testten sonra gidip kan vermedim Pazartesi ye kadar olmazsam hamileyimdir olursam değilimdir
Aynen öyle herkes işine baksın misaliHahaha ben kızıma hamile kaldigimdada yapmıştım ozamannkafama sokmuşlardı hala kafamda yapıyorum her ilişkiden sonra gülerse gülsünler onlar ne anlar ki
O zamn seni kosarak gebelik testi yapmaya davet ediyorum ne duruyosunDün benim günümdü olmadım . O yüzden sordum
Kızlar benimkide evlenince kısaldı benimki ne oluyor o zamanBebek çalışmalarına başlayana kadar benim adet döngüm de 27-28 di hep. sonra 29 oldu 30 oldu 31 hatta 32 yi gördüm. Bu aslında vücudun kendisini hamileliğe hazırlamasıymış canım
Çatlamış canım yumurtan bugünü mutlaka degerlendirKızlar buda bu günkü test nasıl iki gündür pikti bu günde böyle çıktıEki Görüntüle 2549956
Ben icine koyup bekletmiyorum canim en az 2 saat hic sıvı almiyorum sonrada teste 3-4 damla koyuyorum idrar bolumunekızlar yanlıs yapılan bişey mı var bende
saat 13te sıvıyı bıraktım.hatta wc gittim birdaha içmedim bişey
ve okların altındaki çizgiye kadar batırıp 10-15 sn sayıyorum cıkartıyorum
idrarım çok yoktu az geldi onunla ilgilisi olamaz diymi.çubuk için yeterli bi idrardı
Allah allah cok kafam karıstı yada acele ediyorum 1-2 gün beklemeliyim
Amin canım inşallahHadi inşallah olmasında bize burda guzel haberler verirsin
Orasını bilmiyorum kuzumKızlar benimkide evlenince kısaldı benimki ne oluyor o zaman
Ben labaquikden çok memnun kaldım kuzum 15inde başladım 24 25 te gördüm yumurtlamayı ve adet dongum 35 gün tam denk geldi yani sonra hep silik cıktı 26 ve sonrasındasaat 16da bugün tekrar yapıcam.şimdi hiç bişey içmiyim
yarında 12de bırakayım bişey içmeyi
laboquick yaparken 1saat önce bırakıyordum ve cıkıyordu anlamadım gerçekten.
ya laboquick çok iyi bi test yada cok dandik
yada bu test cok iyi yada dandik
işin sonunda anlıycaz
Çubuk testlerde mecbur daldırıyoruz içine canımBen icine koyup bekletmiyorum canim en az 2 saat hic sıvı almiyorum sonrada teste 3-4 damla koyuyorum idrar bolumune
Aynen canım sıkı çalışma var bu günÇatlamış canım yumurtan bugünü mutlaka degerlendir
Kolay gelsin canımAynen canım sıkı çalışma var bu gün
İnşallah canım ama ben daha öncede teste pozitif kanda 0 ı gördümCanım hamilelik olduğu halde testte negatif çıkabilir ama ben pozitif çıkıp da hamile olmayanı duymadım. inşallah hamilesindir
Hiç sorma kuzu artık valla gına geldi neyse son 2 gün sonra finişKolay gelsin canımben atlattım neyseki ya yoruluyor insan
Benide yeseydinOy ben bugün çok acım ya doymuom he sabah 1 simit tatlısı yedim sonra 1 kase gevrek öğlen çorba az önce 2 dilim ekmekle peynir domates 1 dilimde kek yedim masallahim var
Oy ben bugün çok acım ya doymuom he sabah 1 simit tatlısı yedim sonra 1 kase gevrek öğlen çorba az önce 2 dilim ekmekle peynir domates 1 dilimde kek yedim masallahim var
Ne ilacı kullandınızAgzima eski bi tat var midemde eşkimis gibi ilacimda bitti ama hala boyleyim yabide 3 gundur afedersiniz geyiriyorum cok fazla normalde gazli icecej icince olur aama şimdi 3 gundur kendiligimde geliyo hep belirtimi degilmi bilemedim