-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.581
adet bitti ben ovulasyona basladım canımcanım doğru yapıyosun adetten bu yana kaçıncı gündesin? adete yakın yumurtlayanlardan olabilir misin
Pazartesiyi bekliyim diyorum boşuna hayal kırıklığı yaşamıyım
evet öyle yapıcam.Canım daha erken kessen suyu 2 saat önceden mesela 12 12 buçuk gibi
evet öyle yapıcam.
şimdi içmedim bişey.sizce 16 ya kadar içmeyip tekrarmı yapsam
Pazartesiyi bekliyim diyorum boşuna hayal kırıklığı yaşamıyım
Canım sende ki de mevlana sabrıymış günün geçmişşşş hadi bi test yap pazartesiye kadar ben olsam heyecandan düşürüverirdim
Dene canım zarar gelmez için rahat etsin en azındanevet öyle yapıcam.
şimdi içmedim bişey.sizce 16 ya kadar içmeyip tekrarmı yapsam
Kızlar buda bu günkü test nasıl iki gündür pikti bu günde böyle çıktıEki Görüntüle 2549956
Ay çok sağol güzelim çok mutlu oldum valla ama biz bu sabah saat 5 gibi birlikte olduk tekrar ne zman yapsam acabaçatlamış canım hayırlı olsunn, bugünü de kesin değeerlendiirinn
Ay çok sağol güzelim çok mutlu oldum valla ama biz bu sabah saat 5 gibi birlikte olduk tekrar ne zman yapsam acaba
Valla üzgünüm ama benım hala pik değil.
Ya bu testlerde bı sıkıntı var yada bu ay bende var
Tamam dün hiç akıntım yoktu e bugün var
Demi aynen canımhmmmm sizi gidiler
valla ben olsam akşam kesin yapardım çünkü çatlamış yani riske atma bence
Demi aynen canımben bence benim kocis işten gelince yakaliyim onu riske atmiyim dediğin gibi
Bu gün kaçıncı gün canımValla üzgünüm ama benım hala pik değil.
Ya bu testlerde bı sıkıntı var yada bu ay bende var
Tamam dün hiç akıntım yoktu e bugün var
Aynen tatlım son iki gün ondan sonra başlasın izinler bir müddetkesinlikle kuzum, hatta yarını da boş geçmeyin sonra sal gitsin canın ne zaman istiyorsa hahahaasad
daha erken adet dögün 30-35 gün değil mi? 15. gün dediğin 28 günde adet görenler için sen ancak 18. günde falan yumurtlarsın yapmaya devam etadet bitti ben ovulasyona basladım canım
15.gün
benım döngüm 26-28 arası canımdaha erken adet dögün 30-35 gün değil mi? 15. gün dediğin 28 günde adet görenler için sen ancak 18. günde falan yumurtlarsın yapmaya devam et
15Bu gün kaçıncı gün canım
saat 16da bugün tekrar yapıcam.şimdi hiç bişey içmiyim
yarında 12de bırakayım bişey içmeyi
laboquick yaparken 1saat önce bırakıyordum ve cıkıyordu anlamadım gerçekten.
ya laboquick çok iyi bi test yada cok dandik
yada bu test cok iyi yada dandik
işin sonunda anlıycaz