- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.641
hımmmmm o zaman sen düzwenli adet oluyorsun anladım.... Bakalım ya belki vardır daha vaktı çok rahatsız olursan bu durudman birde yumurtlama takibi yaptırsan nasıl olurbenım döngüm 26-28 arası canım
Antibiotik enfeksiyon icinNe ilacı kullandınız
hahaha benim yumurta yarın çatlar o kesinde döllenir mi onu bilmiyprum işte. Eşim sperm testi için dün dr gitti. gün vermişler kasımın 20 sine sanırım.Canım sperm ler 72 saat vucutta kalabiliyormus umarım döllenme yaşanır yumurtan da en kısa zamanda çatlar
Haha bana kizio kendisi yazio bende yazım durAgzima eski bi tat var midemde eşkimis gibi ilacimda bitti ama hala boyleyim yabide 3 gundur afedersiniz geyiriyorum cok fazla normalde gazli icecej icince olur aama şimdi 3 gundur kendiligimde geliyo hep belirtimi degilmi bilemedim
O zaman ilacın etkisi olabilir bazen ilaç bitmesine rağmen etki sürüyorAntibiotik enfeksiyon icin
Agzima eski bi tat var midemde eşkimis gibi ilacimda bitti ama hala boyleyim yabide 3 gundur afedersiniz geyiriyorum cok fazla normalde gazli icecej icince olur aama şimdi 3 gundur kendiligimde geliyo hep belirtimi degilmi bilemedim
Haha bana kizio kendisi yazio bende yazım dur
Karın ağrısı kasık ağrısı göğüs şişmesi hassasiyeti ayak üşümesi baş ağrısı bel ağrısı gazlanma baş dönmesi mide bulantısı mide yanmasi daha sayimmi kız hamilemiyizki aramızda 1 gün var senle zaten
Hahaha ii ii kurtuluyon sendeHiç sorma kuzu artık valla gına geldi neyse son 2 gün sonra finiş
Bugun birseyler olabilirse iyi olurduhahaha benim yumurta yarın çatlar o kesinde döllenir mi onu bilmiyprum işte. Eşim sperm testi için dün dr gitti. gün vermişler kasımın 20 sine sanırım.
Normalde ben az yerim bukadar yememkız ben onları 1 öğünde yiyorum dsjfgfsgl hiç bişey yememişsin ki
Benimki buyuk ihtimal hala ilacin etkisi amaHaha bana kizio kendisi yazio bende yazım dur
Karın ağrısı kasık ağrısı göğüs şişmesi hassasiyeti ayak üşümesi baş ağrısı bel ağrısı gazlanma baş dönmesi mide bulantısı mide yanmasi daha sayimmi kız hamilemiyizki aramızda 1 gün var senle zaten
Evet canim bende oyle tahmin ediyorum zatenO zaman ilacın etkisi olabilir bazen ilaç bitmesine rağmen etki sürüyor
Olur yerimBenide yeseydinbenimde hic iştahım yok 3 gundur ya
Normalde ben az yerim bukadar yemem
Evet oda belirtiymis de ilacin etksiidir hala kizbenim yeni doğum yapan bir arkadaşım var o ilk haftalarında çok gaz çıkardığını habire geğirdiğini söylemişti
Cikmaz kiz bugunu saymazsam 6 gun var reglimeikinizde gidin bi test yapın
Benimde oyleydi 3 gune kadar aciktigimi resmen bas donmesiyle anliyorumOlur yerimbugun boyle istahim acik 3 gundur bende ac geziordum
Benimkide ya kuruntu ya regl olcam ya gebeyim yada kafamda kuruyomBenimki buyuk ihtimal hala ilacin etkisi amakendi kendimke dalga geciyom bacimmm
Aynem bekleyip gorcez som 5 gun benimBenimkide ya kuruntu ya regl olcam ya gebeyim yada kafamda kuruyomAllah yardımcımız olsun kafalar gitti
Kız ben yiyom bugün gayet suda bol içiom ama baş dönmem baş agrım geçmiyor ayağa kalktigim gibi gözüm karario karincalanio etrafBenimde oyleydi 3 gune kadar aciktigimi resmen bas donmesiyle anliyorumkarnim guruldardi önceden