Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Agzima eski bi tat var midemde eşkimis gibi ilacimda bitti ama hala boyleyim ya bide 3 gundur afedersiniz geyiriyorum cok fazla normalde gazli icecej icince olur aama şimdi 3 gundur kendiligimde geliyo hep belirtimi degilmi bilemedim
Haha bana kizio kendisi yazio bende yazım dur
Karın ağrısı kasık ağrısı göğüs şişmesi hassasiyeti ayak üşümesi baş ağrısı bel ağrısı gazlanma baş dönmesi mide bulantısı mide yanmasi daha sayimmi kız hamilemiyizki aramızda 1 gün var senle zaten

Agzima eski bi tat var midemde eşkimis gibi ilacimda bitti ama hala boyleyim ya bide 3 gundur afedersiniz geyiriyorum cok fazla normalde gazli icecej icince olur aama şimdi 3 gundur kendiligimde geliyo hep belirtimi degilmi bilemedim

benim yeni doğum yapan bir arkadaşım var o ilk haftalarında çok gaz çıkardığını habire geğirdiğini söylemişti

ikinizde gidin bi test yapın

Benimki buyuk ihtimal hala ilacin etkisi ama kendi kendimke dalga geciyom bacimmm

Benimde oyleydi 3 gune kadar aciktigimi resmen bas donmesiyle anliyorum karnim guruldardi önceden
Kız ben yiyom bugün gayet suda bol içiom ama baş dönmem baş agrım geçmiyor ayağa kalktigim gibi gözüm karario karincalanio etraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…