- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.521
Aynen uzmanlar da diyor zaten ulaşan sperm ulasıyor birkaç saniyede ama dediğin gibi bazen de denemekten ne çıkar diyorsun deniyorsun yaniHerseyi denedimayaklarımı havada tutup salladi bile yani ama fossaa
Ben rap dinliyorum normalde hala ergenlikte kaldım ama güzel şarkıymış sağol canım paylastigin için
severmisiniz bilemem
müzik zevkinizi bilemem
ama bu sarkıya bugün takıldım
sizinlede paylasmak istedim bacılar
İki kere yaptım da eşim dalga geçiyor sus dedim beni benle bırak evrene pozitif enerji yayıyorum inanıyorsak olurBen yastık koyup ayağımı duvara dikmiştim ahahahadenemekten zarar gelmez dene dene
şarkı 4 dakika kız.Ben rap dinliyorum normalde hala ergenlikte kaldım ama güzel şarkıymış sağol canım paylastigin için
Canlar merhabalar benim batı da yazar mısınız 15 Kasım. ve bu arada ovulasyon tersti yaptım bugün şuan çift çizgiyi gördüm. Dün de silikti. Dünü değerlendirdik bugün gece eşim şehir dışına çıkıcak vehafta sonunu da orada geçirecek. Başka yapma şansımız yok malesefMerhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.( Not: sayfamızda aktif olmayalar bat listesine giremeyecek ve silineceklerdir)
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz
❤@Didem6235 bat 5 Kasım
❤ B BUSR4 (heycanla bekliyoruz)
❤@peripellas
❤ R Rainbow3461 bat 7 Kasım
❤@trncysl bat 15 Kasım
❤@mayasiz bat 16 Kasım
❤@Cgdm2537 bat 10 Kasım
❤@Seker2181 bat 13 Kasım
❤@nejlaa 86 bat 29 Ekim
❤@Mrs terazi bat 30 Ekim
❤@essram bat 8 Kasım
❤@Haticehakance3567 bat 7 Kasım
❤@Nrarslnn bat 7 Kasım
❤@didima0135 bat 19 Kasım
❤@sardunya58 bat 10 Kasım
❤@Ipek8006 bat 12 Kasım
❤@gizsiz bat 13 Kasım
❤@mrlekn888 bat 23 Kasım
❤@RSHN bat 20 Kasım
❤@Derya Leia bat 6 Kasım
❤@Masalsu01 bat 8 Kasım
❤@m_aslicim bat 13 Kasım
❤@Derya calbay bat 28 Ekim
❤@Esel circassian bat 13 Kasim
❤@Yildem bat 20 Kasım
❤@Hilal244 bat 5 Kasım
Aynen bakalım inşallah çatlamıştırSon 19 dakika
gizsiz çift çizgi oldu mu ovu testinşarkı 4 dakika kız.
1 dakikada cevap yazdın ne ara dınledın
Hahaha ben kızıma hamile kaldigimdada yapmıştım ozamannkafama sokmuşlardı hala kafamda yapıyorum her ilişkiden sonra gülerse gülsünler onlar ne anlar kiİki kere yaptım da eşim dalga geçiyor sus dedim beni benle bırak evrene pozitif enerji yayıyorum inanıyorsak olur
üzülme canımm her işte bı hayır vardırCanlar merhabalar benim batı da yazar mısınız 15 Kasım. ve bu arada ovulasyon tersti yaptım bugün şuan çift çizgiyi gördüm. Dün de silikti. Dünü değerlendirdik bugün gece eşim şehir dışına çıkıcak vehafta sonunu da orada geçirecek. Başka yapma şansımız yok malesefBu ayda bize denk geldi şansa bakın ya...
Bırazdan yapıp atıcam canım,daha göremedikgizsiz çift çizgi oldu mu ovu testin
Bası güzel geldi kız ondanşarkı 4 dakika kız.
1 dakikada cevap yazdın ne ara dınledın
Benim dün silikti değerlendirdik bugün koyu ama değerlendirebilir miyiz bilmiyprum. Eşim şehir dışına çıkıyor. Bu ay da böyle geçer gibime geliyor. Sanş...Bırazdan yapıp atıcam canım,daha göremedik
Kotu denk gelmiş kuzum ya bugün gitmeden degerlendirseydiniz en azından hoşgeldin buarada ❤❤Canlar merhabalar benim batı da yazar mısınız 15 Kasım. ve bu arada ovulasyon tersti yaptım bugün şuan çift çizgiyi gördüm. Dün de silikti. Dünü değerlendirdik bugün gece eşim şehir dışına çıkıcak vehafta sonunu da orada geçirecek. Başka yapma şansımız yok malesefBu ayda bize denk geldi şansa bakın ya...
allah korusun tabi.üzülme canımm her işte bı hayır vardır
ya tutuğ düşseydi
ALLAH ISINI BİLİR
allah allahhh
biri daha vardı benımle bırlıkte ovu yapan kimdi o yaa
Selam canım, ben uyanana kadar sayfalar birikiyor, bugün yaptın mi testini. Ben de yapıyorum hala çok silik, hatta ilk yaptıklarım daha belirginmiş poflardayim halaBir de bu ay 5 yumurta vardı, bir tanesi mi çatlamaz ya
Sağol canım ben buralardayım aslında uzun zamandır ama neden batımı yazma gereği duydum tekrardan bende bilmiyorum. Bakalım eşime bahsettim hallederiz şipşak diyorKotu denk gelmiş kuzum ya bugün gitmeden degerlendirseydiniz en azından hoşgeldin buarada ❤❤