Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım ben buralardayım aslında uzun zamandır ama neden batımı yazma gereği duydum tekrardan bende bilmiyorum. Bakalım eşime bahsettim hallederiz şipşak diyor :KK70::KK70: Ama bildiğimkadarıylr asıl yumurta çatladıktan sonra ilişkiye giirlmesi gerektiği. Yani bu çift çizgi tekrar silik oluyorya işte o gün en verimli gün diye biliyorum. o günde yok zaten eşim

kuzum eşin bugün eve uğrayacak mı en azından?
pikken yaparsanız spermler içerde 24-72 saat kadar canlı kalıyor, nasipte varsa hiç belli olmaz bugünü şipşak değerlendirin bence :KK36:

Valla ben de diyecek söz bulamadım. Belki eşinizin bi takıntısı vardır ve ya her hangi bir korkusu yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık bir bebek kaybetmişsiniz onun travmasında da kalmış ola bilir. Yine aynısı olucak diye düşünüp üzülmemek için yapmak istemeye bilir.
Zaten öyle diyor ya bir daha olmazsa aynı şeyleri yasarsak ben 2 yattım hastanede çok zordu korkuyor zaten

Sağol canım ben buralardayım aslında uzun zamandır ama neden batımı yazma gereği duydum tekrardan bende bilmiyorum. Bakalım eşime bahsettim hallederiz şipşak diyor :KK70::KK70: Ama bildiğimkadarıylr asıl yumurta çatladıktan sonra ilişkiye giirlmesi gerektiği. Yani bu çift çizgi tekrar silik oluyorya işte o gün en verimli gün diye biliyorum. o günde yok zaten eşim
Canim sperm 2 3 gün yaşıyor vücutta siz yapın bugün kismette varsa tutar
Beraber bekleyelim buralarda ol hep tekrar hoşgeldin canım 🥰🤗

Valla üzgünüm ama benım hala pik değil.
Ya bu testlerde bı sıkıntı var yada bu ay bende var
Tamam dün hiç akıntım yoktu e bugün var

Eklentiler

• 149DD983-65E5-4662-8AC9-2F40650615C2.jpeg
    149DD983-65E5-4662-8AC9-2F40650615C2.jpeg
    91,9 KB · Görüntüleme: 37
Size birde az önce başıma gelen rezil olduğum bir anı anlatayım.

Şirketteyim yemek molasından yerime geçiyorum. Asansörden tam çıktım genel müdürümüz. oda bizim wc den çıkıyor. Erkekler wc dolu olduğu için bizim wc yi kullanmış. tam döndüm yoluma devam edeceğim. Bana seslendi eliyle de işaret ederek gel gel diyo.. Bende içimden allah allah ne oldu acaba diyorum. gel dedi gittim wcnin kapısında bu senin mi diye sordu gülerek ben de sabah makyaj yapmıştım majyaj çantamı gösteriyor heralde diye düşündüm .Uyaracak galiba beni burda bırakmayın böyle şeyleri falan diyecek diye düşürkeeeeennn bir de ne göreyim... BEnim sabahki yaptığım ovu testi orda aynanın önünde duruyor ben şoookkkk.... Ve çift çizgi.... Nasıl toparlayacağımı bilemedim. şeyy kem kümm benim ama düşündüğünüz gibi değil falan anlatamadan asansöre bindi gitti el sallaya sallaya.... ERzil oldum onu orda nasıl unuttum hala aklım almıyor :KK43:((.... Umarım farklı şeyler düşünemz ve bana birşey sormaz... sorarsa da gebelik testi değil dicem mejburen

Canım akıntı olduğu gün deilde akıntıdan bi kaç gün sonra yumurtlama oluyor belki 1 2 güne olur sabırla devam et

kuzum eşin bugün eve uğrayacak mı en azından?
pikken yaparsanız spermler içerde 24-72 saat kadar canlı kalıyor, nasipte varsa hiç belli olmaz bugünü şipşak değerlendirin bence :KK36:
aynen gee yola çıakcak akşamdan şipşak haletmek lazım :KK70::KK70:.. Dün silikti değerlendirdik. 72 saat canlı klasalar tutar... Ama bilmiyprum yaa o kadar kalitel spermi olsa herifin zaten tutardı :KK70::KK70:

kuzum sen yinede bugünü değerlendir ben bir yerde okumuştum yumurtlama zamanı o sıvının gelmesinin sebebi spermi kolayca rahme taşımak için Rabbim her şeyi olması gerektiği gibi yaratmış o akıntı boşa gelmiyor, bugünü değerlendir bence akıntın varsa..

aynen gee yola çıakcak akşamdan şipşak haletmek lazım :KK70::KK70:.. Dün silikti değerlendirdik. 72 saat canlı klasalar tutar... Ama bilmiyprum yaa o kadar kalitel spermi olsa herifin zaten tutardı :KK70::KK70:

hayır ya öyle düşünme, benim eşimin spermleride gayet kaliteli ama tutmuyor bu işler tamamen nasip işii, olacağı varsa olur :KK36:

Size birde az önce başıma gelen rezil olduğum bir anı anlatayım.

Şirketteyim yemek molasından yerime geçiyorum. Asansörden tam çıktım genel müdürümüz. oda bizim wc den çıkıyor. Erkekler wc dolu olduğu için bizim wc yi kullanmış. tam döndüm yoluma devam edeceğim. Bana seslendi eliyle de işaret ederek gel gel diyo.. Bende içimden allah allah ne oldu acaba diyorum. gel dedi gittim wcnin kapısında bu senin mi diye sordu gülerek ben de sabah makyaj yapmıştım majyaj çantamı gösteriyor heralde diye düşündüm .Uyaracak galiba beni burda bırakmayın böyle şeyleri falan diyecek diye düşürkeeeeennn bir de ne göreyim... BEnim sabahki yaptığım ovu testi orda aynanın önünde duruyor ben şoookkkk.... Ve çift çizgi.... Nasıl toparlayacağımı bilemedim. şeyy kem kümm benim ama düşündüğünüz gibi değil falan anlatamadan asansöre bindi gitti el sallaya sallaya.... ERzil oldum onu orda nasıl unuttum hala aklım almıyor :KK43:((.... Umarım farklı şeyler düşünemz ve bana birşey sormaz... sorarsa da gebelik testi değil dicem mejburen

ayy inanamıyorumm :KK57:
kızz nasıl unuttun onu ordaaa, gebelik sanmışlardır %100

kızlar benım pik kaldı yarına.
yanı hafta sonu garanti olacaksa olur olmazsa zaten artık regl dogru gidecek.

Canlar merhabalar benim batı da yazar mısınız 15 Kasım. ve bu arada ovulasyon tersti yaptım bugün şuan çift çizgiyi gördüm. Dün de silikti. Dünü değerlendirdik bugün gece eşim şehir dışına çıkıcak vehafta sonunu da orada geçirecek. Başka yapma şansımız yok malesef :KK43: Bu ayda bize denk geldi şansa bakın ya...
bunumu gördüler
amanınnnnnnnn
çok fenaaaa
gelde ovulasyonu anlat

X