-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.481
Hiç yaşamadım bunları bakalım benim üşüme neden anliycam 1 hafta sonra
Canım pik olduğu günler kaşık ağrısı yaşadın mı hiçEki Görüntüle 2549838
Benimde bu şekilde 24 25 ekimde pikti bidaha testim bitti devam etmedim teste. 26 sondan sonra da olamadı maalesef ilişki eşim rahatsızlandı çok grip oldu. Sizce umut var mı
Banada ole oluordu gece çok terliordum özellikle regl yakınken yada reglken hiç üşümemiştim kisin bile çorap giymem ben normaldekişiden kişiye değişiyor kuzum annemi sıcak basar mesela
Banada ole oluordu gece çok terliordum özellikle regl yakınken yada reglken hiç üşümemiştim kisin bile çorap giymem ben normalde
Doğum günün kutlu olsun canım inşallah sana güzel bir hediye olurYıllar ne çabuk geçiyor 22 de oldum bugün doğum günümumarım bu yaş bana en büyük hediyeyi getirir bebisi
öylede böylede sonuc değiştiremem napıyım bacıcımBen senden beter heycanliyim kiz yerinde olsam smdi yapmistim
Yok kız ben insanların çok tersiyim aslında ya bende bısı varben bi anormalim ya
Cok sagol canim Allah ragzi olsun insallah AminnnDoğum günün kutlu olsun canım inşallah sana güzel bir hediye olur
Yani orrasi oyle bekliok kiz napalim heyecanla son 34 dakikaöylede böylede sonuc değiştiremem napıyım bacıcım
allah allahhhYani orrasi oyle bekliok kiz napalim heyecanla son 34 dakika
Silinmişti cnm tamamen 4 gündür yoktu bugün oldu tekrarCanimm ovulasyonda ikinci cizgi hep silik cokar
İste genelde oyle oluyo bizim canim gunasiri. Bugun var yarin yok sonra var bazen ustuste oluyor bazen gunde 2 kere oluyo bazen 3 gun olmuyoAaa bu eslerde çok kafasız ya uf bari gün aşırı olsun canım bugün dolu yarın boş sonraki gün dolu
Benım canımallah allahhh
biri daha vardı benımle bırlıkte ovu yapan kimdi o yaa
Çok hafif kasıklarımda sızlama var cnm görüşüme dokununca bisey yok ama sızlıyor aradacanım bilemedim ki valla her şey olabilir, benim yumurtlamadan taa kaç gün sonra koyu çıktı şimdi adet oluyorum, varsa gebelik testi yap istersenn, belirtin var mı hiç
Catlayinca daha iyi sanki kuzum bi kere pik bi kere çatlayınca ondan sonra kabuguma cekilicem artik yeterkuzum sen bu gece yap yarına da işveli cilveli ol bence yarını da değerlendirin ya, acaba çatlayınca mı değerlendirsen bilemedim şimdi hangisi daha iyi
Çok hafif kasıklarımda sızlama var cnm görüşüme dokununca bisey yok ama sızlıyor arada
Catlayinca daha iyi sanki kuzum bi kere pik bi kere çatlayınca ondan sonra kabuguma cekilicem artik yetero gelirse olur. Zaten haftaya istanbula gidiyorum
amin canım birşey soracağım ya akıntın nasıl acaba tarif edebilir misinAmin canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
Ay yok ısınmıyor nane limon yaptım çorbada içiyorum heryerim ısındı ayaklarım inat ediyor ısınmamak için