-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.501
14:30 atıyoruz tamammı :))Benım canım
Bende koyyim ozaman ya belki ısınırben sıcak su torbası koyuyorum ayaklarımın altına o durumda
Son 23 dakika tam 30da at he14:30 atıyoruz tamammı :))
Benimkide hepsi ciktiAynen canım adet tarihini bekliorumyok kız geçti yumurtlama adete 6 gün kaldı bu saatten sonra olmaz daha zaten bisi fark ettim yumurtlama döneminde sperm daha az geri akıyor dünkü ilişkide yastık koyduğum halde hepsi geri geldi komple
Ay valla tadinmaz yenmezkuzum bugün akşam mutlaka testi tekrarla belki akşama çatlar belli olmaz
Ben ne gösterdiklerinden üzerinde çiçek resmi olanı kullanıyorum canım memnunumÇok var sizinkınden istiyorum hamgısı
Rahim ağzı kapandı daha girmez bu saatten sonra kuzum boşuna yoruoz kendimiziBenimkide hepsi ciktisinir oldumn
Aynen canım bende onu bekliyorum zaten14:30 atıyoruz tamammı :))
Benim canimallah allahhh
biri daha vardı benımle bırlıkte ovu yapan kimdi o yaa
Son 19 dakikaAynen canım bende onu bekliyorum zaten
Kızlar yastık falan deyince değişik akrobatik hareketler yapanlar var mı ya ayakları havaya dikmek gibi bu konudaki görüşleriniz nelerBenimkide hepsi ciktisinir oldumn
Bikac gun sonra test yap istersen canim erken gebelik insallah vardirSilinmişti cnm tamamen 4 gündür yoktu bugün oldu tekrar
Herseyi denedimKızlar yastık falan deyince değişik akrobatik hareketler yapanlar var mı ya ayakları havaya dikmek gibi bu konudaki görüşleriniz neler
14:30da at tamammıBenim canim
Ben yastık koyup ayağımı duvara dikmiştim ahahahaKızlar yastık falan deyince değişik akrobatik hareketler yapanlar var mı ya ayakları havaya dikmek gibi bu konudaki görüşleriniz neler
14:30da at tamammı
burası pikli ovu kaynasın