Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben bundan önceki aylar deli gibi yapıyordum. gecen ay regl bekledım. bu aysa beklerim bundan sonrakilerde de bekliycem. yapmayı düşünüyorum
Gizsiz senin ovulasyon testlerin nasıl gidiyor? Pik bekliyorsun sanırım koyulaşma nasıl? Benim geçen ay T çizgisinde kızarma bile olmamıştı bu ay da ben test alıp da yapmadım Bakalım doktor civanım neler diyecek

kız doktorla yumurta takibi daha iyi aslında hee, baksın yumurtanın gelişiminee

Bu ay kendimle gurur duydum adetime 5 gun kaldi ve ben test yapmadım helal olsun bana
Hahahah ben geçen ay yumurtlama ve takvim tutmadan denedim gebeliği yanlış günlerde birlikte olduk adetimi 30 günden hesaplayınca sonra üstüne adete 7 gün kala test yaptım çıkmadı bu ay tam gunumubiliyorum yumurtlamayida gördüm ama test yapmıyorum korkudan günümün geçmesini bekliyorum

Beklemek en guseli aslinda ama insan sabirsizlaniyo ama sen yapma daha yumurtlaman yeni bol bol calismalara devam et

Merhaba kızlar ben yumurtlamayı 20 sinde yakalamıştım adetim 6 güm var ama ovulasyon testi bugün tekrar böyle cıktı acaba acaba ne olabilir

Eklentiler

• BDA4ADBE-5D10-4863-8D49-9736E8CAFD60.jpeg
    51,4 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba kızlar ben yumurtlamayı 20 sinde yakalamıştım adetim 6 güm var ama ovulasyon testi bugün tekrar böyle cıktı acaba acaba ne olabilir

canım bilemedim ki valla her şey olabilir, benim yumurtlamadan taa kaç gün sonra koyu çıktı şimdi adet oluyorum, varsa gebelik testi yap istersenn, belirtin var mı hiç

Beklemek en guseli aslinda ama insan sabirsizlaniyo ama sen yapma daha yumurtlaman yeni bol bol calismalara devam et
Aynen canım adet tarihini bekliorum yok kız geçti yumurtlama adete 6 gün kaldı bu saatten sonra olmaz daha zaten bisi fark ettim yumurtlama döneminde sperm daha az geri akıyor dünkü ilişkide yastık koyduğum halde hepsi geri geldi komple

Kızlarrrr toplasın sizce pik mi?

Eklentiler

• E201A180-B25E-42F5-B26B-63BAA6F52C9F.jpeg
    39,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 8138A70B-63B6-41E9-B06B-62F048EADEB5.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 33
  • C6925E8C-A2CD-4C90-9E13-05E170F41C6E.jpeg
    42,4 KB · Görüntüleme: 30
Gebelik testi yap canım yarın sabah ilk ıdrarla buna çok güvenip sonra hayal kırıklığı yaşama

Tatlım koyulasma yok sıfır
bugün bekliyorum olmazsa yarın oda olmaz öbür gün.
14:30 kader anı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…