- 23 Aralık 2010
- 1.018
- 1.354
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.441
İki yıllık evliyim canım 27 yaşındayım 1.63 boy 55 de kilodayım boy ve kilom orantılı canım bi kere hamile kaldım ama kalpleri durdu şimdi tekrar deneyecem işte nasip bakalım rabbim ne zaman nasip edecek
Olsun oda bişeydir ya bende önümüzdeki ay sağlam belirtiler görmeden gebelik testi yapmıycam
ben bundan önceki aylar deli gibi yapıyordum. gecen ay regl bekledım. bu aysa beklerim bundan sonrakilerde de bekliycem. yapmayı düşünüyorumBu ay kendimle gurur duydum adetime 5 gun kaldi ve ben test yapmadımhelal olsun bana
Aynn kuzu bende oyle bide enfeksiyon dan dolayi hic umudum yokya ondan yapmiyorum beklicemben bundan önceki aylar deli gibi yapıyordum. gecen ay regl bekledım. bu aysa beklerim bundan sonrakilerde de bekliycem. yapmayı düşünüyorum
Gizsiz senin ovulasyon testlerin nasıl gidiyor? Pik bekliyorsun sanırım koyulaşma nasıl? Benim geçen ay T çizgisinde kızarma bile olmamıştı bu ay da ben test alıp da yapmadımben bundan önceki aylar deli gibi yapıyordum. gecen ay regl bekledım. bu aysa beklerim bundan sonrakilerde de bekliycem. yapmayı düşünüyorum
Gizsiz senin ovulasyon testlerin nasıl gidiyor? Pik bekliyorsun sanırım koyulaşma nasıl? Benim geçen ay T çizgisinde kızarma bile olmamıştı bu ay da ben test alıp da yapmadımBakalım doktor civanım neler diyecek
HahahahBu ay kendimle gurur duydum adetime 5 gun kaldi ve ben test yapmadımhelal olsun bana
Beklemek en guseli aslinda ama insan sabirsizlaniyoHahahahben geçen ay yumurtlama ve takvim tutmadan denedim gebeliği yanlış günlerde birlikte olduk adetimi 30 günden hesaplayınca sonra üstüne adete 7 gün kala test yaptım çıkmadı bu ay tam gunumubiliyorum yumurtlamayida gördüm ama test yapmıyorum korkudan günümün geçmesini bekliyorum
Dimi kuzummmkız doktorla yumurta takibi daha iyi aslında hee, baksın yumurtanın gelişiminee
Merhaba kızlar ben yumurtlamayı 20 sinde yakalamıştım adetim 6 güm var ama ovulasyon testi bugün tekrar böyle cıktı acaba acaba ne olabilir
Canimm ovulasyonda ikinci cizgi hep silik cokarMerhaba kızlar ben yumurtlamayı 20 sinde yakalamıştım adetim 6 güm var ama ovulasyon testi bugün tekrar böyle cıktı acaba acaba ne olabilir
Aynen canım adet tarihini bekliorumBeklemek en guseli aslinda ama insan sabirsizlaniyoama sen yapma daha yumurtlaman yeni bol bol calismalara devam et
Kızlarrrr toplasın sizce pik mi?
Gebelik testi yap canım yarın sabah ilk ıdrarla buna çok güvenip sonra hayal kırıklığı yaşamaMerhaba kızlar ben yumurtlamayı 20 sinde yakalamıştım adetim 6 güm var ama ovulasyon testi bugün tekrar böyle cıktı acaba acaba ne olabilir
Kesinlikle pik degerlendir kuzum bu günü ve kalan 2 3 günüKızlarrrr toplasın sizce pik mi?
Tatlım koyulasma yok sıfırGizsiz senin ovulasyon testlerin nasıl gidiyor? Pik bekliyorsun sanırım koyulaşma nasıl? Benim geçen ay T çizgisinde kızarma bile olmamıştı bu ay da ben test alıp da yapmadımBakalım doktor civanım neler diyecek
Ben şu pik şeysinden hiç anlamıyorum yaaaaaaveeeeeeeee pik görünndüü
bugün yakasına yapışşş kocanın