- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.461
Yehhuuuuuu bu aksam film izlemeye gidicem kızlarla 10 gibi falan eve dönerim ondan sonra kısmetseveeeeeeeee pik görünndüü
bugün yakasına yapışşş kocanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yehhuuuuuu bu aksam film izlemeye gidicem kızlarla 10 gibi falan eve dönerim ondan sonra kısmetseveeeeeeeee pik görünndüü
bugün yakasına yapışşş kocanın
Hadib akalım hayırlı haberlerini bekliyoruzTatlım koyulasma yok sıfır
bugün bekliyorum olmazsa yarın oda olmaz öbür gün.
14:30 kader anı
Son 50 dakikaTatlım koyulasma yok sıfır
heycanlandırma kız benıSon 50 dakika
yaşayalım görelim,duyanda gebelik testi sanacakHadib akalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Tatlım koyulasma yok sıfır
Ustuste mümkün degil canim anlar esim bugun olur bide iki gun sonra falan artik kısmet. Ah bu yumurtlamam gecsin görüşcez sonrasındaKesinlikle pik degerlendir kuzum bu günü ve kalan 2 3 günü
Ben senden beter heycanliyim kiz yerinde olsam smdi yapmistimheycanlandırma kız benı
Su ayaklarım bir ısınmıyor ya kalin corap terlik giydim hala buzhane gibi ama vücudum sıcak sıcak su yapıp bekletsemmi az suda çok üşüyor demir gibi ya
Pelus coraplardan giysen canim termal coraplardanSu ayaklarım bir ısınmıyor ya kalin corap terlik giydim hala buzhane gibi ama vücudum sıcak sıcak su yapıp bekletsemmi az suda çok üşüyor demir gibi ya
Aaa bu eslerde çok kafasız ya uf bari gün aşırı olsun canım bugün dolu yarın boş sonraki gün doluUstuste mümkün degil canim anlar esim bugun olur bide iki gun sonra falan artik kısmet. Ah bu yumurtlamam gecsin görüşcez sonrasında
Ustuste mümkün degil canim anlar esim bugun olur bide iki gun sonra falan artik kısmet. Ah bu yumurtlamam gecsin görüşcez sonrasında
Valla bitane baya kalın çorap buldum uzun onu giydim terlik giydim demir gibi ya hiç hiç ısınmıyor bide çetik giyyim bakım isinicakmiPelus coraplardan giysen canim termal coraplardan
Adettedemi üşüyor kız bilmiyordum neler duyucam dahabenimde üşüyor bugün ama adet oluyorum ondan üşüyor benim
Canim bugün yapsa sperm 1 gün en az dayanır vücutta yarın boş sonraki gün dolu olsun bence daha mantıklıkuzum sen bu gece yap yarına da işveli cilveli ol bence yarını da değerlendirin ya, acaba çatlayınca mı değerlendirsen bilemedim şimdi hangisi daha iyi
Adettedemi üşüyor kız bilmiyordum neler duyucam daha
Hiç yaşamadım bunları bakalım benim üşüme neden anliycam 1 hafta sonraooo ben adet olurken çok üşürüm, kalçamdan aşağısı özellikle donar, ayaklarım falan çok üşür yazın bile