- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.361
Herşey güzel ve istediğin gibi çıksın canımVaaaaaaaayBen de öğleden sonra doktora gideceğim kontrolüm var. Şans dileyin
Insallah en kisa zamamda gecer de bidahaki aya bomba gibi gircezBanada öyle dedi dedim gebelik düşünüyorum cocuk olursa bi zarar verir mi yok dedi ilaclari kullan hic biseyin kalmaz dedi
Amin inşallah kuzum, hepimizin gönlüne göre olsun her şeyHerşey güzel ve istediğin gibi çıksın canım
Kiz bizim burdaki doktor hic ader donemi felan demedi randevuyu verdi bugun gel dediBen de hormon isteyeceğim kuzum ama adet döneminde değilim ya bilmiyorum alır mı
E demek illa adet döneminde olmak şart değil, bunu öğrenmek beni mutlu ettiKiz bizim burdaki doktor hic ader donemi felan demedi randevuyu verdi bugun gel dedi
Inşallah canım AminnnAmin inşallah kuzum, hepimizin gönlüne göre olsun her şey
Oyle sanırım yoksa adetliyken gel derdi ama ben yurtdisindayim bilemedimE demek illa adet döneminde olmak şart değil, bunu öğrenmek beni mutlu etti
Bolll şanss tatlımVaaaaaaaayBen de öğleden sonra doktora gideceğim kontrolüm var. Şans dileyin
İnşallah balımmmmmBolll şanss tatlım
hersey cok iyi gidecekkk
hangisi cnmTakvimim adi canim cok guzel program
İnsallahh yaaa cok istiyorumInsallah en kisa zamamda gecer de bidahaki aya bomba gibi gircez
VaaaaaaaayBen de öğleden sonra doktora gideceğim kontrolüm var. Şans dileyin
14:30 yapıcammbende tam seni etiketleyip ne zaman test yapcan hooo diyecektimhadi bakim sabahlar olmasın
saatin şaşmasın canımHemen test yap canım ozaman sıvı almadıysan ☺Aminnn❤
14:30 yapıcamm
ben pik değerlendirmiycem. çatlamayı yakalayıp onu değerlendircem
değişiklik olsun
Gelir gelir bekleAyyy çatladım valla gelsinn
Insallah en kisa zamamda gecer de bidahaki aya bomba gibi gircez
birde hic aklina getirmeyeceksin cocuk olcak diye düşünmeyeceksinİnsallahh yaaa cok istiyorum