- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.341
Ay tahmin edebiliyorum doktor kontrolume kadar guselce dinlen yorma kendinide dikkat etiyyim bende kuzum karmasik duygular icerisinde bekliyorum bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay tahmin edebiliyorum doktor kontrolume kadar guselce dinlen yorma kendinide dikkat etiyyim bende kuzum karmasik duygular icerisinde bekliyorum bakalim
Olabilir canim suan hic bi agri yok cunku belki ondan olsuBide canım ilişkiye ara verince ilk yapista bazen acı oluyor fazla ara vermeyin geçen ay bizde az beraber olduk uzun aralarla acı hissetmiştim ozaman
Tamam canım sonucları yaz bize bekliyoruz heyecanla inşallah sağlıklı bir gebelik olur sağlıkla kucağına alırsın ❤az önce kan verdim değer yükselmiş mi onu görmek istedim ama muayeneye 16 kasımda gideceğim canım anca belli olur
hımmm tamam yavru öyleyse ben kayganlaştırıcılardan sandım enfeksiyona zarar verir iyice diye dedimCanim o jeli doktor vermişti zaten vajina icin ondan kullandim
Evet canim çok ara verincede oluyo üst üste fazla yapıncada aciyorOlabilir canim suan hic bi agri yok cunku belki ondan olsu
Yok kuzu onu dun kullanmadik bendeki kayganlastirici da normal değil yani vajina icim iyi olan bi kayganlastirici spermin yumirtaya ulasmasinda yardimci olan türdenhımmm tamam yavru öyleyse ben kayganlaştırıcılardan sandım enfeksiyona zarar verir iyice diye dedim
Amin kuzumTamam canım sonucları yaz bize bekliyoruz heyecanla inşallah sağlıklı bir gebelik olur sağlıkla kucağına alırsın ❤
Bakalim bidakindede acirsa doktora gideim zatenEvet canim çok ara verincede oluyo üst üste fazla yapıncada aciyor
Merakla bekliyorum testiiiibu grubun yöneticisi neredeee yaaa
kızlarr wc bi gtttimm aboooooooo
oluk oluk uzuuuuun akıntı
bugün pik inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
❤ tamam kesinlikle unutmicamAmin kuzum
Mum üflerken tüm grubu aklından geçirmeyi unutma
Tamam canim ihmal etmeBakalim bidakindede acirsa doktora gideim zaten
Vaaaaaaaay Ben de öğleden sonra doktora gideceğim kontrolüm var. Şans dileyinbu grubun yöneticisi neredeee yaaa
kızlarr wc bi gtttimm aboooooooo
oluk oluk uzuuuuun akıntı
bugün pik inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Birde enfeksiyon icin gebe kaliniyo ama enfeksiyon oldugu icin cocuk tutunamiyormus düşüyormuş öyle diyorlarBendede enfeksiyon var enfeksiyon gebelige engel o geçmeden gebe kalamayiz canim benim ilacim dum bitti
Rutin kontrolmu canimVaaaaaaaay Ben de öğleden sonra doktora gideceğim kontrolüm var. Şans dileyin
Evet bebeğim, bakalım ne durumdayım en son Nisan ayında gitmiştimRutin kontrolmu canim
Evet canim onu duydugum icim bu ay ilac kullanırken hic iliski yasamadik doktorum bana verdigi ilac zaten gebelikdede kullaniliyomus bu ay pek umudum yok o yuzdenBirde enfeksiyon icin gebe kaliniyo ama enfeksiyon oldugu icin cocuk tutunamiyormus düşüyormuş öyle diyorlar
Iyi yapiyosum kuzum kontrol cok onemli benimde onumuzdeki ay var hormoma felan bakilcakEvet bebeğim, bakalım ne durumdayım en son Nisan ayında gitmiştim
Banada öyle dedi dedim gebelik düşünüyorum cocuk olursa bi zarar verir mi yok dedi ilaclari kullan hic biseyin kalmaz dediEvet canim onu duydugum icim bu ay ilac kullanırken hic iliski yasamadik doktorum bana verdigi ilac zaten gebelikdede kullaniliyomus bu ay pek umudum yok o yuzden
Ben de hormon isteyeceğim kuzum ama adet döneminde değilim ya bilmiyorum alır mıIyi yapiyosum kuzum kontrol cok onemli benimde onumuzdeki ay var ☺ hormoma felan bakilcak
az önce kan verdim değer yükselmiş mi onu görmek istedim ama muayeneye 16 kasımda gideceğim canım anca belli olur