Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende adet oluyorum galiba pembe pembe lekelenmeler başladı, dün karnım ağrıyordu hatta Didoşa dedim kesin çok ağrır bu kadar gecikti diye, ama ağrımıyor şu an gariptir akmıyor da, her tuvalete gittiğimde pembe pembe lekeler var sadece offf bi olup kurtulayım bıktım valla

canım olabilir de olmayabilir de yani yumurtlama testi yaparsan daha sağlıklı olur, akıntı sadece yumurtlama döneminde gelmeyebiliyor..

O akınti zaten bi gun olmuyo ki 2 -2 bucuk gün devam ediyo ama bi ara daha da fazlalasiyo oda pek farkedilmiyo

canım olabilir de olmayabilir de yani yumurtlama testi yaparsan daha sağlıklı olur, akıntı sadece yumurtlama döneminde gelmeyebiliyor..
tatlım hiç denemedim yumurtlama testini bilemedim bu ay olmazsa önümüzdeki ay alıp denicem merak ettim çünkü onu bu arada benim böyle akıntım her zaman olmuyor ayda 1 kere olur her zaman olmuyor yani o yüzden merak ettim böyle olduğunda ya yumurtlama yada çatladığı zaman oluyormuş öyle duymuştum

Aylarsa sadece pik değerlendirdim
şimdi çatlayınca yapıcam
olmazsa olmasın napıyım valla düşün düşün kafayı yicez. akışıyla olsun olacaksa

oda doğru kuzum aslında çatlayınca yapmak önemli olan, sen piki görürsen akşama da yap belki hemen çatlar çünkü senin baya gecikti yumurtlama adet döngüne göre

olabilir canım belkide yumurtlamadır, peki değerlendirdiniz mi çocuk istiyor musunuz oraları kaçırdım ben

oda doğru kuzum aslında çatlayınca yapmak önemli olan, sen piki görürsen akşama da yap belki hemen çatlar çünkü senin baya gecikti yumurtlama adet döngüne göre
evet büş
eşimede hiç yanaşmıyorum
normalde bişey olsa da olmasada yılışırım öperim falan. hiç yanaşmıyorum özlesin bıraz sonra kremlenirim

evet büş
eşimede hiç yanaşmıyorum
normalde bişey olsa da olmasada yılışırım öperim falan. hiç yanaşmıyorum özlesin bıraz sonra kremlenirim

hahahasad kızlar yine diyorum bunlar hep akrep etkisi bizi güzel yola getirdi
akrep2910

hadi inşallah tutacak bu ay

evet canım 1 yıldır istiyoruz 27 de başladı akıntı biz 28 - 30 değerlendirdik bu arada bu topiğe yeni geldim inş uğur getirir :)

hoşgeldin canımm, inşallah inşallah tutmuştur
adetini ne zamana bekliyosun peki? listeye alalım seni

ben bugün yoğun gördüm ama ayın 27 de de parça halinde gelmişti yani 2 kere olmasa da yumurtlamış oluyorum herhalde dimi
Hangisi yogunsa aslinda yogunluk degilde kivami boyle mukus gbi oluyo o zaman catliyo birde bu hesaplama işine pek güvenmiyorum ben her insan vücudu bir olmuyor çünkü ben 4 aydir o hesaplama isiyle yapiyorum olmuyo bundan sonra kafama gore yapcam

Birde akıntının cok olması rahminin temizlenmesi demek tabi rengi cok koyu sari degilse kokusu yoksa ve yanma yapmiyosa

valla yumurta akı gibi kız uzuyordu peçete ile silerken mukusun kıvamını unuttum artık ben bu bebek işinden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…