-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.381
kızlar size birşey soracağım şimdi ayın 15 de benim lekem geldi 16 da aynı akşama doğru kırmızılaştı sonra ayın 22 de bitti ayın 27 de şeffaf uzayan gibi yumurta akına benzer akıntı geldi bu yumurtlama mı oluyor oluyorsa bu ana kadar herşey normal (27-28) arasında oldu sonra bugun beyaz kremsi kıvamında akıntı geldi iç çamaşırıma wc gittiğimde kendimi sildiğimde tekrar uzayan şeffaf akıntı geldi bayağı fazla ben şimdi 2 kere mi yumurtlamış oldum yani 2 yumurtam mı çatladı bu konular benim kafamı çok karıştırıyor
O akınti zaten bi gun olmuyo ki 2 -2 bucuk gün devam ediyo ama bi ara daha da fazlalasiyo oda pek farkedilmiyokızlar size birşey soracağım şimdi ayın 15 de benim lekem geldi 16 da aynı akşama doğru kırmızılaştı sonra ayın 22 de bitti ayın 27 de şeffaf uzayan gibi yumurta akına benzer akıntı geldi bu yumurtlama mı oluyor oluyorsa bu ana kadar herşey normal (27-28) arasında oldu sonra bugun beyaz kremsi kıvamında akıntı geldi iç çamaşırıma wc gittiğimde kendimi sildiğimde tekrar uzayan şeffaf akıntı geldi bayağı fazla ben şimdi 2 kere mi yumurtlamış oldum yani 2 yumurtam mı çatladı bu konular benim kafamı çok karıştırıyor
Aylarsa sadece pik değerlendirdimkız delii bence sen piki de değerlendir bak nolur nolmaz
tatlım hiç denemedim yumurtlama testini bilemedim bu ay olmazsa önümüzdeki ay alıp denicem merak ettim çünkü onu bu arada benim böyle akıntım her zaman olmuyor ayda 1 kere olur her zaman olmuyor yani o yüzden merak ettim böyle olduğunda ya yumurtlama yada çatladığı zaman oluyormuş öyle duymuştumcanım olabilir de olmayabilir de yani yumurtlama testi yaparsan daha sağlıklı olur, akıntı sadece yumurtlama döneminde gelmeyebiliyor..
Aylarsa sadece pik değerlendirdim
şimdi çatlayınca yapıcam
olmazsa olmasın napıyımvalla düşün düşün kafayı yicez. akışıyla olsun olacaksa
tatlım hiç denemedim yumurtlama testini bilemedim bu ay olmazsa önümüzdeki ay alıp denicem merak ettim çünkü onu bu arada benim böyle akıntım her zaman olmuyor ayda 1 kere olur her zaman olmuyor yani o yüzden merak ettim böyle olduğunda ya yumurtlama yada çatladığı zaman oluyormuş öyle duymuştum
evet var örnek benimKızlar bişey sorcam yumurta çatlamasından sonra hiç ilişki durumumu olmazsa sansımız varımdır kı merak ediyorum 1 kaç gün sonra oldu diyelim
ben bugün yoğun gördüm ama ayın 27 de de parça halinde gelmişti yani 2 kere olmasa da yumurtlamış oluyorum herhalde dimiO akınti zaten bi gun olmuyo ki 2 -2 bucuk gün devam ediyo ama bi ara daha da fazlalasiyo oda pek farkedilmiyo
Bende gittiğim de adet döneminde gel demişti doktor.Oyle sanırım yoksa adetliyken gel derdi ama ben yurtdisindayim bilemedim
evet büşoda doğru kuzum aslında çatlayınca yapmak önemli olan, sen piki görürsen akşama da yap belki hemen çatlar çünkü senin baya gecikti yumurtlama adet döngüne göre
evet canım 1 yıldır istiyoruz 27 de başladı akıntı biz 28 - 30 değerlendirdik bu arada bu topiğe yeni geldim inş uğur getirir :)olabilir canım belkide yumurtlamadır, peki değerlendirdiniz mi çocuk istiyor musunuz oraları kaçırdım ben
evet büş
eşimede hiç yanaşmıyorum
normalde bişey olsa da olmasada yılışırım öperim falan. hiç yanaşmıyorum özlesin bıraz sonra kremlenirim
evet canım 1 yıldır istiyoruz 27 de başladı akıntı biz 28 - 30 değerlendirdik bu arada bu topiğe yeni geldim inş uğur getirir :)
Hangisi yogunsa aslinda yogunluk degilde kivami boyle mukus gbi oluyo o zaman catliyo birde bu hesaplama işine pek güvenmiyorum ben her insan vücudu bir olmuyor çünkü ben 4 aydir o hesaplama isiyle yapiyorum olmuyo bundan sonra kafama gore yapcamben bugün yoğun gördüm ama ayın 27 de de parça halinde gelmişti yani 2 kere olmasa da yumurtlamış oluyorum herhalde dimi
hoşbulduk canım pek umudum yok ama bakalım kısmet artık eşim ikiz belki ikiz olur umuduyle 2 kere mi diye merek etmiştim :) bu arada bat 15 kasımhoşgeldin canımm, inşallah inşallah tutmuştur
adetini ne zamana bekliyosun peki? listeye alalım seni
Birde akıntının cok olması rahminin temizlenmesi demek tabi rengi cok koyu sari degilse kokusu yoksa ve yanma yapmiyosaHangisi yogunsa aslinda yogunluk degilde kivami boyle mukus gbi oluyo o zaman catliyo birde bu hesaplama işine pek güvenmiyorum ben her insan vücudu bir olmuyor çünkü ben 4 aydir o hesaplama isiyle yapiyorum olmuyo bundan sonra kafama gore yapcam
hoşbulduk canım pek umudum yok ama bakalım kısmet artık eşim ikiz belki ikiz olur umuduyle 2 kere mi diye merek etmiştim :) bu arada bat 15 kasımD1DEM beni de ekle
valla yumurta akı gibi kız uzuyordu peçete ile silerken mukusun kıvamını unuttum artık ben bu bebek işinden dolayıHangisi yogunsa aslinda yogunluk degilde kivami boyle mukus gbi oluyo o zaman catliyo birde bu hesaplama işine pek güvenmiyorum ben her insan vücudu bir olmuyor çünkü ben 4 aydir o hesaplama isiyle yapiyorum olmuyo bundan sonra kafama gore yapcam
Benim doktor oyle demedi canim yurtdisindayim belki sistem farklıdırBende gittiğim de adet döneminde gel demişti doktor.