-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.321
bu grubun yöneticisi neredeee yaaa
kızlarr wc bi gtttimm aboooooooo
oluk oluk uzuuuuun akıntı
bugün pik inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
bu grubun yöneticisi neredeee yaaa
kızlarr wc bi gtttimm aboooooooo
oluk oluk uzuuuuun akıntı
bugün pik inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Bendede enfeksiyon var enfeksiyon gebelige engel o geçmeden gebe kalamayiz canim benim ilacim dum bittiİnsallAhh doktorada gittim idrar yolu enfesiyonu var dedi antibiyotik basladi kullandim
Benimki bayaa oldu biteliBendede enfeksiyon var enfeksiyon gebelige engel o geçmeden gebe kalamayiz canim benim ilacim dum bitti
Enfeksiyonla alakalı olabilirmiki canım bilemedim doktora gittinmi ilaç bitince baksaydı duzelmismiKizlar dun ilişkiden sonra acayip bi yanma oldu alt bolgemde
Onumuzdeki ay randevum var zaten bilmiyom. Ki bugun gecti mesela agri felan yok ama dum agridi iliskiden sonra lavaboya gittigimde yandi baya vajinal jel vardi bende onu surdum yattimEnfeksiyonla alakalı olabilirmiki canım bilemedim doktora gittinmi ilaç bitince baksaydı duzelmismi
Onumuzdeki ay randevum var zaten bilmiyom. Ki bugun gecti mesela agri felan yok ama dum agridi iliskiden sonra lavaboya gittigimde yandi baya vajinal jel vardi bende onu surdum yattim
İyi ki doğdun kuzu güzel bir sene olsun senin ve sevdiklerin içinYıllar ne çabuk geçiyor 22 de oldum bugün doğum günümumarım bu yaş bana en büyük hediyeyi getirir bebisi
Ay bilmiyorum 1 hafta yapmadik ya ondan yada enfeksiyondanZorlamasın enişte çok ya
Bilemedimki canım bende yanma yok ama kabız oldum günde 3 ltre su ve sebze çorba yedim halde 2 gündür kabızlık cekiyorum anlamsizca ay bize noluyor böyleOnumuzdeki ay randevum var zaten bilmiyom. Ki bugun gecti mesela agri felan yok ama dum agridi iliskiden sonra lavaboya gittigimde yandi baya vajinal jel vardi bende onu surdum yattim
Kuru kayisi ye canim brn kabiz olunca yiyorum cok ise yariyoBilemedimki canım bende yanma yok ama kabız oldum günde 3 ltre su ve sebze çorba yedim halde 2 gündür kabızlık cekiyorum anlamsizca ay bize noluyor böyle
Çok sağol canım Allah ragzi olsun ❤İyi ki doğdun kuzu güzel bir sene olsun senin ve sevdiklerin için
kuzu sen daha iyi bilirsin tabi ama o jelleri sürme benceZorlamasın enişte çok ya
Ben hiç kabız olmadım kız 10 yaşından beri ilk oluyo okadar su içiyorum güzel besleniyorum anlamadım sinirimi bozuoKuru kayisi ye canim brn kabiz olunca yiyorum cok ise yariyo
iyyim bende kuzum karmasik duygular icerisinde bekliyorum bakalimGunaydin kuzum iyim yorgunum istemsizde 1 saat erken uyaniyorumsen nasıl
GÜNAYDIN KIZLARRRRR
Canim o jeli doktor vermişti zaten vajina icin ondan kullandimkuzu sen daha iyi bilirsin tabi ama o jelleri sürme bence
Bide canım ilişkiye ara verince ilk yapista bazen acı oluyor fazla ara vermeyinKuru kayisi ye canim brn kabiz olunca yiyorum cok ise yariyo
az önce kan verdim değer yükselmiş mi onu görmek istedim ama muayeneye 16 kasımda gideceğim canım anca belli olurÇok sağol canım Allah ragzi olsun ❤hamislik nasıl gidiyor doktora gittinmi