-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.401
Beynimiz sulandi iyce düşün düşünvalla yumurta akı gibi kız uzuyordu peçete ile silerken mukusun kıvamını unuttum artık ben bu bebek işinden dolayı
Gelsin artik serefsiz sey yaKızlar bende adet oluyorum galiba pembe pembe lekelenmeler başladı, dün karnım ağrıyordu hatta Didoşa dedim kesin çok ağrır bu kadar gecikti diye, ama ağrımıyor şu an gariptir akmıyor da, her tuvalete gittiğimde pembe pembe lekeler var sadece offf bi olup kurtulayım bıktım valla
Valahı mı kuzumevet var örnek benim
Gelsin artik serefsiz sey ya50 gundur anamizi aglatti
Sakin o büşraiçeri girip o yumurtayı kırıp kanı akıtacam o olacak
Seninde mi adetin uzadiValahı mı kuzum
Aadet dönemi uzaması geldi günler bazen şaşıyor. karında hareketlilik cok fazla oluyorKızlar bir şey soracağım korunmayı bıraktıktan sonra adet dönemi uzayan var mı?
Benim canım korunmadan sonra tüm sistemim değişmişti Bi uzun oldu Bi kısaKızlar bir şey soracağım korunmayı bıraktıktan sonra adet dönemi uzayan var mı?
benimde 3. ayım inşallah uğurlu gelir bu ay bizeOlucak insalah canim benimde 3. Ayim...
Bende kilo aldım normalde 27-28 gunde şaşmaz olurdum simdi 29-30 günde oluyorum düzensiz hic biseyim yok ama yinede işteAadet dönemi uzaması geldi günler bazen şaşıyor. karında hareketlilik cok fazla oluyor
kilo alıyosun
bende böyle oldu
benim baktılar canım hormonlarıma adet döneminde değildimBen de hormon isteyeceğim kuzum ama adet döneminde değilim ya bilmiyorum alır mı
Gelecek canım adetin benimde iki aydır öyle başlıyor pembe pemde damlalar oluyor sonra adet kanaması baslıyorKızlar bende adet oluyorum galiba pembe pembe lekelenmeler başladı, dün karnım ağrıyordu hatta Didoşa dedim kesin çok ağrır bu kadar gecikti diye, ama ağrımıyor şu an gariptir akmıyor da, her tuvalete gittiğimde pembe pembe lekeler var sadece offf bi olup kurtulayım bıktım valla
gelsin de şu şişlik insin yaa, yeni ay çalışmaları başlasın, ben her adet bitiminde heyecanlanıyorum 3. deneme ayımız olacak inşallah çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncü ayda tutaarGelecek canım adetin benimde iki aydır öyle başlıyor pembe pemde damlalar oluyor sonra adet kanaması baslıyor
Canim konu sahibi ben degilim yıldız lı nick olan arkadasValla ben de diyecek söz bulamadım. Belki eşinizin bi takıntısı vardır ve ya her hangi bir korkusu yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık bir bebek kaybetmişsiniz onun travmasında da kalmış ola bilir. Yine aynısı olucak diye düşünüp üzülmemek için yapmak istemeye bilir.
hangisi cnm
Aynen su adet dönemin hemencik geçsin göz açıp kapayıncaya kadar. Sabrın sonu selamet haydi bakalımgelsin de şu şişlik insin yaa, yeni ay çalışmaları başlasın, ben her adet bitiminde heyecanlanıyorum 3. deneme ayımız olacak inşallah çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncü ayda tutaar