- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.281
Gunaydin kuzum iyim yorgunum istemsizde 1 saat erken uyaniyorumdidoş günaydın nasilsin@D1DEM kızlar hepinize kocaman günaydın güzel haberler alacaginiz günler olsun insallah
napayim 10 yil olcak evlendigimizay canım hiç bilemedim gönülsüz işte bir terslik oluyor muhakkak ya Allah korusun
10 yıldır cocuk dusunmuyor mu canimnapayim 10 yil olcak evlendigimiz
napayim 10 yil olcak evlendigimiz
Ben boyle seylere olumlu bakmıyorum canim o yuzden pek yardimci olamiycam. Sen cocuk istemesen esin isteseydi sana istemedigin bisey yaptırsaydı sen bilmeden hos olur muydu sence? Baska cocugunuz var mi bilmiyorum ama karşılıklı istek olmalı bence
Hiç yok ıstiyorum diyorum 10 yıldır hayır li si olur diyor başka bişey demiyor10 yıldır cocuk dusunmuyor mu canim
Hosbuldumm benide ekler misiniz5 kasimMerhaba canim hosgeldin
Korunup iliski yapmasina izin verme sende tavrini koy artık tamm tamm diyon hani de hep korunuyosun korunuyosan iliskide yok deHiç yok ıstiyorum diyorum 10 yıldır hayır li si olur diyor başka bişey demiyor
Tamm canim ekliyorumHosbuldumm benide ekler misiniz5 kasim
Çocuk istemiyor ama çevresindeki insanlar çocuğun varmi diyor oda var diyor ortada birşey yokcanım konuşsan güzelce, yaşlrınız kaç? Çocuk istememe sebebi ne belki çok ciddi korkuları vardır, çift terapistine gitmeyi deneyin?
Allah Allah o nasıl bişey kız, hamile kalmanı istiyor ama çocuk istemiyor kafam karıştı, bence kesin çift terapistine gidinÇocuk istemiyor ama çevresindeki insanlar çocuğun varmi diyor oda var diyor ortada birşey yok
Zaten öyle yapiyom şimdiKorunup iliski yapmasina izin verme sende tavrini koy artık tamm tamm diyon hani de hep korunuyosun korunuyosan iliskide yok de
Izce napabilirim nasıl ikna edebilirim aldım karşıma güzel konuştum anlattım tamam serefimin üstüne söz vermiyorum en kisa zamanda olcak yeterki üzülme yeni konuştuk soz verdiAllah Allah o nasıl bişey kız, hamile kalmanı istiyor ama çocuk istemiyor kafam karıştı, bence kesin çift terapistine gidin
Aa durum baskaymıs ama. Bastan soyleseydi cocuk icin caba harcamiycagini istemedigini. Boyle olur mu? Seni gazlamak istemem ama bence net bi konusma yapmanin sırası gelmiş. Saglik nedeninden dolayi olmaz ona bisey denemez ama boyle seylerin evlenmeden konusulmasi gerekirdi bence. Mesela benim pek kabul edebileceğim bisey değil bu. Hadi 10 yıl dusunmemissiniz bundan sonra cok istikrarli bi sekilde olmasi icin cabaladigini gormek ister bence insan. BilemedimHiç yok ıstiyorum diyorum 10 yıldır hayır li si olur diyor başka bişey demiyor
Izce napabilirim nasıl ikna edebilirim aldım karşıma güzel konuştum anlattım tamam serefimin üstüne söz vermiyorum en kisa zamanda olcak yeterki üzülme yeni konuştuk soz verdi
Cok farkli geldi bana bu. Var? Varda nerde cocuk diye sormuyolar miÇocuk istemiyor ama çevresindeki insanlar çocuğun varmi diyor oda var diyor ortada birşey yok
Aa durum baskaymıs ama. Bastan soyleseydi cocuk icin caba harcamiycagini istemedigini. Boyle olur mu? Seni gazlamak istemem ama bence net bi konusma yapmanin sırası gelmiş. Saglik nedeninden dolayi olmaz ona bisey denemez ama boyle seylerin evlenmeden konusulmasi gerekirdi bence. Mesela benim pek kabul edebileceğim bisey değil bu. Hadi 10 yıl dusunmemissiniz bundan sonra cok istikrarli bi sekilde olmasi icin cabaladigini gormek ister bence insan. Bilemedim
Konuş tum ve şimdi vermiyorum 20 gündür akrabama geldim anlasın yoklugumuGuzelce degil netse net hatta gerekirse sert bi konusmayı bile hakeder valla 10 yıldan sonra
Kuzum bu programın adı neBen bu ay elimden geleni yaptım esimide ikna ettim test saçma sapan bisi dedi inanma falan dedi dinlemedim ben dedim deneyelim denemekten zarar gelmez olacağı varsa olur tabi ama kadın için tek 1 gün var gebelik için onuda yakalamışken değerlendirdik çok şükür eşim bu konuda beni kırmadı dedigimi yaptı ama olacağının garantisi yok tabi tutmayada bilir gebelik ama yine denemeye devam edicem olmasa bile
Valla ben de diyecek söz bulamadım. Belki eşinizin bi takıntısı vardır ve ya her hangi bir korkusu yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık bir bebek kaybetmişsiniz onun travmasında da kalmış ola bilir. Yine aynısı olucak diye düşünüp üzülmemek için yapmak istemeye bilir.Cok farkli geldi bana bu. Var? Varda nerde cocuk diye sormuyolar mi
Çocuk istemiyor ama çevresindeki insanlar çocuğun varmi diyor oda var diyor ortada birşey yok
Yani bence böyle bir durumda üstüne gitmemek daha iyisi bir terapist en iyi çözümü vere bilir benceValla ben de diyecek söz bulamadım. Belki eşinizin bi takıntısı vardır ve ya her hangi bir korkusu yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık bir bebek kaybetmişsiniz onun travmasında da kalmış ola bilir. Yine aynısı olucak diye düşünüp üzülmemek için yapmak istemeye bilir.
Benim gibi olmuş seninde canım var tabiki 26 da çatlama olmuştur ogun ki spermler 28 29 una kadar ulasmistirEki Görüntüle 2549838
Benimde bu şekilde 24 25 ekimde pikti bidaha testim bitti devam etmedim teste. 26 sondan sonra da olamadı maalesef ilişki eşim rahatsızlandı çok grip oldu. Sizce umut var mı