- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.301
normlade benimde olmazdi bu ay oluverdi testten oturu kizayyy hiç bi zaman böyle bi tablom olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normlade benimde olmazdi bu ay oluverdi testten oturu kizayyy hiç bi zaman böyle bi tablom olmadı
Takvimim adi canim cok guzel programKuzum bu programın adı ne
Izce napabilirim nasıl ikna edebilirim aldım karşıma güzel konuştum anlattım tamam serefimin üstüne söz vermiyorum en kisa zamanda olcak yeterki üzülme yeni konuştuk soz verdi
Canım valla ben sizin aranızdaki ilişkiyi hiç anlayamadım, anlayan arkadaşlarımız yorumlasın, tuhaf geldi banaKonuş tum ve şimdi vermiyorum 20 gündür akrabama geldim anlasın yoklugumu
Yıllar ne çabuk geçiyor 22 de oldum bugün doğum günüm umarım bu yaş bana en büyük hediyeyi getirir bebisi
Dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere canimYıllar ne çabuk geçiyor 22 de oldum bugün doğum günüm umarım bu yaş bana en büyük hediyeyi getirir bebisi
Çok sağol canım Allah razi olsun Amin insallahhhhh inşallah seninde ve tüm isteyen arkadaslarinda saglikli bebisleri olsun insallah ❤doğum günün kutlu olsun canımmm, nice mutlu seneleriniz olsun kızınla eşinle inşallah bir tanede oğluşun olur yeni yaşında
Mutlu yollar güzellik nice musmutlu senelerein şa Allah bu yaşında o kadar mutlu ol ki eski yaşların tozunu attırsınYıllar ne çabuk geçiyor 22 de oldum bugün doğum günüm umarım bu yaş bana en büyük hediyeyi getirir bebisi
Cok sagol canim Allah ragzi olsun ❤Dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere canim
Cok sagol canim Allah ragzi olsun ❤ Amin canim insallah ❤Mutlu yollar güzellik nice musmutlu senelerein şa Allah bu yaşında o kadar mutlu ol ki eski yaşların tozunu attırsın
Var canım benim de 20 kasımAdetimin 4.gunundeyim bir sonraki bat 25 Kasim var mi benim gibi Kasim sonunu bekleyen
Bende cocuk istiyorum ama 4 aydir kalmadimTamm canim ekliyorum
happyy börtdayyyyyyyyyyy rainbowww3461Yıllar ne çabuk geçiyor 22 de oldum bugün doğum günüm umarım bu yaş bana en büyük hediyeyi getirir bebisi
Olucak insalah canim benimde 3. Ayim...Bende cocuk istiyorum ama 4 aydir kalmadim
Yıllar ne çabuk geçiyor 22 de oldum bugün doğum günüm umarım bu yaş bana en büyük hediyeyi getirir bebisi
Çok sağol canım Allah ragzi olsun Amin insallahhh❤happyy börtdayyyyyyyyyyy rainbowww3461
geride bıraktıgın yıllardan x5 kat daha süper bi yıl geçirmen dileğiyle :)
Çok sağol canım Allah ragzi olsun ❤mutlu yıllar canım doğum günün kutlu olsun
Hemen test yap canım ozaman sıvı almadıysan Aminnn❤bu grubun yöneticisi neredeee yaaa
kızlarr wc bi gtttimm aboooooooo
oluk oluk uzuuuuun akıntı
bugün pik inşallahhhhhhhhhhhhhhhh