Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki yıllık evliyim canım 27 yaşındayım 1.63 boy 55 de kilodayım boy ve kilom orantılı canım bi kere hamile kaldım ama kalpleri durdu şimdi tekrar deneyecem işte nasip bakalım rabbim ne zaman nasip edecek

Ben bu ay elimden geleni yaptım esimide ikna ettim test saçma sapan bisi dedi inanma falan dedi dinlemedim ben dedim deneyelim denemekten zarar gelmez olacağı varsa olur tabi ama kadın için tek 1 gün var gebelik için onuda yakalamışken değerlendirdik çok şükür eşim bu konuda beni kırmadı dedigimi yaptı ama olacağının garantisi yok tabi tutmayada bilir gebelik ama yine denemeye devam edicem olmasa bile

Eklentiler

• 20191031_095633.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 38

ayy hadi bakalım inşallah tutmuşturrr

Benimde bu şekilde 24 25 ekimde pikti bidaha testim bitti devam etmedim teste. 26 sondan sonra da olamadı maalesef ilişki eşim rahatsızlandı çok grip oldu. Sizce umut var mı

Kızlar uyanmadınız mı daha hadi kalkın sabah olduuuuuu
Ben çalışmıyorum kuzu şimdi memlekette olduğum için yine erken kalkıyorum normalde evde olsam 11 de kalkıyorum günaydın
Kızlar bişey sorcam yumurta çatlamasından sonra hiç ilişki durumumu olmazsa sansımız varımdır kı merak ediyorum 1 kaç gün sonra oldu diyelim
Yumurta catladiginda vücudunda sperm yoksa ihtimal olmaz canım

ayyy hiç bi zaman böyle bi tablom olmadı

Kizlar eşim çocuk istemiyor ben çok ıstiyorum prezervatif onu delsem acaba gebelik olurmu benimki söz vedi ama ortada birşey yok
Ben boyle seylere olumlu bakmıyorum canim o yuzden pek yardimci olamiycam. Sen cocuk istemesen esin isteseydi sana istemedigin bisey yaptırsaydı sen bilmeden hos olur muydu sence? Baska cocugunuz var mi bilmiyorum ama karşılıklı istek olmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…