- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 25
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.241
Bugun avıma sinsice yaklasicamgosterip elletmiycem kudursun
Sende benim arkadasdansin ona gidince neskafe kolik oluyorum günun her saati içiyor maşallah
Bugun avıma sinsice yaklasicamgosterip elletmiycem kudursun
Kızlar bişey sorcam yumurta çatlamasından sonra hiç ilişki durumumu olmazsa sansımız varımdır kı merak ediyorum 1 kaç gün sonra oldu diyelim
[/yumurtan çatladıktan sonra 24 saat süren var canım sonra gebe kalma durumu azalıyo
Kızlar bişey sorcam yumurta çatlamasından sonra hiç ilişki durumumu olmazsa sansımız varımdır kı merak ediyorum 1 kaç gün sonra oldu diyelim
Hım senin ki çikolata olsun da ne olursa olsun hesabıyok kız benim hiç kahvelerle aram yok ama bu mocha çikolatalı bende çikolata canavarıyım çok seviyorum günde 1 tane falan içiyorum çok abartmıyorum
Hım senin ki çikolata olsun da ne olursa olsun hesabı
aynen öyle valla
yok kuzum gidemedim kayinvalidem geldi dün akşam pazartesi onu hastaneye gotrcem ozaman vericem mecbur sabredicem zor ama hastane pek yakın değil ki misafir olunca gidemiyorum onuda gotrcem pazartesi o yüzden ozaman veircem kan hem günmde gecmis oluyor daha net olur diyorum
yok kuzum gidemedim kayinvalidem geldi dün akşam pazartesi onu hastaneye gotrcem ozaman vericem mecbur sabredicem zor ama hastane pek yakın değil ki misafir olunca gidemiyorum onuda gotrcem pazartesi o yüzden ozaman veircem kan hem günmde gecmis oluyor daha net olur diyorum
Canim çatlamadan önce ve sonra en azından 1 er ilişki olması şansı arttırır sperm ortalama 2 3 gün yaşıyor vücutta ama hergun yada gün aşırı olması daha iyi olurKızlar bişey sorcam yumurta çatlamasından sonra hiç ilişki durumumu olmazsa sansımız varımdır kı merak ediyorum 1 kaç gün sonra oldu diyelim
inşallah bebegim çok sagolay valla çok heyecanlı yaa, tamam kuzum inşallah çok güzel yükselmiş olur o zamana
Ozman sana yok cokk cnm sıkkınCanim çatlamadan önce ve sonra en azından 1 er ilişki olması şansı arttırır sperm ortalama 2 3 gün yaşıyor vücutta ama hergun yada gün aşırı olması daha iyi olur
Cok üzgünüm ama ya tek dert sanki bebek adam buyuk basına bir dert yakuzum yumurtlama günü olduysa spermler içeride canlı yaşıyormuş ama yinede yumurtlama dönemi sık ilişki öneriyorlar çatladığında ve sonrasındaki 2 günü öneriyorlar, neden değerlendirmediniz
Cok üzgünüm ama ya tek dert sanki bebek adam buyuk basına bir dert ya
didoş günaydın nasilsin@D1DEM kızlar hepinize kocaman günaydın güzel haberler alacaginiz günler olsun insallah
Bizimki cok istiyor ama cok aşiri takıntılı cokk hastalık hastası aksam gene basladıneden ki canım, oda istiyor değil mi çocuk? yani normalde ilişkide çocuk düşünülmeden girilmesi gerek ama en azından günlerini ona göre ayarlamak gerekiyor benim eşim o konuda anlayışlı çok şükür..