Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben boyle seylere olumlu bakmıyorum canim o yuzden pek yardimci olamiycam. Sen cocuk istemesen esin isteseydi sana istemedigin bisey yaptırsaydı sen bilmeden hos olur muydu sence? Baska cocugunuz var mi bilmiyorum ama karşılıklı istek olmalı bence
10 yıldır cocuk dusunmuyor mu canim
Hiç yok ıstiyorum diyorum 10 yıldır hayır li si olur diyor başka bişey demiyor

Allah Allah o nasıl bişey kız, hamile kalmanı istiyor ama çocuk istemiyor kafam karıştı, bence kesin çift terapistine gidin
Izce napabilirim nasıl ikna edebilirim aldım karşıma güzel konuştum anlattım tamam serefimin üstüne söz vermiyorum en kisa zamanda olcak yeterki üzülme yeni konuştuk soz verdi

Hiç yok ıstiyorum diyorum 10 yıldır hayır li si olur diyor başka bişey demiyor
Aa durum baskaymıs ama. Bastan soyleseydi cocuk icin caba harcamiycagini istemedigini. Boyle olur mu? Seni gazlamak istemem ama bence net bi konusma yapmanin sırası gelmiş. Saglik nedeninden dolayi olmaz ona bisey denemez ama boyle seylerin evlenmeden konusulmasi gerekirdi bence. Mesela benim pek kabul edebileceğim bisey değil bu. Hadi 10 yıl dusunmemissiniz bundan sonra cok istikrarli bi sekilde olmasi icin cabaladigini gormek ister bence insan. Bilemedim

Izce napabilirim nasıl ikna edebilirim aldım karşıma güzel konuştum anlattım tamam serefimin üstüne söz vermiyorum en kisa zamanda olcak yeterki üzülme yeni konuştuk soz verdi

Guzelce degil netse net hatta gerekirse sert bi konusmayı bile hakeder valla 10 yıldan sonra

Aa durum baskaymıs ama. Bastan soyleseydi cocuk icin caba harcamiycagini istemedigini. Boyle olur mu? Seni gazlamak istemem ama bence net bi konusma yapmanin sırası gelmiş. Saglik nedeninden dolayi olmaz ona bisey denemez ama boyle seylerin evlenmeden konusulmasi gerekirdi bence. Mesela benim pek kabul edebileceğim bisey değil bu. Hadi 10 yıl dusunmemissiniz bundan sonra cok istikrarli bi sekilde olmasi icin cabaladigini gormek ister bence insan. Bilemedim
Guzelce degil netse net hatta gerekirse sert bi konusmayı bile hakeder valla 10 yıldan sonra
Konuş tum ve şimdi vermiyorum 20 gündür akrabama geldim anlasın yoklugumu

Ben bu ay elimden geleni yaptım esimide ikna ettim test saçma sapan bisi dedi inanma falan dedi dinlemedim ben dedim deneyelim denemekten zarar gelmez olacağı varsa olur tabi ama kadın için tek 1 gün var gebelik için onuda yakalamışken değerlendirdik çok şükür eşim bu konuda beni kırmadı dedigimi yaptı ama olacağının garantisi yok tabi tutmayada bilir gebelik ama yine denemeye devam edicem olmasa bile
Kuzum bu programın adı ne

Cok farkli geldi bana bu. Var? Varda nerde cocuk diye sormuyolar mi
Valla ben de diyecek söz bulamadım. Belki eşinizin bi takıntısı vardır ve ya her hangi bir korkusu yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık bir bebek kaybetmişsiniz onun travmasında da kalmış ola bilir. Yine aynısı olucak diye düşünüp üzülmemek için yapmak istemeye bilir.

Çocuk istemiyor ama çevresindeki insanlar çocuğun varmi diyor oda var diyor ortada birşey yok
Valla ben de diyecek söz bulamadım. Belki eşinizin bi takıntısı vardır ve ya her hangi bir korkusu yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık bir bebek kaybetmişsiniz onun travmasında da kalmış ola bilir. Yine aynısı olucak diye düşünüp üzülmemek için yapmak istemeye bilir.
Yani bence böyle bir durumda üstüne gitmemek daha iyisi bir terapist en iyi çözümü vere bilir bence

Eki Görüntüle 2549838
Benimde bu şekilde 24 25 ekimde pikti bidaha testim bitti devam etmedim teste. 26 sondan sonra da olamadı maalesef ilişki eşim rahatsızlandı çok grip oldu. Sizce umut var mı
Benim gibi olmuş seninde canım var tabiki 26 da çatlama olmuştur ogun ki spermler 28 29 una kadar ulasmistir

X