- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.221
Çok sağol canım ❤Hoş geldin
Geçmiş olsun canım
Var canim yeni verdim egitimini sukur kurtuldumcanım bildiğm kadarıyla devlete bağlı kreşler var onlara yarım gün falan gönderebilirsin çiş eğitimi varsa tabi evet valla sıkılıyo çocuklar benimkide 34 aylık hep anneanneyle bende biraz daha dursun öle verim diyorum
Kız valla aynısını eşim dedi bende sen yap gerisine karışma denemekten zarar gelmez icim rahat etsin istiyorum dedim ikna oldu yaptı senin eşin çok inatçı sanırım kafasının dikine gidiyor ben testleri gösterdim anlattım ikna olduBugun en yüksek sansin oldugu gundu ama iliski olmadı maalesef. Esim anladı takvimden takip ettigimi ve takvimle sayiyla ilerlemiycez dediakısına birakcaz istedigimiz zaman birlikte olucaz ne zman olursaymis. Nasilsa tam pik olmamıştı bugun diye kendimi avutuyorum ama üzüldüm. Gunle olcak is degil diyor adam. Yumurtlama gunu diye biseyy yok çünkü Gunle olmaz olur mu asıl gunle oluyor dedim ama kime dedim
var canım tam 3 yaşına 10 gün varken öğrendi ama hiç uğraştırmadı sağolsun zamanını beklemek lazım işte ben çalıştığım için annem bakıyor 2 yaşından başladı ama çocuk istemedi çok zorladı annem çok kavgalar ettik hatta buyüzden çünkü ben zorla olmaması gerektiğini savunuyorum en sonunda 3 yaşında kendiliğinden bir seferde öğrendiVar canim yeni verdim egitimini sukur kurtuldumsenin kuzunun var mi egitimi
Bugun en yüksek sansin oldugu gundu ama iliski olmadı maalesef. Esim anladı takvimden takip ettigimi ve takvimle sayiyla ilerlemiycez dediakısına birakcaz istedigimiz zaman birlikte olucaz ne zman olursaymis. Nasilsa tam pik olmamıştı bugun diye kendimi avutuyorum ama üzüldüm. Gunle olcak is degil diyor adam. Yumurtlama gunu diye biseyy yok çünkü Gunle olmaz olur mu asıl gunle oluyor dedim ama kime dedim
Valla ben bi Türk kahvesi patlattımmbende türk kahvesi içemiyorumda çeşitli kafein içeren kahvelerle uyanmaya çalışıyorum
4.5 yası bekliycem sanirim yine. Seneye eylülde anaokulu icin uygun oluyor o zaman ama 3.5 yasinda kreste cok hasta olur sanki guz doneminde ya36 ayı doldurduktan sonra Anaokuluna verebiliyorsun.Sadece Anasınıfına 48 aydan sonra verebiliyorsun. Anasınıfları ilkokul ortaokul düzeyinde olanlar. Benim okulumda 3 yaşlar var ve tam gün gelebiliyorlar. Uyku saatleri oluyor. Genelde o yaşta çalışan kesim çok oluyor.
Valla ben bi Türk kahvesi patlattımm
Kız valla aynısını eşim dedi bende sen yap gerisine karışma denemekten zarar gelmez icim rahat etsin istiyorum dedim ikna oldu yaptı senin eşin çok inatçı sanırım kafasının dikine gidiyor ben testleri gösterdim anlattım ikna oldu
Calısmiyorum canim evdeyim. Dedigin gibi yapmak en mantiklisi olucak cok sagolasinBencede biraz kendinin farkına varsın. Eğer çalışmıyorsan çok erken vermene gerek yok. İdeal olan 48 ay. 2 yıl gitmiş olucak yine. Ondan fazlası gereksiz ve çocuk zamanla okuldan da soğuyor.
Bencede böyle konularda olmasın kız neyseki deilmis sen en güzeli bu dediğini yap ozaman karşı koyamazBenim esim dedigim dediktir canim maco olusunu cok severim aslında ama bu konuda dedigim dedik olmayaydi iyiydineyseki dun pik degildi pike yakındı ovulasyonda. Bugun artik olur insallah soyunup dökünüp bekliycem bisey demeden
Ne guzel canim kolay olmasi ben 2.5 yasinda verdim daha yeni girdi iste. Bi 15 gun cok zorluk cektim simdi iyiyiz şükür. Bu kadar ugrascagimi bilsem 3 yasinda verirdim bende ama iste yegenim gec alisti benim ondan gozum korktu oyle olursa diyevar canım tam 3 yaşına 10 gün varken öğrendi ama hiç uğraştırmadı sağolsun zamanını beklemek lazım işte ben çalıştığım için annem bakıyor 2 yaşından başladı ama çocuk istemedi çok zorladı annem çok kavgalar ettik hatta buyüzden çünkü ben zorla olmaması gerektiğini savunuyorum en sonunda 3 yaşında kendiliğinden bir seferde öğrendi
Sende benim arkadasdansin ona gidince neskafe kolik oluyorum günun her saati içiyor maşallahay içebilsem o çok iyi açıyor uykuyu da tadını sevmiyorum kokusunu seviyorum
Nescafe mocha cıyım
Bugun avıma sinsice yaklasicamkuzum çatladığında daha yüksek şans oluyor, daha çatlamadı senin ki belki bugün çatlar, bugün sinsice yaklaş ona
Yumurtlama günüde oldu mu ya peki canımKızlar bişey sorcam yumurta çatlamasından sonra hiç ilişki durumumu olmazsa sansımız varımdır kı merak ediyorum 1 kaç gün sonra oldu diyelim