- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.201
Sabah 6 uyuyup 8 uyanmak ne kadar kötü yaKızlar uyanmadınız mı daha hadi kalkın sabah olduuuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah 6 uyuyup 8 uyanmak ne kadar kötü yaKızlar uyanmadınız mı daha hadi kalkın sabah olduuuuuu
Sabah 6 uyuyup 8 uyanmak ne kadar kötü ya
Zaten kahvesiz uyanamıyoruz direk kahveye sarıldım da kendime geldim vallaayy seninki benden de kötüymüş, 2 ye geliyordu anca daldım bende.. Hemen kahve iç heemenn
Zaten kahvesiz uyanamıyoruz direk kahveye sarıldım da kendime geldim valla
Ne isinde calisiyosun canim? Oglen gitmek iyiymis :)Günaydınlar uyandım yatakta keyif yapıyorum. Öğlen işe gidince böyle oluyor
Anaokul öğretmeniniyim canım.Ne isinde calisiyosun canim? Oglen gitmek iyiymis :)
günaydın kızzlllarrrrr uykumu alamıyorum alamıyorum alamıyorummm. bıktım ben artık ya erken kalkmaktan erken emeklilik istiyorum
ay vallahi erken emekliliği bende istiyorum parası neyse verelim emekli etsinler bizi
Yaa ne guzel :) konudan bagimsiz bisey sorabilir miyim? Anaokulunda 36 aydan itibaren kayit yaptiriliyor mu hala? Sanki oyle bisey vardı. Anaokullari evime cok yakın ama kresler cok uzak. Ustuste anaokuluna vermek istemiyorum ama diger turlude evde olucak hep sıkılıyor haliyle bi yerden sonra. Yazın surekli disardaydik ama simdi havalarda malum cıkamiyoruz. 30 aylık oglum 3.5yasina gelmeden dusunmuyorum yinede ama ya sonrasi?Anaokul öğretmeniniyim canım.
7,5 yılım kaldı günlerim için onlarda dolsun alır tazminatımı çeker giderim yetti artık :)
canım bildiğm kadarıyla devlete bağlı kreşler var onlara yarım gün falan gönderebilirsin çiş eğitimi varsa tabi evet valla sıkılıyo çocuklar benimkide 34 aylık hep anneanneyle bende biraz daha dursun öle verim diyorumYaa ne guzel :) konudan bagimsiz bisey sorabilir miyim? Anaokulunda 36 aydan itibaren kayit yaptiriliyor mu hala? Sanki oyle bisey vardı. Anaokullari evime cok yakın ama kresler cok uzak. Ustuste anaokuluna vermek istemiyorum ama diger turlude evde olucak hep sıkılıyor haliyle bi yerden sonra. Yazın surekli disardaydik ama simdi havalarda malum cıkamiyoruz. 30 aylık oglum 3.5yasina gelmeden dusunmuyorum yinede ama ya sonrasi?
15 gün sonra 34 oluyorum canım 15 yıldır çalışıyorumAa ne guzel az kalmis :) yasın kacti canim? Bayagidir calisiyorsun demekki
36 ayı doldurduktan sonra Anaokuluna verebiliyorsun.Sadece Anasınıfına 48 aydan sonra verebiliyorsun. Anasınıfları ilkokul ortaokul düzeyinde olanlar. Benim okulumda 3 yaşlar var ve tam gün gelebiliyorlar. Uyku saatleri oluyor. Genelde o yaşta çalışan kesim çok oluyor.Yaa ne guzel :) konudan bagimsiz bisey sorabilir miyim? Anaokulunda 36 aydan itibaren kayit yaptiriliyor mu hala? Sanki oyle bisey vardı. Anaokullari evime cok yakın ama kresler cok uzak. Ustuste anaokuluna vermek istemiyorum ama diger turlude evde olucak hep sıkılıyor haliyle bi yerden sonra. Yazın surekli disardaydik ama simdi havalarda malum cıkamiyoruz. 30 aylık oglum 3.5yasina gelmeden dusunmuyorum yinede ama ya sonrasi?
7,5 yılım kaldı günlerim için onlarda dolsun alır tazminatımı çeker giderim yetti artık :)
Bencede biraz kendinin farkına varsın. Eğer çalışmıyorsan çok erken vermene gerek yok. İdeal olan 48 ay. 2 yıl gitmiş olucak yine. Ondan fazlası gereksiz ve çocuk zamanla okuldan da soğuyor.Yaa ne guzel :) konudan bagimsiz bisey sorabilir miyim? Anaokulunda 36 aydan itibaren kayit yaptiriliyor mu hala? Sanki oyle bisey vardı. Anaokullari evime cok yakın ama kresler cok uzak. Ustuste anaokuluna vermek istemiyorum ama diger turlude evde olucak hep sıkılıyor haliyle bi yerden sonra. Yazın surekli disardaydik ama simdi havalarda malum cıkamiyoruz. 30 aylık oglum 3.5yasina gelmeden dusunmuyorum yinede ama ya sonrasi?
2043 cnm benimde maaş için yaşım ama okadar bekleyemem heralde :)ben en son baktığımda 2052 de emekli olacağım olarak görünüyordu
Evet canim hamilesin değerlerin yukseliyormu takip et kan testini 2 3 gün sonra tekrarlat canım hayırlı olsun inşallah sağ-salim kucağına almak nasip olur ❤Kizlar kan verdim 16.13 çıktı varmiki ya cokmu düşük
Tamam teyzesi inşallah çok sağol canım Aminnn❤Fazla yormasina izim verme canim ya insallah iyilesir hemencicik kucuk prenses