Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Öyle mi? Kaç yıllık evlisin ve yaşın kaç acaba? Bir de boy ve kilo nedir? Biliyosundur kilo çok büyük problem bizim için. Benim maalesef doğumdan beri kilom kaldı; boyum 162 kilom da 63. Önce zayıflamak zorundayım düzenli yumurtlayabilmek için.. Allah yardımcımız olsun, korkma bak benim kendiliğinden oldu ilk bebeğim, senin de olur :)

Günaydın kızlar bende bugun aşırı uykusuzum. Her sabah Aras 7 de kalkıyor sanki ise gidecek çocuğum ama aksamda 7-8 arası uyuyo tabi. Erken uyanmasinin avantaji olarak. Her sabah uyandigimda Aras uyuyunca bende uyuycam diyorum ama nerdeee :) 12den once uyudugum yok

ya ne güzel çocuk öylee 8 de uyuyor 7 de kalkıyor, uykusunu sağlam alıyorsa gün boyu enerjiktir o

ya ne güzel çocuk öylee 8 de uyuyor 7 de kalkıyor, uykusunu sağlam alıyorsa gün boyu enerjiktir o
O enerjik olmasinda kim olsun uyanir uyanmaz kuruyemis tabagı hazirlatiyor bana hergun kahvaltidan once gurmedir kendisi bayaa :) dun sarma yapmistim ya ayni tabaktan yiyelim dedim catalıyla elime vuruyor kendisi yicekmis

O enerjik olmasinda kim olsun uyanir uyanmaz kuruyemis tabagı hazirlatiyor bana hergun kahvaltidan once gurmedir kendisi bayaa :) dun sarma yapmistim ya ayni tabaktan yiyelim dedim catalıyla elime vuruyor kendisi yicekmis

vayyy bak sen sıpaya yaa Maşallah hep enerjik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…