- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.181
Sen yarında tatilmisin kuzuKızlarr iyi geceler herkese ben habire uyuyup uyanıyorum kendi kendime
Oh oh maşallah hadi hayırlısı bakım kuzuEvet kuzu yastık popoda uzaniyorum
Sen yarında tatilmisin kuzu
Tatil olunca oyle oluyo ya uyku duzeni fekan kalmiyo malesefyok kuzum bugünden itibaren başladı iş günü, son 2 diyorum asla uykumu alamadım ya şu 4 gün uyku düzenimi bozuverdi
Tatil olunca oyle oluyo ya uyku duzeni fekan kalmiyo malesef
Iyi geceler kuzucumöyle Valla şimdi uyumayı deniycem tekrar iyi geceler size
Bu gün düzene girersin inşallahkız seninki hamişlikten çok normal
Ben dün çok geç uyandığımız için çok geç uyudum uykusuzdum bugün yemeğin üstüne koltukta sızmışım
Hoş geldin canım tabiki alırız aramıza ne demek ,bende piko hastasıyım canım bende senin gibiyim ama benim hiç daha bebişim olmadı inşallah hepimizin kucağı dolar
Var gibi görünüyor canım ama daha çok minnak galiba bir kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır değerin yükselir insallh
Günaydın bebekGünaydın kızlar
Günaydın kızlar bende bugun aşırı uykusuzum. Her sabah Aras 7 de kalkıyor sanki ise gidecek çocuğumama aksamda 7-8 arası uyuyo tabi. Erken uyanmasinin avantaji olarak. Her sabah uyandigimda Aras uyuyunca bende uyuycam diyorum ama nerdeee :) 12den once uyudugum yok
O enerjik olmasinda kim olsunya ne güzel çocuk öylee 8 de uyuyor 7 de kalkıyor, uykusunu sağlam alıyorsa gün boyu enerjiktir o
O enerjik olmasinda kim olsunuyanir uyanmaz kuruyemis tabagı hazirlatiyor bana hergun kahvaltidan once gurmedir kendisi bayaa :) dun sarma yapmistim ya ayni tabaktan yiyelim dedim catalıyla elime vuruyor kendisi yicekmis