Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısi buymuş canım demek ki herseyin bir zamanı var umutla bekle olacak inşallah hepimizin bebisleri

Öyle düşünme canım nasip ne zaman olacağını sadece Allah bilir gönlünü ferah tut İnşallah en kısa zamanda nasip olur

Canim ben ilk cocuguma 1.5 sene sonra hamile kaldım sebepsiz yere olmuyordu. Cok normal olucak insallah seninde hepimizinde

Sadece cocuk icin yanastigim soylenemez bak sık iliski iyidir ama bugun olmamasina üzüldüm gercekten
Bilirim kız insanın morali bozuluyor gerçekten bende bazen diyorum yorgunum deyince trip atıyorum sonra ne için trip attığım aklıma geliyo gülüyorum

Öyle düşünme canım nasip ne zaman olacağını sadece Allah bilir gönlünü ferah tut İnşallah en kısa zamanda nasip olur
Eşim de kızıyor bana çok abartıyorum diye doktor tedavıyi bile kabul etmıyo su anda normal yollardan olacagını dusunuyor.. Ama gelin bir de bana sorun o bosa giden ayları

Eşim de kızıyor bana çok abartıyorum diye doktor tedavıyi bile kabul etmıyo su anda normal yollardan olacagını dusunuyor.. Ama gelin bir de bana sorun o bosa giden ayları
Stres çok etkiliyor canım ve çoğu kişi umursamadigimiz ay hamile kaldik diyo bak bende gidiyordum doktora klomen tedavisi oluyordum yumurtam olusmamisti uzuldum doktorun beni teselli etmesini görsen gulmekten olurdun diyordu kız takma boşver sen zevkine yanas adama çocuk için yanaşma siz zevkine yapın diyordu ama gerçekten umursamadigim ay hamile kaldım ama nasıl olmadı kucağıma almak kürtaj oldum şimdi tekrar istiyorum bu sefer de ilki gibi olsun olsun tutturmuyorum akışına bıraktım herşeyi

Kız ben nie yokum burda

Evet herkes kafaya takma diyor ama elimde olmuyor maalesef.. İnşallah Allah gönlünüze göre versin sizin de teşekkür ederim destek oldugunuz için

Evet herkes kafaya takma diyor ama elimde olmuyor maalesef.. İnşallah Allah gönlünüze göre versin sizin de teşekkür ederim destek oldugunuz için
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım benim tabiki ne demek burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…