- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 25
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.161
Hayırlısi buymuş canım demek ki herseyin bir zamanı var umutla bekle olacak inşallah hepimizin bebisleri3 yıllık evlıyım 1 bucuk yıldır istiyoruz ve istemediğimiz dönemde adetim gecıktı 1 hafta kadar arkadslar test yaptır dıye ısrar ettıler ben de olması ımaknsız ıstemıyorz çunku diye korktum.. Acaba o günün ahı mı çıkıyor diye düşünmeden edemiyorum.. Böyle olacagını bilseydim hiç korunmazdım
He valla canım aynen öyleBizde canları isteyince yaklastirmayalim görsünler günlerini dua etsinler çocuk için yanasiyoruz yoksa ohooooo ayda yılda anca
Öyle düşünme canım nasip ne zaman olacağını sadece Allah bilir gönlünü ferah tut İnşallah en kısa zamanda nasip olur3 yıllık evlıyım 1 bucuk yıldır istiyoruz ve istemediğimiz dönemde adetim gecıktı 1 hafta kadar arkadslar test yaptır dıye ısrar ettıler ben de olması ımaknsız ıstemıyorz çunku diye korktum.. Acaba o günün ahı mı çıkıyor diye düşünmeden edemiyorum.. Böyle olacagını bilseydim hiç korunmazdım
Sadece cocuk icin yanastigim soylenemez bakBizde canları isteyince yaklastirmayalim görsünler günlerini dua etsinler çocuk için yanasiyoruz yoksa ohooooo ayda yılda anca
3 yıllık evlıyım 1 bucuk yıldır istiyoruz ve istemediğimiz dönemde adetim gecıktı 1 hafta kadar arkadslar test yaptır dıye ısrar ettıler ben de olması ımaknsız ıstemıyorz çunku diye korktum.. Acaba o günün ahı mı çıkıyor diye düşünmeden edemiyorum.. Böyle olacagını bilseydim hiç korunmazdım
Bilirim kız insanın morali bozuluyor gerçekten bende bazen diyorum yorgunum deyince trip atıyorum sonra ne için trip attığım aklıma geliyo gülüyorumSadece cocuk icin yanastigim soylenemez baksık iliski iyidir ama bugun olmamasina üzüldüm gercekten
Eşim de kızıyor bana çok abartıyorum diye doktor tedavıyi bile kabul etmıyo su anda normal yollardan olacagını dusunuyor.. Ama gelin bir de bana sorun o bosa giden aylarıÖyle düşünme canım nasip ne zaman olacağını sadece Allah bilir gönlünü ferah tut İnşallah en kısa zamanda nasip olur
Canım anlatır mısın ne kadardır evlisin ne zmandir istiyorsunuz olması icin ne yaptın bizimlede paylasir misinKizlar kan verdim 16.13 çıktı varmiki ya cokmu düşük
İnşallah canımCanim ben ilk cocuguma 1.5 sene sonra hamile kaldım sebepsiz yere olmuyordu. Cok normal olucak insallah seninde hepimizinde
İnşallahh kuzumHayırlısi buymuş canım demek ki herseyin bir zamanı var umutla bekle olacak inşallah hepimizin bebisleri
Stres çok etkiliyor canım ve çoğu kişi umursamadigimiz ay hamile kaldik diyo bak bende gidiyordum doktora klomen tedavisi oluyordum yumurtam olusmamisti uzuldum doktorun beni teselli etmesini görsen gulmekten olurdun diyordu kız takma boşver sen zevkine yanas adama çocuk için yanaşma siz zevkine yapın diyordu ama gerçekten umursamadigim ay hamile kaldım ama nasıl olmadı kucağıma almak kürtaj oldum şimdi tekrar istiyorum bu sefer de ilki gibi olsun olsun tutturmuyorum akışına bıraktım herşeyiEşim de kızıyor bana çok abartıyorum diye doktor tedavıyi bile kabul etmıyo su anda normal yollardan olacagını dusunuyor.. Ama gelin bir de bana sorun o bosa giden ayları
Amin aminİnşallah canımAllahım herkesin gönlüne göre versin
Kız ben nie yokum burdaMerhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.( Not: sayfamızda aktif olmayalar bat listesine giremeyecek ve silineceklerdir)
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz
❤D1DEM bat 5 Kasım
❤@busraa94 (heycanla bekliyoruz)
@peripellas
❤@Rainbow3461 bat 7 Kasım
❤ B blossom- bat 15 Kasım
❤@mayasiz bat 16 Kasım
❤@Cgdm2537 bat 10 Kasım
❤@Seker2181 bat 13 Kasım
❤@nejlaa 86 bat 29 Ekim
❤@Mrs terazi bat 30 Ekim
❤@essram bat 8 Kasım
❤@Haticehakance3567 bat 7 Kasım
❤@Nrarslnn bat 7 Kasım
❤@didima0135 bat 19 Kasım
❤@sardunya58 bat 10 Kasım
❤@Ipek8006 bat 12 Kasım
❤@gizsiz bat 13 Kasım
❤@mrlekn888 bat 23 Kasım
❤@RSHN bat 20 Kasım
❤@Derya Leia bat 6 Kasım
❤@Masalsu01 bat 8 Kasım
❤@m_aslicim bat 13 Kasım
❤@Derya calbay bat 28 Ekim
❤@Esel circassian bat 13 Kasim
Evet herkes kafaya takma diyor ama elimde olmuyor maalesef.. İnşallah Allah gönlünüze göre versin sizin de teşekkür ederim destek oldugunuz içinStres çok etkiliyor canım ve çoğu kişi umursamadigimiz ay hamile kaldik diyo bak bende gidiyordum doktora klomen tedavisi oluyordum yumurtam olusmamisti uzuldum doktorun beni teselli etmesini görsen gulmekten olurdun diyordu kız takma boşver sen zevkine yanas adama çocuk için yanaşma siz zevkine yapın diyordu ama gerçekten umursamadigim ay hamile kaldım ama nasıl olmadı kucağıma almak kürtaj oldum şimdi tekrar istiyorum bu sefer de ilki gibi olsun olsun tutturmuyorum akışına bıraktım herşeyi
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım benimEvet herkes kafaya takma diyor ama elimde olmuyor maalesef.. İnşallah Allah gönlünüze göre versin sizin de teşekkür ederim destek oldugunuz için
Yaz eklim. Kuzu kaciriyorum bazen mesajlariKız ben nie yokum burda
20 Kasım canımYaz eklim. Kuzu kaciriyorum bazen mesajlari
Iyi geceler canımYarin görüşmek üzere iyi geceler tatlı rüyalar kizlar
Mac bitti heralde canımIyi geceler canım