Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş geldin
Geçmiş olsun canım

Hoş geldin canım tabiki alırız aramıza ne demek , bende piko hastasıyım canım bende senin gibiyim ama benim hiç daha bebişim olmadı inşallah hepimizin kucağı dolar
Kizlar kan verdim 16.13 çıktı varmiki ya cokmu düşük
Var gibi görünüyor canım ama daha çok minnak galiba bir kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır değerin yükselir insallh

Bugun en yüksek sansin oldugu gundu ama iliski olmadı maalesef. Esim anladı takvimden takip ettigimi ve takvimle sayiyla ilerlemiycez dedi akısına birakcaz istedigimiz zaman birlikte olucaz ne zman olursaymis. Nasilsa tam pik olmamıştı bugun diye kendimi avutuyorum ama üzüldüm. Gunle olcak is degil diyor adam. Yumurtlama gunu diye biseyy yok çünkü Gunle olmaz olur mu asıl gunle oluyor dedim ama kime dedim

İnşallah

Ama kadınların yumurtalarının sadece bir gün catladigini o günü tutturmak gerektiğini falan anlat iyice başa buyrukta olmuyor ki ahhh bu erkekler bazı şeyleri hiç anlamıyor ve onemsemiyolar biz tek başımıza yapıyoruz resmen herşeyi

Onlara göre canları isteyince olacak bizim çabamız umurlarında değil

Aynen oyle canım bende 2 buçuk yıl oldu canım artık bende anne olmak istiyorum
3 yıllık evlıyım 1 bucuk yıldır istiyoruz ve istemediğimiz dönemde adetim gecıktı 1 hafta kadar arkadslar test yaptır dıye ısrar ettıler ben de olması ımaknsız ıstemıyorz çunku diye korktum.. Acaba o günün ahı mı çıkıyor diye düşünmeden edemiyorum.. Böyle olacagını bilseydim hiç korunmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…