- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 25
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.141
Hoş geldinMerhaba arkadaşlar!
Beni de aranıza alır mısınız? :)
Ben de bu aydan itibaren hamile kalmak istiyorum. 10 aylık bi oğlum var, yaşım Ocak’ta 32 olacak. Yaş çok geçmeden ikinciyi yapmak istiyoruz, ayrıca bir diğer neden de bende senelerdir PKO olması, düzensiz ve araları uzun adet döngüm var, ne zaman adet olacağımı hiçbir zaman kestiremem. Çok şükür ilk bebeğimizi tedavisiz kucağımıza aldık. Ailemizi büyütmek, ailemize yeni minnak bi üye daha katmak istiyoruz
Rabbim bu başlıktaki tüm kaderdaşlarıma enn hayırlı zamanda bebek nasip etsin İnşallah.
Arkadaşlar özellikle yeni yeni hamile kalanlar, ben cidden unuttum o günleri; gebelik belirtileriniz nelerdi acaba?
Geçmiş olsun canımAy kızlar ya benim kız iyi olmuştu arkadaşı geldi kudurunca tekrar kötü oldu neyseki demin kustu kendine geldi yavrum şimdi ayağımda sallıyorum uyudu yatağına yatiricamilaç da yazdı doktor antibiyotik başladım bugünden inşallah düzelir hemen ya Yarin da tiyatroya gondericekdim iyi olursa göndericem
Hoş geldin canım tabiki alırız aramıza ne demek ,Merhaba arkadaşlar!
Beni de aranıza alır mısınız? :)
Ben de bu aydan itibaren hamile kalmak istiyorum. 10 aylık bi oğlum var, yaşım Ocak’ta 32 olacak. Yaş çok geçmeden ikinciyi yapmak istiyoruz, ayrıca bir diğer neden de bende senelerdir PKO olması, düzensiz ve araları uzun adet döngüm var, ne zaman adet olacağımı hiçbir zaman kestiremem. Çok şükür ilk bebeğimizi tedavisiz kucağımıza aldık. Ailemizi büyütmek, ailemize yeni minnak bi üye daha katmak istiyoruz
Rabbim bu başlıktaki tüm kaderdaşlarıma enn hayırlı zamanda bebek nasip etsin İnşallah.
Arkadaşlar özellikle yeni yeni hamile kalanlar, ben cidden unuttum o günleri; gebelik belirtileriniz nelerdi acaba?
Var gibi görünüyor canım ama daha çok minnak galiba bir kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır değerin yükselir insallhKizlar kan verdim 16.13 çıktı varmiki ya cokmu düşük
Ay hayırlı olsun kuzum bu sonuca göre Hamilesin ama daha çok yeni çok dikkat et iki güne sonucun katlara sağlıklı bir hamilelik demekKizlar kan verdim 16.13 çıktı varmiki ya cokmu düşük
Aynen oyle canım bende 2 buçuk yıl oldu canım artık bende anne olmak istiyorumİnşallah gelseydi bi yaa
Artık çok yoruldum ya hergün test yapmak bi umutla beklemek 1 bucuk yıl oldu
İnşallahHoş geldin canım tabiki alırız aramıza ne demek ,bende piko hastasıyım canım bende senin gibiyim ama benim hiç daha bebişim olmadı inşallah hepimizin kucağı dolar
Var gibi görünüyor canım ama daha çok minnak galiba bir kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır değerin yükselir insallh
Kuzum yumurtlamani hic hisetmiyomusun bikac ay yap ben 2 aydi tam 18. Gun yumurtluyorum takvimde dogru gosteriyor hep 2 ay boyle devam et takvimede yaz yumurtlamani
[/QUOTEPiki görsem rahatlııcamKuzum yumurtlamani hic hisetmiyomusun bikac ay yap ben 2 aydi tam 18. Gun yumurtluyorum takvimde dogru gosteriyor hep 2 ay boyle devam et takvimede yaz yumurtlamani
Ama kadınların yumurtalarının sadece bir gün catladigini o günü tutturmak gerektiğini falan anlat iyice başa buyrukta olmuyor ki ahhh bu erkekler bazı şeyleri hiç anlamıyor ve onemsemiyolar biz tek başımıza yapıyoruz resmen herşeyiBugun en yüksek sansin oldugu gundu ama iliski olmadı maalesef. Esim anladı takvimden takip ettigimi ve takvimle sayiyla ilerlemiycez dediakısına birakcaz istedigimiz zaman birlikte olucaz ne zman olursaymis. Nasilsa tam pik olmamıştı bugun diye kendimi avutuyorum ama üzüldüm. Gunle olcak is degil diyor adam. Yumurtlama gunu diye biseyy yok çünkü Gunle olmaz olur mu asıl gunle oluyor dedim ama kime dedim
Cok yeni canim dahaDun du adetim olmadim
İlk hamilelik mi olacak canım ne kadardır evlisinİnşallah
Len yok yoldayım yeni eve gidiyom.Didos ne yaptın kız maç nasıl kim kazandi bitmiş anlaşılan burda olduğuna göredarısı benim adamın başına
Onlara göre canları isteyince olacak bizim çabamız umurlarında değilAma kadınların yumurtalarının sadece bir gün catladigini o günü tutturmak gerektiğini falan anlat iyice başa buyrukta olmuyor ki ahhh bu erkekler bazı şeyleri hiç anlamıyor ve onemsemiyolar biz tek başımıza yapıyoruz resmen herşeyi
Oldu bacım kolay geleLen yok yoldayım yeni eve gidiyom.Mactan somra yazarim
Len yok yoldayım yeni eve gidiyom.Mactan somra yazarim
3 yıllık evlıyım 1 bucuk yıldır istiyoruz ve istemediğimiz dönemde adetim gecıktı 1 hafta kadar arkadslar test yaptır dıye ısrar ettıler ben de olması ımaknsız ıstemıyorz çunku diye korktum.. Acaba o günün ahı mı çıkıyor diye düşünmeden edemiyorum.. Böyle olacagını bilseydim hiç korunmazdımAynen oyle canım bende 2 buçuk yıl oldu canım artık bende anne olmak istiyorum
Saol canim mactam sonra donerim burayaOldu bacım kolay gele
Bizde canları isteyince yaklastirmayalim görsünler günlerini dua etsinler çocuk için yanasiyoruz yoksa ohooooo ayda yılda ancaOnlara göre canları isteyince olacak bizim çabamız umurlarında değil
İnşallah canım dua bekliyorumYapmaya devam et canim gorceksin elbet