-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.101
Doktora gorun bi canimYok hep 7. Gün biterdi.
İnşallah tatlım. Bebişi uyuttum kendimi koltuk ne Netflix kollarına bırakıyorum benanladım canım bi git bakalım ya inşallah kötü bişey yoktur
Hastasiyiz dedeeeeCakallarla dans 5 i izliyorum ben kizlar :) Daha esim gelmedi gelsin insallah devami olcak
İnşallah tatlım. Bebişi uyuttum kendimi koltuk ne Netflix kollarına bırakıyorum bengelişmeleri yazarım fırsat buldukça
Oyle yapcak artikkaçma sende bugün akışına bırak
Geldim kizlar işi pisiriyorduk ondan yoktum ben ya bugün kocam durmadı normalde ben sikistirirdim demekki neymiş kaçan kovalanır zorlayınca pekde olmuyormuş
Bide tatlı almış gelmiş tatlı yedik maç izliom şimdi siz napiosunuz
Kesinlikle kacan kovalanirGeldim kizlar işi pisiriyorduk ondan yoktum ben ya bugün kocam durmadı normalde ben sikistirirdim demekki neymiş kaçan kovalanır zorlayınca pekde olmuyormuş
Bide tatlı almış gelmiş tatlı yedik maç izliom şimdi siz napiosunuz
Hosbulduk hahahahaha aynenhoşgeldinn ununu eledin eleğini astın geldin rahatsın tabi
AynenKesinlikle kacan kovalanirben calisiyorum hala
Daha 2 saatim varAynenkolay gelsin busaattemi nezaman gidiceksin eve
Gene geç canım 10dami çıkıyorsunDaha 2 saatim vararamizda saat farki var canim bende saat daha 8
Evet canim kendi isyerimiz Restaurant ondan gec cikiyorumGene geç canım 10dami çıkıyorsun
Aa tmm canım kendi isyerinse sıkıntı olmazEvet canim kendi isyerimiz Restaurant ondan gec cikiyorum
Aynn canim annem babam esim hepimiz burdayızAa tmm canım kendi isyerinse sıkıntı olmaz ☺
Ne güzel ya ailecekAynn canim annem babam esim hepimiz burdayızbutun gun kocamın tacizine ugruyorum vermedim diye
Bu gece vercemNe güzel ya ailecek☺
Ahahahah sende ver adama yazık ama fazla naz aşık usandirir aaaaaaa