Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar!
Beni de aranıza alır mısınız? :)
Ben de bu aydan itibaren hamile kalmak istiyorum. 10 aylık bi oğlum var, yaşım Ocak’ta 32 olacak. Yaş çok geçmeden ikinciyi yapmak istiyoruz, ayrıca bir diğer neden de bende senelerdir PKO olması, düzensiz ve araları uzun adet döngüm var, ne zaman adet olacağımı hiçbir zaman kestiremem. Çok şükür ilk bebeğimizi tedavisiz kucağımıza aldık. Ailemizi büyütmek, ailemize yeni minnak bi üye daha katmak istiyoruz
Rabbim bu başlıktaki tüm kaderdaşlarıma enn hayırlı zamanda bebek nasip etsin İnşallah.

Arkadaşlar özellikle yeni yeni hamile kalanlar, ben cidden unuttum o günleri; gebelik belirtileriniz nelerdi acaba?

Merhaba canim hosgeldin insallah en kisa zamamda hamile kalirsin hepimiz dilegi bu

Merhaba hoşgeldin canım bende yarın 22 yaşına basıyorum 1 kızım var 6 yasında bende 2.yi istiyorum insallah rabbim hepimize saglikli tez zamanda bebis nasip etsin Aminnn canim ❤ masallah oglusunada ❤

İnşallah ama bu kadar gecikmemişti hiç
Karalar baglama kuzum hemen testi yapmaya devam et.. Vucudumuz sperm gorunce bi tuaflasiyo benim adet döngüm 28 gunde birdi cocuk yapmaya basladigimizdan beri 32 gune cikti dogal olarak yumurtlamam da 14. Deil 18. Gun oluyo kafana takma fazla

Ay kızlar ya benim kız iyi olmuştu arkadaşı geldi kudurunca tekrar kötü oldu neyseki demin kustu kendine geldi yavrum şimdi ayağımda sallıyorum uyudu yatağına yatiricam ilaç da yazdı doktor antibiyotik başladım bugünden inşallah düzelir hemen ya Yarin da tiyatroya gondericekdim iyi olursa göndericem

Fazla yormasina izim verme canim ya insallah iyilesir hemencicik kucuk prenses

Bazen olur öyle canım adetin geç gelicekse yumurtlamanda geç olur sitres yapma
İnşallah gelseydi bi yaa
Karalar baglama kuzum hemen testi yapmaya devam et.. Vucudumuz sperm gorunce bi tuaflasiyo benim adet döngüm 28 gunde birdi cocuk yapmaya basladigimizdan beri 32 gune cikti dogal olarak yumurtlamam da 14. Deil 18. Gun oluyo kafana takma fazla
Artık çok yoruldum ya hergün test yapmak bi umutla beklemek 1 bucuk yıl oldu

İnşallah gelseydi bi yaa

Artık çok yoruldum ya hergün test yapmak bi umutla beklemek 1 bucuk yıl oldu
Kuzum yumurtlamani hic hisetmiyomusun bikac ay yap ben 2 aydi tam 18. Gun yumurtluyorum takvimde dogru gosteriyor hep 2 ay boyle devam et takvimede yaz yumurtlamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…