- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.081
Dogru dur canım kişiye göre de değişir bu durumlar zatenOnu bende anlamıyordum bu ay ve gecen ay fark etmeye başladım çünkü adet düzenim yoktu yeni oturdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru dur canım kişiye göre de değişir bu durumlar zatenOnu bende anlamıyordum bu ay ve gecen ay fark etmeye başladım çünkü adet düzenim yoktu yeni oturdu
EkledimAy burda ben yokumm
NERDE BU MILLET
Oyle herhalde kimse yokfenerbahçe maçını mı izliyorsunuz kızlarr
Yada kocalari yakaladilar meşgullerfenerbahçe maçını mı izliyorsunuz kızlarr
Yada kocalari yakaladilar meşguller
Pek bakamıyorum ama şuanlık burdayım oğlanı uyutmaya çalışıyorum :)NERDE BU MILLET
Normalde bukadar suruyomuPek bakamıyorum ama şuanlık burdayım oğlanı uyutmaya çalışıyorum :)
Bende size yazacaktım 10 gün oldu adetim bitmedi hala.
Hatta ilk lekelenmeyi sayarsak 12 oldu ona canım sıkıldı
Yada kocalari yakaladilar meşguller
Pek bakamıyorum ama şuanlık burdayım oğlanı uyutmaya çalışıyorum :)
Bende size yazacaktım 10 gün oldu adetim bitmedi hala.
Hatta ilk lekelenmeyi sayarsak 12 oldu ona canım sıkıldı
Dimi benimkide aksam beni parcalicak ilac bitti sabah sonuncuyu aldimbu daha geçerli bence
Hahsjajks enfeksiyon bitti artık geceleer geceeleerDimi benimkide aksam beni parcalicak ilac bitti sabah sonuncuyu aldim
Yok canım ya. Düzensiz olurum ama böyle uzun sürmezdi. Yarında bitmezse öbür gün doktora gideyim. Yarın giderdim ama ev merkeze biraz uzak. Bebekle arabasız çıkamıyorum. Arabayı da değiştirmek için sattık. Mecbur beklemem lazımay peripellas sandım diyorum ki aa o hamiş değil miydi, kullanıcı adlarınız benzermiş
Hep böyle uzun mu sürüyor döngün canım
Normalde bukadar suruyomu
Aynen canımDogru dur canım kişiye göre de değişir bu durumlar zaten
Yok canım ya. Düzensiz olurum ama böyle uzun sürmezdi. Yarında bitmezse öbür gün doktora gideyim. Yarın giderdim ama ev merkeze biraz uzak. Bebekle arabasız çıkamıyorum. Arabayı da değiştirmek için sattık. Mecbur beklemem lazım
Cakallarla dans 5 i izliyorum ben kizlar :) Daha esim gelmedi gelsin insallah devami olcak
Hic sorma mahvoldu adamHahsjajks enfeksiyon bitti artık geceleer geceeleer