- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.916
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.521
Bidaha gelsin yok ona balkon falan artik, oruclu oruclu yoruyor bizi yaçivi çakıp tuttursanız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bidaha gelsin yok ona balkon falan artik, oruclu oruclu yoruyor bizi yaçivi çakıp tuttursanız![]()
EstağfirullahSende olmasan bulutum
Bunlar çingen![]()
Oyoyoyoyoyoyoyoy
Tesekkurler kuzumOyoyoyoyoyoyoyoysaglikla gelsin gozun aydin
![]()
Burda yokken seri calistiniz demekTesekkurler kuzum![]()
Galiba oyle olduBurda yokken seri calistiniz demekdarisi basimiza diyorumm
Ay bizimki birde bekarhaklıyım
peki onların eşlerinin havaları![]()
![]()
![]()
![]()
onlardan biride bizde de
ego tavan![]()
Cok tesekkurler canim benim darisi sana olsunAy bizimki birde bekar7/24 iş iş iş
ama askeriyedekilerden biliyorum maşallah komutandan daha komutanlar
Ne güzel bir haber bu fıstık
sağlıkla sihhatle gelsin bebişin
![]()
Sağlıcakla gelsin gözünüz aydın
nieee kızzz holdingmi çalıştırıyorlarEstağfirullahherkes meşgul sanırım
![]()
aha bir kişi daha eksildi
Yaaa çok sevindim hayırlı olsunGaliba oyle oldu
Darisi tun isteyenlere olsun![]()
TesekkurlerrSağlıcakla gelsin gözünüz aydın![]()
Hahah kim kaldiysa kosarak gelsin pesimdennieee kızzz holdingmi çalıştırıyorlar![]()
![]()
![]()
aha bir kişi daha eksildi
az kaldı azzzzzzzzzzzzzz
hadi ayağını sürterek gelmiş olda kalanlarda hamiş olsun sonra sayfayı kapatalım![]()
Cok tesekkur ederim canimYaaa çok sevindim hayırlı olsun![]()
Tesekkurler kuzum
Mucize bebek gelmiş sürpriz yapmış ne güzel sağlıkla ilerlesin inşallah canım benimTesekkurler kuzum
Biz iki ay daha deneyip sonra tup bebek yapmayi planliyorduk 2sene denemeden sonra. Bu ay 24unde ovulasyon testim pozitifti o gunu ve sonra ki iki gunu degerlendirdik. Bundan 3 gun once bi an icime dogdu aksam 8 gibi test yaptim silik cizgi cikti ertesi gun bir test daha yaptim o da ayniydi doktoruma kan testi istedigimi soyledim persembe gunu kan verdim eve geldigimde saat 4 gibi bir test daha yaptim ve daha da belirginlesmisti cizgi ardindan dijital test yaptim ve hamile yazisini gordumsimdilik yorgunluk ve bulantidan baska biseyim yok
![]()