- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.061
TAKVimim kuzumCanım bu takvimin adı ne
Adı ne canm bunun
Yok cnm fortune diye bisey bende ilk kez aldmozaman çıkma ihtimali var canım laboquıck markaysa hemen çıkmıyor adet öncesi yapınca bende öyle öğrendim biraz bekleyince netleşiyor
:) o zaman beraber bekleyeceğiz günümüzü. canım benim için 2 yıllık evlilikte ilk deneme olacak bu tüplerim kapalıydı benim bu ay açıldı şükür. bakalım sabırsızım neler olacak
Atamiyorum ben ya dunde dedim ya olmuyor
FOTO var mı canım bat ne zamanKizlar ya dayanamadm bende test yaptm sanki ikinci cizgi var ama cok silik golge gibi olmayinca hic cizgi olmaz dimiilk yaptim o cizgi yoktu bir dakika bekledim beyaz kisim kurur gibi olunca o cizgi gorundu
Ya ınsallah cunlu cıdden artık bugun yapamam suna baksana
OZaman bugun yapmayıp yarın yapsamda olur dun catladı benım dunu degerlendırdımaynen canım yumurta çatladıktan itibaren 3 gün sonra gün aşırı
Atabilsem keske yaa atamiyorum bi akil verinBenim de öyleydi canım atsana fotoğrafını
Nerden veriliyor ki deyin ayarlardan bakimaa neden ki kuzum acaba telefonda bişeylere izin mi vermek gerekiyor ki çoğu kişi ilk başta o sıkıntıyı yaşıyor çünkü
Takvımde ole ama ovulasyonda 3kasım pazardı31 i miydi yumurtlama kuzum
Kuzum sen bana mail at ben buraya atiyim sana mailimi veriyim özeldenAtabilsem keske yaa atamiyorum bi akil verin
Takvımde ole ama ovulasyonda 3kasım pazardı
pazar pazartesi ilişki oldu bugünde olursa yeter zaten :) iş zevkten çıkıyor bi amaç için oluyor zaten. inşallah canım hayırlısı ile Rabbim hepimizede nasip etsin. sen bat ne zamanEvet hatırlıyorum ama sen her gün yaptın sanırım ben gün aşırı denedim .
Gün aşırı yapmama rağmen bi bıkıyor insan.
Bu ay bizimde yüzümüz gülsün güzel haberlerle girmek nasip olsun buraya
Tmm cnm olurKuzum sen bana mail at ben buraya atiyim sana mailimi veriyim özelden
MEsaj yazarken dosya ekleye basınca ne hatası alıyorssunAtabilsem keske yaa atamiyorum bi akil verin
kızlar beta hcg 56 :)
YArın kesın olurda ben yumurtlamanın en yukaek oşdugu gun zaten yaptımkuzum bugün yapabilirseniz yapın çok iyi olur ama yapamazsanızda yarın kesin yapın ❤
allah herkese nasip etsin inşallahyaşasınn bir Gebe dahaa, ne kadar güzel bir günn bööyleee
Hoc bisey cikmiyor basiyorum basilmiyorMEsaj yazarken dosya ekleye basınca ne hatası alıyorssun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?