- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.961
Elim ayağım titriyor
Allahm saglıklı bir bebiş nasip etsin inşallah saglıcakla kucagına almayi nasip etsin inşallah analı babalı büyütsün kuzumElim ayağım titriyor
Sağol canım inşallah sağlıklı gelişirhayırlı olsun bebeğin canım
Hadi inşallah can2 saate çıkarmış canım hemen buraya atacağım sonucu umarım güzel sonuçlar çıkar da hevesim kursağımda kalmaz yine
Hayırlı olsun inşallahElim ayağım titriyor
Sağol kuzummmm darısı isteyen herkesin başına inşallahAllahm saglıklı bir bebiş nasip etsin inşallah saglıcakla kucagına almayi nasip etsin inşallah analı babalı büyütsün kuzum
Sağol kuzummmHadi inşallah can
Hayırlı olsun inşallahgözün aydın Bi gebemiz daha var
listenin tepesine çıktınnnnnn
Hayırlı olsun canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağol kuzummmm darısı isteyen herkesin başına inşallah
Burası gerçekten uğurlu geldiiiiiAyy gebemizz varr bugünde çok şüküüüüür her gün güzel haberler alıyoruzzz
Amin canım inşallahHayırlı olsun canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Burası gerçekten uğurlu geldiiiiidaha nice güzel haberlere inşallah
İnşallahevet uğurlu geldi vallahiii o liste aşağıya kadar kompleee '' olacak inşallahhhh
Günaydın kızlarhayırlı olsun saglikla bereketle dogsun darısı bizlere inşaallah benimde yarın adet olmam gerekiyor hiçbir sancim falan yok inşaallah olmam
İnşallah canım benim de bir damla lekelenme dışında hiç bir belirtim yoktu ama sonuçGünaydın kızlarhayırlı olsun saglikla bereketle dogsun darısı bizlere inşaallah benimde yarın adet olmam gerekiyor hiçbir sancim falan yok inşaallah olmam
Yok ekli degilim ama orda olmak isterimgünaydın canımm, aminnn
listemizde var mısın kuzum? ekleyelim mi hemen
Yok ekli degilim ama orda olmak isterim
Insaallah canim bat 6 kasımBat yarın o zaman biz ekleyelim inşallah olmazsın da hamişsindir canımm
Coooookkk sevindim canım yaa ne güzel bı haber ne güzel bı sabah oldu bugün Gözün aydın canımİnşallah kuzumdarısı isteyen herkesin başına Allah ım dualarımızı kabul etsin inşallah
Ne güzel bi duygu yaa Allah isteyen herkese nasip etsin ❤İnşallah canım benim de bir damla lekelenme dışında hiç bir belirtim yoktu ama sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?