Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kzuum ya bol bol dua edelim burdan bu ay bir sürü hamile çıksın ve bende insalalh çünkü eşime Supriz yapmak istiyorum hayatında en çok istediği şey cocuk ya
Insalllah canim nekdrbi suredir isdiosunz acaba benimkide cok seviyor cocuklariii

Gebelik dusunmeden once muayene oldum kist vs yoktu canim dr rahatlikla dusunebilirsin demisti. ama tabi hormon tup tarzi seylere bakilmadi. Birkac ay daha olmazsa tekrar gidecegim.
Adetin 3 gunu bakiliyor die bliyorum doktorum.bana.oyle bakmisti esin falanda gitsin oda.sperm testi versin canim yas kac

Bende 18 ekimde hasta oldum. Bu arada ayni tarihlerimiz ama benim 12 kasim.bat sizin uzun herhlde doneminiz

Aa super cok sevindim adiniza. Bebis haberiyle de taclanir insallah mutlulugunuz
24 yasindayim 3 yıllık evlym cok zor gunlerdi esim hep yanimda destekcimdi sukurler.olsun bitti cok şükür hergun agliodum.hergun yedigim ictigim.bisyden tat almiyordum allah dermansız dert vermesin kimseye insallah allah nasip ederse bir bebislede taclanir insalllah

Didem kaç yaşındasın ki sen ? Bu evliliğin kaç yıllık oldu? Ya bence stres yaptıkça olmuyordur çok etkiliyor gerçekten genel anlamda tüm sağlığı sadece doğurganlık olarak değil. Olur kuzum yakın tez zamanda insallah

gece yatmaz sabah kallkamaz bir ben saat 3.30.olmus uuyamiyorum. Uykum var ama uyuyamiyorum 2o16 kasim ayindaki yazismalarimi gordum cokk tuaf oldum o zamanda bebek isdiyorum yazmisim yenmek istiyorum vajinimusu sonra bebek istiyorum yazmisim 2016 kasım ayında insalllah 2o19 kasim ayında yüzüm guler ne diyeyim herkesin yüzü gülsün iiyiii ki var bura biraz bu saatlerde duugusala baglasamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…