- 19 Kasım 2016
- 4.987
- 3.981
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.881
Insalllah canim nekdrbi suredir isdiosunz acaba benimkide cok seviyor cocuklariiiAmin kzuum ya bol bol dua edelim burdan bu ay bir sürü hamile çıksın ve bende insalalh çünkü eşime Supriz yapmak istiyorum hayatında en çok istediği şey cocuk ya❤
Allahtan umut kesilmez canim.doktora gittinzmi hic bi sknti flnyokdur insalllahSelamlar herkese. Sat 18 Ekim --- bat 15 Kasim. Dokuzuncu ayimiz yine umudum yok ama
Gebelik dusunmeden once muayene oldum kist vs yoktu canim dr rahatlikla dusunebilirsin demisti. ama tabi hormon tup tarzi seylere bakilmadi. Birkac ay daha olmazsa tekrar gidecegim.Allahtan umut kesilmez canim.doktora gittinzmi hic bi sknti flnyokdur insalllah
Adetin 3 gunu bakiliyor die bliyorum doktorum.bana.oyle bakmisti esin falanda gitsin oda.sperm testi versin canim yas kacGebelik dusunmeden once muayene oldum kist vs yoktu canim dr rahatlikla dusunebilirsin demisti. ama tabi hormon tup tarzi seylere bakilmadi. Birkac ay daha olmazsa tekrar gidecegim.
Ben 30 yasimdayim. Olmazsa oyle yapacagiz bir yilin dolmasini bekliyoruz simdilik insalllah gerek kalmaz ama hayirlisi diyelimAdetin 3 gunu bakiliyor die bliyorum doktorum.bana.oyle bakmisti esin falanda gitsin oda.sperm testi versin canim yas kac
Insalllah bu ay hamilesinizdr gerek.kalmazBen 30 yasimdayim. Olmazsa oyle yapacagiz bir yilin dolmasini bekliyoruz simdilik insalllah gerek kalmaz ama hayirlisi diyelim
Insallalh canim hepimiz guzel haberler alirizInsalllah bu ay hamilesinizdr gerek.kalmaz
InsalllaaaaaahhhhhInsallalh canim hepimiz guzel haberler aliriz
Siz ne zamandir deniyorsunuzInsalllah bu ay hamilesinizdr gerek.kalmaz
Ben vajinimustum 25 ekimde yendim o 9 zamandan beri korunmuyorum insallah hayirlisini versin rabbimSiz ne zamandir deniyorsunuz
Benim adetler 28 29 gun araliginda oluyor geneldeBende 18 ekimde hasta oldum. Bu arada ayni tarihlerimiz ama benim 12 kasim.bat sizin uzun herhlde doneminiz
Aa super cok sevindim adiniza. Bebis haberiyle de taclanir insallah mutlulugunuzBen vajinimustum 25 ekimde yendim o 9 zamandan beri korunmuyorum insallah hayirlisini versin rabbim
Bidaha gelmezde olmazsiniz insalllaaaahBenim adetler 28 29 gun araliginda oluyor genelde
24 yasindayim 3 yıllık evlym cok zor gunlerdi esim hep yanimda destekcimdi sukurler.olsun bitti cok şükür hergun agliodum.hergun yedigim ictigim.bisyden tat almiyordum allah dermansız dert vermesin kimseye insallah allah nasip ederse bir bebislede taclanir insalllahAa super cok sevindim adiniza. Bebis haberiyle de taclanir insallah mutlulugunuz
Amin aminn insalllah canim insalllah sen de olmazsinBidaha gelmezde olmazsiniz insalllaaaah9 ay gelmesin
AMİİİNNNNNNAmin aminn insalllah canim insalllah sen de olmazsin
Didem kaç yaşındasın ki sen ? Bu evliliğin kaç yıllık oldu? Ya bence stres yaptıkça olmuyordur çok etkiliyor gerçekten genel anlamda tüm sağlığı sadece doğurganlık olarak değil. Olur kuzum yakın tez zamanda insallahUzulmuyorum desem yalan olur sadece şaşırıyorum ozaman o adamdan cocuk istemiyodum kazara oldu ve gitti melegim simdi com istiyorum olmuyo bi damlayla hamile kalan ben simdi hamile kalamiyorum bi sorunmu var diye biraz korkuyorum acikcasi doktor kontrollerinden gecsem rahatlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?