Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beyaz akinti bende 2 aydir regl omcesi oluyo gecen ayda olmuştu bu ay yine var

Ama düşük yaptigim gebelikdede acayip kasik agrim oluyodu boyle nefesim daraliyodu hatta gece yatamiyodum
Yaaa sen ne zaman dusuk yaptın

Catladigini yumurtladiginizi nasil.anliyorsunuz kusura bakmayin ben tam blmiyorum yeniyim anlamiyorumda biseyden
Mesela şöyle örnekle anlatayım. Ben 13. Gün yumurtlamayı gördüm çift çizgiyi yani 14. Gün yaptım yine cift çizgiydi 15. Gün yaptım T çizgisi C çizgisinden silikti yani yumurta çatlamış oluyor. Yani 13.14.15.16. Günleri degerlendirmekte fayda var tabi bu benim bu ayki yumurtlama örnegim sizinki ne zaman olursa degerlendirirsiniz

Yoooo hic yapmadım isde beni bliosun 25 ekimde yendim vajinimusu direk basladikk doktora gitmistim baktirmsdm tahlillerime.esime hersey normal.demisti doktorlar ikimizede
Ozamam nettem siparis ver kuzum yap sende ordan tam net goruruz yumurtlamayi felan
21 de yumurtlama oldu siliklesmeye basladi yani catladi yumurtM

Beyaz akinti bende 2 aydir regl omcesi oluyo gecen ayda olmuştu bu ay yine var

Ama düşük yaptigim gebelikdede acayip kasik agrim oluyodu boyle nefesim daraliyodu hatta gece yatamiyodum
Aynen öyle kuzu ya bende bu ay oldu normalde hiç olmazdı uyutmicak derecede sanki kasiklarima baskı yapıyorlar durmadan çişim geliyor ya

Yaaa anladim.cok tesekkur ederim valla iyiki varsiniz sizler

Aynen öyle kuzu ya bende bu ay oldu normalde hiç olmazdı uyutmicak derecede sanki kasiklarima baskı yapıyorlar durmadan çişim geliyor ya
Insallah vardir kuzum ben belim agriyo oraya vuruyo diye gittim hastaneye hamilesin dediler sok olmustum

3 sene kadar önce ilk evlilihimde canim kazara hamile kalmistim iyikide olmamis diyorum boylesi daha iyi oldu
Çok üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş Bende korkuyorum ben eğer hamile kalırsam bir gün erken öğrenmem lazımmış doktorum dedi çünkü daha önce 2 kere düşük oldu kan pihtilamasindan doktor da diyor erken öğren ki iyneye basliyalim hergun vurulmam gereken bir iğne olacakmis

Iyi ki canim.allahin isi isde verende alanda allah üzülme gecikritiyorsada vardir bi sebebi
Uzulmuyorum desem yalan olur sadece şaşırıyorum ozaman o adamdan cocuk istemiyodum kazara oldu ve gitti melegim simdi com istiyorum olmuyo bi damlayla hamile kalan ben simdi hamile kalamiyorum bi sorunmu var diye biraz korkuyorum acikcasi doktor kontrollerinden gecsem rahatlicam

Ozamam sen hasas testler varya kuzum onlardan al ve gedekirse 8 gun omceden yapmaya basla ki erken ogrenesin

Yokdur canim bikere kalmisdin sorun.olsa.kalamazdin bence bide kafaya cok takiyorsan kafaya da takmayi doktorlar önermiyor yataga bebek icin yatıyoruz onu düşünüyoruz illaki aslinda dusunmesek iyi olcakda olsun sen doktora git yine icini rahatlat

Ozamam sen hasas testler varya kuzum onlardan al ve gedekirse 8 gun omceden yapmaya basla ki erken ogrenesin
Bugünü de sayarsam 8 gün oldu yumurtlamanin üstünden regl 6 gün kaldı olmazssa 2 gün daha bekleyip yaparım ya çünkü diğerinde okadar mutlu oldum ki hiç beklemiyordum çok şaşırdım ama mutluluğum sadece 1 hafta sürmüştü maalesef

Aynm kuzum. Gitmesem icim icimi yicek bi gitsem bi oh desem insalalh bide sorum varsa bile hemem tedaviye baslamak icin hemen aldim 6 ay 1 sene bekle diyolar hayatta beklemem okadar 3. Denem fos gecen ay almistim radevulari iyikide almisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…