- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.801
Canim herkes netten soyluyo hem daha uygunmus netten sipris versene coklu evde bulunsunYaaaa bende hic yokalirim eczaneden yeterki olmiyim yap bitane be simdi
Kuzum sogan suyuyla zeytin yağinı beraber yapma önce zeytin yaginı yap iltahap gitsin baktın olmuyor öyle soğan suyu kullan sogan suyu zaten sabah akşam yapılıyor. Genelde kist miyom gibi şeyleri kücültüp yok ediyor hamile kalman için. Kistin miyomun yoksa sogan suyunu yapma hormonal dengeni bozarsın.Saracoglunun vidyolarini izledim. Biraz adamin kürleri gercekden inanilmaz ya ben bu ay sabah zeytinyagi aksam sogan suyu icicem kocamada keci boynuzu iciircem aksamlari sadecebomba gibi baslicam bu aya
Yaaaa Neblym bennnCanim herkes netten soyluyo hem daha uygunmus netten sipris versene coklu evde bulunsun
Bildiğim kadariyla yok ozaman sadece zeytin yagi yapim bu ay doktor kontrolum var kis felan oluraa allah korusun onuda yaparımKuzum sogan suyuyla zeytin yağinı beraber yapma önce zeytin yaginı yap iltahap gitsin baktın olmuyor öyle soğan suyu kullan sogan suyu zaten sabah akşam yapılıyor. Genelde kist miyom gibi şeyleri kücültüp yok ediyor hamile kalman için. Kistin miyomun yoksa sogan suyunu yapma hormonal dengeni bozarsın.
Valla bu konuda kizlar sana yardim olsun ben yurrtdisindayim ya ama innovita diyolar hep o marka iyi sanırımYaaaa Neblym bennnaliyim.hemen o zaman zaman kaybetmiyim hangu marka almaliyim
Tamam canim alayım bn 50 tane olsa.ben her girdigimde tuvalete yaparim.herhldrValla bu konuda kizlar sana yardim olsun ben yurrtdisindayim ya ama innovita diyolar hep o marka iyi sanırım
Kiz negativ cikmisti zatenTamam canim alayım bn 50 tane olsa.ben her girdigimde tuvalete yaparim.herhldrsende smdi bitane yaparmisinnnn luuuutfeeen
Kuzucum zaten ikiside aynı işi görecek aşşa yukarı zeytin yağı iltahabı temizleyecek sogan suyuda miyom yada kist varsa küçültüp yok edecek. Kist veya miyomun yoksa sogan suyuna gerek yok. He dersenki hayıt tohumu kullanayım o olur ama direk tohumu benim miğdemi cok agrıttı bende hapını kullandım süper bi hap bitkisel adet düzenleyici hamile kalmayı kolaylaştırıcı. Doktorum bunu her kadın kullanabilir hiç bi yan etkisi yok bitkisel bi ilaç dedi. Yüksek hormonun varsa normal seviyeye getiriyor düşük hormonun varsa onuda ideal seviyeye getiriyor. Bende kist vardı kullandiğım ay adetimle birlikte parça parça düştü kist. Doktora gittigimde gitmiş kistler dedi. Hatta iki taneydi biri 3cm biri 2cm di. Ve o hapı 3 ay kullandım kesintisiz doktor eksiksiz kullan adetli olsan bile dedi. Onu kullanirken adetim saat gibi 26. Gün dedinmi geliyordu hapı bıraktım. Şimdi 30 güne çıktı adet döngüm. İsmi Agnucaston hapın araştır istersenBildiğim kadariyla yok ozaman sadece zeytin yagi yapim bu ay doktor kontrolum var kis felan oluraa allah korusun onuda yaparım
Smdi turkiyede saat 01.21 canimmm 5 kasim.oldu sen yap beli mi olur ya ikincide cikarsa 2 gun once yaptin belki var smdi heyecanlaniyorum yaaaa hadiKiz negativ cikmisti zateniki gun omce daha ne yapim yarin regl geliyoooo
Ben su hormon kontrolune bi gidim ne cikcam ona gore bakarız neye baslicamaKuzucum zaten ikiside aynı işi görecek aşşa yukarı zeytin yağı iltahabı temizleyecek sogan suyuda miyom yada kist varsa küçültüp yok edecek. Kist veya miyomun yoksa sogan suyuna gerek yok. He dersenki hayıt tohumu kullanayım o olur ama direk tohumu benim miğdemi cok agrıttı bende hapını kullandım süper bi hap bitkisel adet düzenleyici hamile kalmayı kolaylaştırıcı. Doktorum bunu her kadın kullanabilir hiç bi yan etkisi yok bitkisel bi ilaç dedi. Yüksek hormonun varsa normal seviyeye getiriyor düşük hormonun varsa onuda ideal seviyeye getiriyor. Bende kist vardı kullandiğım ay adetimle birlikte parça parça düştü kist. Doktora gittigimde gitmiş kistler dedi. Hatta iki taneydi biri 3cm biri 2cm di. Ve o hapı 3 ay kullandım kesintisiz doktor eksiksiz kullan adetli olsan bile dedi. Onu kullanirken adetim saat gibi 26. Gün dedinmi geliyordu hapı bıraktım. Şimdi 30 güne çıktı adet döngüm. İsmi Agnucaston hapın araştır istersen
Dur lan yapiyom ama yon biliomSmdi turkiyede saat 01.21 canimmm 5 kasim.oldu sen yap beli mi olur ya ikincide cikarsa 2 gun once yaptin belki var smdi heyecanlaniyorum yaaaa hadi
Zeytin yağı zaten faydalı zararı yok kullan görürsün zatenBen su hormon kontrolune bi gidim ne cikcam ona gore bakarız neye baslicamabide ters etki yapmasin ama zeytin yagi ni yapicam kesin
AllahımDur lan yapiyom ama yon biliom
Suan cok.cok.dua ediyorum hadiiiii hamileyiiim.de hadiiiiDur lan yapiyom ama yon biliom
Hadi iki cizgiyi at suraya hadiiiiiDur lan yapiyom ama yon biliom
Kuzum. Allah razi olsun senden dualarin icinde değilim yawrum insallah senden gusel haber gelir bu aySuan cok.cok.dua ediyorum hadiiiii hamileyiiim.de hadiiii
Ama gebelik testi sabah ilk idrarda yapılırsa daha güvenli olur bu saatte varsada görünmeyebilirSuan cok.cok.dua ediyorum hadiiiii hamileyiiim.de hadiiii
Aynn ondna tereddute kalmiyom zeytin yagi konusundaZeytin yağı zaten faydalı zararı yok kullan görürsün zaten
Olsa cikarAma gebelik testi sabah ilk idrarda yapılırsa daha güvenli olur bu saatte varsada görünmeyebilir
Yaaaaaaa belki gec dollenmedir bu bakam insalllah benim.icime.doguyor sen hemen en kisa zamanda hamile kalcaksin icime doğuyor inaniyorumKuzum. Allah razi olsun senden dualarin icinde değilim yawrum insallah senden gusel haber gelir bu ay
Testi yaptim atcam foto biraz bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?