- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.721
testi koyu gördükten sonra hergünü mü değerlendirmek lazım? benim testim de bugün daha bir koyu ama tam değil, yarına pik olur sanırsam.
Sağol kuzum ❤ ben nedense çok umutlu deilim bilmiyorum hayirlisi olsunhadi hayırlısı kuzum heyecanla bekliyoruz
Sağol kuzum ❤ ben nedense çok umutlu deilim bilmiyorum hayirlisi olsun
Dün hallettik o işi bugünde devam o zaman
O zman benim bat değişiyor kuzum ya 29 yunurtlamaydi 14 gün sonra sayarsam 11 o zman düzeltebilirmisin canım sana zahmetgenelde öyle oluyor kuzumm
Insallah kuzum insallahHeycanla bekliyoz kiz hamis ol
O zman benim bat değişiyor kuzum ya 29 yunurtlamaydi 14 gün sonra sayarsam 11 o zman düzeltebilirmisin canım sana zahmet
Sağol kuzum ❤bakalım kuzum hadi hayırlısı olsun
O zaman ben gidiyorumbugünde kesinlikle boş geçmeee
Düzelttim kuzumtamam kuzucum
evde değiliz malesef ama piki gösterecek kadar da koyu değildi, tabi benim gözler dedektöre döndüğü için piksel piksel haritasını çıkarıyorum artık testinat bi bakalım canım, test pikken vücut en üst seviyede lh salgılıyor yani yumurtanı üretiyor, 24-36 saat içinde çatlıyor kişiden kişiye değişiyor o , test silikleşince çatlamış oluyor, çatladıktan sonraki 24-48 saatte önemli yani pik gün dahil 4 gün falan üst üste ilişki gerekiyor canım özetle
evde değiliz malesef ama piki gösterecek kadar da koyu değildi, tabi benim gözler dedektöre döndüğü için piksel piksel haritasını çıkarıyorum artık testin
Ee bende gideyim o zamann değerlendireyim
Canım bence Hamilesin bana öyle geldi belki yeni olduğu beta hcg degeri daha küçük oldugu için böyle çıkmış olabilir ama içimden bir ses Hamilesin diyorKuzular ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım 23-24 yumurtlamaydı bat 13 kasım ama bugün bir damla kahverengi leke gelmişti günlük ped vardı ona böyle açık kahverengi eve gelince içim içimi yedi yapayım dedim bi baksanız
Ben kullanıyorum kuzum bu ay aldım ilk defa bu testlerin sayfasını incele boyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen çok gerçektenBir de bu innovitanın ovulasyon ve gebelik testini ilk kez kullanıyorum güvenilir midir acaba kullanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?