- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.701
Aynen bendeeUzaniyorum yasak elma var onu izliyoruz
Mastercheff izliyorum cnmNapıyosunuz kızlarben temizlik yaptım yoruldum ya daha şimdi uzandım bi bakiyim ne yaramazlik yapiyosunuz dedim
Bayiliyorum diziye helede yildizaAynen bendee
Aynen zaten o olmasa izlenmez çok tatlı yaaBayiliyorum diziye helede yildizadogumdan sonra gazim felan diyodu allahimm
Hahaha aklimda bulunsun arada ben oma yaparim süprizDimi gerek kalmiyo aslindada seviyo adam dedim herhslde erkeklerin zafi var bu coraba
Canım bence dün benim test pik olmuş galiba şimdi yaptım yine silikleşmişbugün öğleden sonra da yap bence pik olcak
Canım bence dün benim test pik olmuş galiba şimdi yaptım yine silikleşmiş
Kesinlikle kilotlu çorap konusuna katılıyorum zaafları varDimi gerek kalmiyo aslindada seviyo adam dedim herhslde erkeklerin zafi var bu coraba
Iyi aksamlar kızlar evime geldim sonunda çok özledim sizi yazamadım fazla ya❤ yarın büyük gün bana dua edin kizlar lütfen ❤
Ozaman bu corap isi kesinKesinlikle kilotlu çorap konusuna katılıyorum zaafları var
Heycanla bekliyoz kiz hamis olIyi aksamlar kızlar evime geldim sonunda çok özledim sizi yazamadım fazla ya❤ yarın büyük gün bana dua edin kizlar lütfen ❤
Kalitesi düşmez mi ?Sperm sorunu olmayanlar işin her gün ilişki öneriyorlar
Dün hallettik o işi bugünde devam o zamanaa dün pikmiş kuzum değerlendirdiniz mi? Bugün çatlamış bugünü de değerlendirin
Kesinlikle ben cok denedimOzaman bu corap isi kesinbol bol. Onerelim kizlara
Koyu gördüğünde baslicaksim canim silindimide 2 gun devam sonra adete kadar gun aşırıtesti koyu gördükten sonra hergünü mü değerlendirmek lazım? benim testim de bugün daha bir koyu ama tam değil, yarına pik olur sanırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?