- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.581
Resim atamiyorum dosya ekle ye basıyorum acilmiyorFotograf at bakalim canim
Atsana canm da bakalim papatyanin ki gibi mi
Evet resim atmanın başka yolu yokmuBurda resim atmak icin dosya ekle diyoruz dimi bende de acilmiyor o dosya ekle kismi
Bi.oglunuz mu vardi kac yasinda allah bagislasin yasiniz kacInsallah canim inanin ben istemiyordum o dusukten sonra ama esim bi kizi oldun istiyor cok seviyor kiz cocuklarini hayirlisiyla olur insallah
Offfff bırakıcam diyorum.ama birakamiyorum.hamile.kalsam birakirimmm herhlde ya
Amin cnm bi oglusumuz var ocak da 4 yasini doldurucak insallahBi.oglunuz mu vardi kac yasinda allah bagislasin yasiniz kac
Maşallah paşaya.Amin cnm bi oglusumuz var ocak da 4 yasini doldurucak insallah
Burda resim atmak icin dosya ekle diyoruz dimi bende de acilmiyor o dosya ekle kismi
Insalllah birde kiz nasip eder rabbim saglikli olsundaAmin cnm bi oglusumuz var ocak da 4 yasini doldurucak insallah
Herhalde derken kafani kirarim bakOfffff bırakıcam diyorum.ama birakamiyorum.hamile.kalsam birakirimmm herhlde ya
Amin amin saglikli cani icinde olsun da cnmInsalllah birde kiz nasip eder rabbim saglikli olsunda
Yuruuuu beeeee o zaman da birbirimize destekkk.oluruz insalllaaaah smdi braksak daha iyi.olur aslindaaaaaHerhalde derken kafani kirarim baktabikide birakcaz bukadar ugrasip sonra bebegimizimi zehirlicez bide
Kocani ara alsim gelsin hemen,Suan canim.biber turşusu isdio dun gece yatarken aklima geldi sanki tadi agzimdaydi evdede yok uzum ince biberlerden isdiyorum🌶
Ay kizlar sakin sakin ha dusunun ilac bile zarsr veriyorsa sigara naparHerhalde derken kafani kirarim baktabikide birakcaz bukadar ugrasip sonra bebegimizimi zehirlicez bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?