- 19 Kasım 2016
- 4.987
- 3.981
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.601
Evde oda ya gtmesin smdi cay icicrz gider gelmez sinirlenirimKocani ara alsim gelsin hemen,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde oda ya gtmesin smdi cay icicrz gider gelmez sinirlenirimKocani ara alsim gelsin hemen,
Ben azalttim bile canim bizim Avusturya genelime kapali mekanlara sigara yasagi geldi mecnur disari cikio icicem yogunluk fekan oldumu cikamiyorum ohh cok iyi oldu brnim icinYuruuuu beeeee o zaman da birbirimize destekkk.oluruz insalllaaaah smdi braksak daha iyi.olur aslindaaaaa
Yok kiz hayatta icmemAy kizlar sakin sakin ha dusunun ilac bile zarsr veriyorsa sigara napar
Canım istersen gönderebilirim bende var ama acı benim de canım turşu çekiyor et felan ama daha gunume var beimSuan canim.biber turşusu isdio dun gece yatarken aklima geldi sanki tadi agzimdaydi evdede yok uzum ince biberlerden isdiyorum🌶
Senin ilk bebis mi olucak kismetse cnmEvde oda ya gtmesin smdi cay icicrz gider gelmez sinirlenirim
Isini bilmiyon mu ben ilk deneme ayinda herifi parmagimda oynattim hamileyim diye tani hrmem olcak diye dusunuyoz yaEvde oda ya gtmesin smdi cay icicrz gider gelmez sinirlenirim
Bende azalttım 25 ekimden bu yana eski ben degilim ama hamiş kaldigimda ogrendigim an agzima.surmemmm...Ben azalttim bile canim bizim Avusturya genelime kapali mekanlara sigara yasagi geldi mecnur disari cikio icicem yogunluk fekan oldumu cikamiyorum ohh cok iyi oldu brnim icin
Biliyorum ama ilk aydan hamile kalanları duyunca umut istekuzum o zaman umudunu kırmak gbi olmasın ama seninki hemen olmayabilir, doktorlar bile 6 ay-1 sene süre veriyor ilaçla korunmayı bırakanlara ,rahim kendini anca toparlıyor
SupersimBende azalttım 25 ekimden bu yana eski ben degilim ama hamiş kaldigimda ogrendigim an agzima.surmemmm...
Ayyyy ne guzel dedin yaaaa evet canim evet 24 yaşındayım insalllah hayirlisiylaaaaSenin ilk bebis mi olucak kismetse cnm
Hahahaha bende ne istiyorsam aldiriyorum.ama.suan merkeze uzak oturuyoruz gidip gelmesi biraz surer yarin ben alirim.artikkkIsini bilmiyon mu ben ilk deneme ayinda herifi parmagimda oynattim hamileyim diye tani hrmem olcak diye dusunuyoz ya
Ne guzel olur insallah cnm bende 26 yimAyyyy ne guzel dedin yaaaa evet canim evet 24 yaşındayım insalllah hayirlisiylaaaa
Supersim
Ozaman baska yazik adaamaHahahaha bende ne istiyorsam aldiriyorum.ama.suan merkeze uzak oturuyoruz gidip gelmesi biraz surer yarin ben alirim.artikkk
Biliyorum ama ilk aydan hamile kalanları duyunca umut iste
Yaaa erkenden anne olmussun ne guzel hemen hamis mi kalmisdin oglundaNe guzel olur insallah cnm bende 26 yim
Benden zaten 3 yil.bi cekti vajinimus vardiOzaman baska yazik adaama
Yok cnm ben ilk baska istemedm erken evlendim cok 17 yasda dortyildan sonra istedimYaaa erkenden anne olmussun ne guzel hemen hamis mi kalmisdin oglunda
Her şartta uzulcem kiolabilir kuzum ama yine de Olmazsa çok üzülme diye dedim