- 19 Kasım 2016
- 4.987
- 3.981
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.561
Yani orasida oyle tabiii bat gecsin de allahin izniyle kirmizilari yemeyelimYapıyorsun ama çığlık boğazında kalıyor kuzum o kan tahlilini görmeden düzenli yükselmeyi görmeden emin olamıyor insan bu kadar bekledikten sonra
Yaa o aglama icten geliyor zaten istemsiz ben hastane de olucam bu ay ciksa da cikmasa da aglarm tek olcamYani ben soylemeden bi dkika bile duramam herhlde yok yani bagiririm ben aglarimmm
Atarmısniz buraya bi gorelimKızlar bisey sorcam hastalığıma 8 gün kaldı kendimden şüpheleniyorum test aldım hayalet cizgi cikti ışığa tutunca belli belirsiz bisey diğer kızımda da aynı seti yaşamıştım 10 gün kala test almıştım slik çıkmıştı hayalet cizgi gören sonra dan hamile olduğunu öğrenen varmı yada hayalet cizgi yaşayanlar
Insalllah mutlulukdan aglarsinnnnnnnnn 12 kasımda sende bende evde test yapalimmmYaa o aglama icten geliyor zaten istemsiz ben hastane de olucam bu ay ciksa da cikmasa da aglarm tek olcam
İnşallah kuzum ya hayırlısı olsun, doğum gününe denk gelsin isterim amaAy insallah denk gelir canm yaa Allah gonlune gore versin
Yaaa sizi gorunce benimde alip yapasm geldi vallahiKızlar bisey sorcam hastalığıma 8 gün kaldı kendimden şüpheleniyorum test aldım hayalet cizgi cikti ışığa tutunca belli belirsiz bisey diğer kızımda da aynı seti yaşamıştım 10 gün kala test almıştım slik çıkmıştı hayalet cizgi gören sonra dan hamile olduğunu öğrenen varmı yada hayalet cizgi yaşayanlar
Aynen cnm ama ben persembe randevu aldm enfeksiyon icin gidicem gitmisken kan vereyim diyorum cunku ilac vericek ona gore kullaniirmInsalllah mutlulukdan aglarsinnnnnnnnn 12 kasımda sende bende evde test yapalimmm
Kızlar bisey sorcam hastalığıma 8 gün kaldı kendimden şüpheleniyorum test aldım hayalet cizgi cikti ışığa tutunca belli belirsiz bisey diğer kızımda da aynı seti yaşamıştım 10 gün kala test almıştım slik çıkmıştı hayalet cizgi gören sonra dan hamile olduğunu öğrenen varmı yada hayalet cizgi yaşayanlar
Onu diyince surat ifadeleri ne kotu oluyor benim himm diyor ama uzuluyor anliyorum benBende adet oldum diyeceğim zamanı gelince(Allah korusun da )
Onceki dusugun antibiyotik ve tomografiden oldu o yuzden suan bi yerim agridan kopsa da parol bile icmemAynen cnm ama ben persembe randevu aldm enfeksiyon icin gidicem gitmisken kan vereyim diyorum cunku ilac vericek ona gore kullaniirm
Onceki dusugun antibiyotik ve tomografiden oldu o yuzden suan bi yerim agridan kopsa da parol bile icmem
Hemem çıktımı o hayalet cizgi canimKızlar bisey sorcam hastalığıma 8 gün kaldı kendimden şüpheleniyorum test aldım hayalet cizgi cikti ışığa tutunca belli belirsiz bisey diğer kızımda da aynı seti yaşamıştım 10 gün kala test almıştım slik çıkmıştı hayalet cizgi gören sonra dan hamile olduğunu öğrenen varmı yada hayalet cizgi yaşayanlar
Insan kendini sucluyor ya bide gercekten cok etkiliyormus yeni olusan bebegi bana doktorlar dusebilir sakat dogabilir dogsa da ilik kanseri vs olabilir neler dediler kendimi yedm bitirdim ogrendm hamile oldugumu uc gun sonra gitti mercimegimbende 60 gün boyunca başım çatlasa da içmedim ama adet oldum, dikkat etmek lazım tabii
Atarmısniz buraya bi gorelim
Atarmısniz buraya bi gorelim
Insalllah vardir canimm bol bol dua edelimAynen cnm ama ben persembe randevu aldm enfeksiyon icin gidicem gitmisken kan vereyim diyorum cunku ilac vericek ona gore kullaniirm
Evet 5 dk sonra ışığa tutunca görünüyor üstünde sanki beyaz şeffaf birşeyle kapatılmış gibi isikta cok hafif görünüyorduHemem çıktımı o hayalet cizgi canim
Insallah canim inanin ben istemiyordum o dusukten sonra ama esim bi kizi oldun istiyor cok seviyor kiz cocuklarini hayirlisiyla olur insallahInsalllah vardir canimm bol bol dua edelim
Doaya acilmigor o yuzden atamiyorimAynen cnm ama ben persembe randevu aldm enfeksiyon icin gidicem gitmisken kan vereyim diyorum cunku ilac vericek ona gore kullaniirm
Atsana canm da bakalim papatyanin ki gibi miEvet 5 dk sonra ışığa tutunca görünüyor üstünde sanki beyaz şeffaf birşeyle kapatılmış gibi isikta cok hafif görünüyordu
Insallah vardir canim bikac gun sonra tekrar yap testiEvet 5 dk sonra ışığa tutunca görünüyor üstünde sanki beyaz şeffaf birşeyle kapatılmış gibi isikta cok hafif görünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?