- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.521
Kuzum eklemeyi unutmuşum fotoğrafı bugünün ikinci testi 5 dk sürdü çıkmasıNe cikiyor cnm testler de en iyisi git acile kan ver ya kafan rahat etsin
Cok silik ama var gibi yaa bende hayal meyal gordumNe cikiyor cnm testler de en iyisi git acile kan ver ya kafan rahat etsin
Kuzum eklemeyi unutmuşum fotoğrafı bugünün ikinci testi 5 dk sürdü çıkması
Bitirme daha gunlerin cok yarin sabahı bekle bari
Cok silik ama var gibi yaa bende hayal meyal gordum
Daha eşim eve gelmedi ama gelmek üzere ona söylemek istemiyorum böyle tam emin olmadan o yüzden yarın sabahı dört gözle bekliyorumkuzum hayırlı olsunsakin ol acile gidip kan ver hemen valla çok merak ettim ben olsam acile uçmuştum şuan
Bende coktan gitmistim ya esim ise gitti oglusu alir giderdm yakinda ozel var hemen bes dakikakuzum hayırlı olsunsakin ol acile gidip kan ver hemen valla çok merak ettim ben olsam acile uçmuştum şuan
Bugün öğlene doğru bir damla açık kahverengi oldu canım başka da yok hafif bir adet olacak hissi eşlik ediyorkuzum ultra erken ve silik çizgi, dün müydü yerleşme kanaması gibi lekelenmesi olduysa ancak çok küçüktür hcg değeri P Papatyaa90
Daha eşim eve gelmedi ama gelmek üzere ona söylemek istemiyorum böyle tam emin olmadan o yüzden yarın sabahı dört gözle bekliyorum
Deliii test yapcana kos acile gitŞok olduğum için sabaha kadar yapacağım sanırım
Bu gece adet olmazsan eger sabaha kesin alirz hayirli haberiBugün öğlene doğru bir damla açık kahverengi oldu canım başka da yok hafif bir adet olacak hissi eşlik ediyor
Bugün öğlene doğru bir damla açık kahverengi oldu canım başka da yok hafif bir adet olacak hissi eşlik ediyor
Kız eşim gelmedi daha eve gelmek üzere valla sabahı bekleyeceğim korkuyorum sağlıksız falandır hemen söyleyemem ona çok üzülür öyleyseDeliii test yapcana kos acile git
Bende hic bisey demiyorum benmkine guzel bi supriz var aklimda bi olsun daay sürpriz yaparsın kuzum ya valla ne güzel olur
Daha önce bir kere 7 küsür çıkmıştı beta ve hemen söylemiştim ertesi gün adet oldum adam nasıl sevinmişti ve üzüntüsünü belli etmedi bir daha öyle şeyler yaşamasın kıyamamkuzum sabrına hayran kaldım vallahi, haydi inşallah yarın güzel bir değer çıksın
Kız eşim gelmedi daha eve gelmek üzere valla sabahı bekleyeceğim korkuyorum sağlıksız falandır hemen söyleyemem ona çok üzülür öyleyse
Allah korusun daha cok erken zaten cikmis teste hemencicik saglikla gelir insallah su kani bi an omce aldirda rahatliyalimKız eşim gelmedi daha eve gelmek üzere valla sabahı bekleyeceğim korkuyorum sağlıksız falandır hemen söyleyemem ona çok üzülür öyleyse
7 den mi düştü, aa kimyasal olmuş kuzum, o zaman tamam anladım, sen bilirsin güzelce yükselsin değer öyle söylersinDaha önce bir kere 7 küsür çıkmıştı beta ve hemen söylemiştim ertesi gün adet oldum adam nasıl sevinmişti ve üzüntüsünü belli etmedi bir daha öyle şeyler yaşamasın kıyamam
Evet bende öyle kesinleşince söyleyeceğim güzel bir sürprizle çünkü tam bir çocuk aşığıBende hic bisey demiyorum benmkine guzel bi supriz var aklimda bi olsun da
Evet kuzum kimyasaldı ve hemen söylediğim için pişman oldum üzüldü belli etmese de7 den mi düştü, aa kimyasal olmuş kuzum, o zaman tamam anladım, sen bilirsin güzelce yükselsin değer öyle söylersin ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?