- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.361
Yarın yaptıracağım inşallah canım darısı isteyen herkesin başına inşallahGebelik var gibi, varsa henüz değer çok düşük. Kan tahlili yaptırmalısınız. Gözünüz aydın ❤
Uyuyayım kımse uyandırmasın benı sabah alarm bile 8 de yatacağımLen eve gittin mi git uyu direk
Walla bu ay benım de sacma sapan oldu. Önceden pik olunca ıknıc cızgı nerdeyse sımsıyah oluyordu. 22.gün oldu hala o cızgıyı gormedım.. Önceki günlerde Bı koyulduk vardı ama pık gibi deıl.. Hıc bu kadar da gecıkmemıstı ovulasyonumBen ne yapacağımı iyice şaşırdım.
Ama ilk kahverengi leke geldi açık sonra pembe lekelenme geldi şimdi baktım yine bisey yokAMİN KUZUM inşallah
Ben görüyorum orda çzıgıKuzular ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım 23-24 yumurtlamaydı bat 13 kasım ama bugün bir damla kahverengi leke gelmişti günlük ped vardı ona böyle açık kahverengi eve gelince içim içimi yedi yapayım dedim bi baksanız
Kana batırdın mı cmmAma ilk kahverengi leke geldi açık sonra pembe lekelenme geldi şimdi baktım yine bisey yokhormonlar kafa buluyor benimle
Ben görüyorum orda çzıgıhayırlı olsun diyorum
Senin ovulasyonlarinda sorun mu var acaba kuzum yada sen adetten hemen omcemi yumurtluyon acabaWalla bu ay benım de sacma sapan oldu. Önceden pik olunca ıknıc cızgı nerdeyse sımsıyah oluyordu. 22.gün oldu hala o cızgıyı gormedım.. Önceki günlerde Bı koyulduk vardı ama pık gibi deıl.. Hıc bu kadar da gecıkmemıstı ovulasyonum
Yok cnm eğer yarına adet olmadıysam yarın baktıracamKana batırdın mı cmm
Kesin adet mı pekı oYok cnm eğer yarına adet olmadıysam yarın baktıracam
Ben onceden labaquick kullanıyordum canım iki gün üst üste testim yaptım çizgi cıktı megerse buharlaşma cizgısıymısBen daha önce labquick ile gebelik testi yapmıştım ama hiç böyle çizgi yoktu onda az bişey bile olmamıştı
Walla bu ay benım de sacma sapan oldu. Önceden pik olunca ıknıc cızgı nerdeyse sımsıyah oluyordu. 22.gün oldu hala o cızgıyı gormedım.. Önceki günlerde Bı koyulduk vardı ama pık gibi deıl.. Hıc bu kadar da gecıkmemıstı ovulasyonum
Bu sefer yaptığım innovita kuzum 3 dk içinde hafif pembe bişey çıktıBen onceden labaquick kullanıyordum canım iki gün üst üste testim yaptım çizgi cıktı megerse buharlaşma cizgısıymısama o cızgıyı görünce hele de 1 yıldan sonra dünyalar bizim olmustu.. O günden berı de kullanmıyorum labaquick. Buyuk konusmayım da kullanmam bida da.. İnnovita daha iyi
İnşallah canm yediğin kürler sayseonde erken yumurtlama olmus olabılır..Sağol kuzucum inşallah sağlıklı bir gebelik vardır
Bence var benim de bat 12 si görünüyor.. Ovulasyona gore yanı pıke benzeyen güne gore cuma gunu adet beklıyorum.. Erken gebelık yapsam mı dıye düşünüyorum ben de.. Sizi görünce heveslendim ben deBu sefer yaptığım innovita kuzum 3 dk içinde hafif pembe bişey çıktı
Var canım erken gebelikte var normali de var ovulasyonda yaptım bu gebelikle birlikte onda da hafif çıktı çizgi. ne zaman yapayım sabah ilk idrarla mı acabaİnşallah canm yediğin kürler sayseonde erken yumurtlama olmus olabılır..Saglıkla ılerlesın inşallah elinde testin varsa tekrarla testi olmazsa
Benim kahverengi bir damla leke geldi canım bat 13 ü daha çok erken olduğu için yapmak istedim testi ve böyle çıktı ama yumurtlamam çok erken oldu(22-23 ekim) belki ondan böyle çıkmıştır senin yumurtlaman geç olduysa belki daha çıkmaz moralini bozacaksa yapmaBence var benim de bat 12 si görünüyor.. Ovulasyona gore yanı pıke benzeyen güne gore cuma gunu adet beklıyorum.. Erken gebelık yapsam mı dıye düşünüyorum ben de.. Sizi görünce heveslendim ben de☺
Benim kahverengi bir damla leke geldi canım bat 13 ü daha çok erken olduğu için yapmak istedim testi ve böyle çıktı ama yumurtlamam çok erken oldu(22-23 ekim) belki ondan böyle çıkmıştır senin yumurtlaman geç olduysa belki daha çıkmaz moralini bozacaksa yapma
Yok canım ben bu zamana kadar hep 29 gunde veya 30 gunde Bı adet oluyordum.. Clıfe macun yiyorum 3 aydır bi gecen ay 32 günde oldu adetim.. Bı de bu ay eger 12.günüm pikse eger(hani o pike benzeyen günüm) cuma günü adet beklıyorum ve 28.günde adet olmus olcam.. O günleri de degerlendirdim 3 gün üst üste.. Sonrası gün aşırı devam ediyorum.. Gögüslerim çok agrıyor mesela Bı yere degınce bıle sızlıyor şişlik var. Umutlandım belki de yok yere yine.. Cuma gunune kadar bekleyebılırsem erken gebelık testı yapıcamSenin ovulasyonlarinda sorun mu var acaba kuzum yada sen adetten hemen omcemi yumurtluyon acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?