• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat günü gelip ovulasyon testi yapıp negatif çıkan var mı? Ama aslında hamile olan. Hamileliği gösterdiğini varsayarak diyorum. Çalışıyorum eve gidince yapabilirim de test. Ama negatif çıkarsa da moralim bozulur.

Bir de belki benim gibi olan vardır diye yazmak istedim benim amh 0.87 çıktı yani yumurta rezervim çok az fsh ve diğer hormonlarda biraz dengesizdi geçen ay öğrendim bunu okuduğum kadarıyla yumurtayı güçlendirici kürler yazılmıştı bu durum için yada tüp bebek aşılama falan ben kür değil de tam yumurtlamadan önce ve sonrasında ballı ceviz,günde iki yumurta ve kuru incir yedim eğer yumurtam bunlarla güçlendiyse ve hamileysem bunlar işe yaramış olabilir :KK71: Fikir olsun diye yazayım dedim heyecanlandım çok

Bir de belki benim gibi olan vardır diye yazmak istedim benim amh 0.87 çıktı yani yumurta rezervim çok az fsh ve diğer hormonlarda biraz dengesizdi geçen ay öğrendim bunu okuduğum kadarıyla yumurtayı güçlendirici kürler yazılmıştı bu durum için yada tüp bebek aşılama falan ben kür değil de tam yumurtlamadan önce ve sonrasında ballı ceviz,günde iki yumurta ve kuru incir yedim eğer yumurtam bunlarla güçlendiyse ve hamileysem bunlar işe yaramış olabilir :KK71: Fikir olsun diye yazayım dedim heyecanlandım çok
Saol kuzum 🥰🥰 kan testiyle bi kesinleşinde rahatcr sevinelim

Kuzular ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım 23-24 yumurtlamaydı bat 13 kasım ama bugün bir damla kahverengi leke gelmişti günlük ped vardı ona böyle açık kahverengi eve gelince içim içimi yedi yapayım dedim bi baksanız :KK57:

Gebelik var gibi, varsa henüz değer çok düşük. Kan tahlili yaptırmalısınız. Gözünüz aydın ❤️

Back