- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.321
Yerlesme kanamasi sanirim. Kuzum bikac gun sonra tekrarla testiDimi hayal meyal bende görüyorum sanki hiç böyle gördüğüm olmamıştı o damla da öğlene doğru aktı şimdiye kadar başka akıntı yok
Alisverise cikmadan cay yapmistim. Ocakta kısık ateste birakmisim.Yeni aklima geldi icilirmi o cay hala yoksa kocamimi zehirlemis olurum
3 saat felan oldu yani bisi olmaz dimiiçilir kız nolcak
İnşallah yerleşmedir öyle bişey de hiç olmamıştı 7 aydır sadece bir kere beta hcg değerim 7.34 olmuştu bat günü adet oldum sıfırlandı odabence o yerleşme kanaması
3 saat felan oldu yani bisi olmaz dimi
Kan versem mi ayyy heveslenmek de istemiyorum idrarımda öyle çok yoktu varya böyle zorlayarak yaptım resmen test yapayım diyeYerlesme kanamasi sanirim. Kuzum bikac gun sonra tekrarla testi
Hayırlısı cnm hepimiz icindiğer aya bomba gibi gireceğiz kuzum üzülmek yok
Tamm kuzum3 saatten bişey olmaz kız tadı biraz acıdır demini az koyun
Git ver gidebiliyosan kuzum cizgi gozukuyo yaniKan versem mi ayyy heveslenmek de istemiyorum idrarımda öyle çok yoktu varya böyle zorlayarak yaptım resmen test yapayım diye
Yarın veririm ancakGit ver gidebiliyosan kuzum cizgi gozukuyo yani
Insallah kuzumYarın veririm ancakeğer varsa bişey Burası gerçekten uğurlu geldi bize Allahım herkese nasip etsin inşallahhhhhh
Eğer bebiş varsa resmen tüm hayallerimin tükendiği anda gelmiş olacak bu çok büyük bişey gerçektenInsallah kuzum
Insallah kuzum test yaniltmamistir ama ben bugun kadar hic cizgi gormedim gormekde bisi diye dusunuyorum yani vardir diyeEğer bebiş varsa resmen tüm hayallerimin tükendiği anda gelmiş olacak bu çok büyük bişey gerçekten
Hiç üzülme kuzum bende hevwslydım ama olmadığını biliyorum ama beklemiyorum 3 snra gorcem o kırmızıları herserye bastan başlamak zor ama yapma üzme kendini hayırlısı bu de Gec dua et bende biliyorum ki 3 gün 3 adet olcamEvet cnm
Ayy insallah cnm ya bat bnmle ayniYarın veririm ancakeğer varsa bişey Burası gerçekten uğurlu geldi bize Allahım herkese nasip etsin inşallahhhhhh
Ben daha önce labquick ile gebelik testi yapmıştım ama hiç böyle çizgi yoktu onda az bişey bile olmamıştıInsallah kuzum test yaniltmamistir ama ben bugun kadar hic cizgi gormedim gormekde bisi diye dusunuyorum yani vardir diye
Ben evdeyim uzaniyorumKızlar ne yapıyorsunuz bakalım
Yani kan verdr listeye hamis diye ekleyelimBen labquick ile gebelik testi yapmıştım ama hiç böyle çizgi yoktu onda az bişey bile olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?