- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.281
Aynen siliklesinde 2 gun daha sonra herifine izim verBana düşen günleri değerlendirmek ve beklemek yine
At len ozeldenatayım sana bi foto
çok güzel hayal etme hayal kırıklıgına ugrarsın
Soldakiler bu güne ait, sağdaki 1 hafta öncesine ait.
Insalllaaah insallah canimmm❤hadi inşallah başlamadıysa adet gelmez de güzel haberler alırız senden kuzum
kuzum sağdaki gçen haftaki pik değil gibi geldi bana
ovülasyonla hamile kaldıığını öğrenende çok oluyo canım adete yakın pik gösterdimi hamile çıkan çok olmuş daha önce okumuştum öyle birşeyler belkide ondandandır
Zaten çok erkendi ama normale göre epey koyuydu belirtiler de öyleydi o yüzden erken test yapmıştım yoksa reglin 11. Günü başlıyordum test yapmaya. Çok zor bu bekleyiş ya
Aynen siliklesinde 2 gun daha sonra herifine izim ver
bugün yaptığını pik olarak düşünelim, boş geçmeyin canımm, değerlendirin bugünü mutlaka
Mecbur değerlendirmek lazım. İnşallah güzel sonuçları da paylaşırız
Merhabalar. Ovulasyon testine göre reglimin 9. Günü çift çizgi çıktı. Günleri değerlendirdim. Şu an 14. Günü yine çift çizgi çıktı ve oldukça belirgin. Bat’a 14 gün var. Ayda iki kez çift çizgi çıkması nedir. Bu konuda hiçbir şey bulamıyorum.
Soldakiler bu güne ait, sağdaki 1 hafta öncesine ait.
Bak bak aşk yaşıyor birileriAt len ozeldencatladim ben de yollim sana
Bana bugün pik değil gibi geldi ama yine de değerlendir canım fotoya göre sen dhaa net görüyorsundur
Benimkide ediyoHerif zaten iki hafta yumurtlayan tavuk ilan edecek beni
Sende yat hepinizi cok merak ediyorumBak bak aşk yaşıyor birileri
Kaçırma sen bugünü de sonra beklemeye geçersinBen ne yapacağımı iyice şaşırdım.
Fan grupları toplanıyor ya öyle toplanmalık bir ekip oldukSende yat hepinizi cok merak ediyorum
Aynm oyleFan grupları toplanıyor ya öyle toplanmalık bir ekip olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?