- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.161
Ben bi alisverise gidiyp geliyorum kizlar
Bende umutluyum ama birazda umutsuz bilmiyorum aklimccok karışık var gibide yok gibide çok umutlanmak istemiyorum yarın sabah kan vericem çarşamba sonucları alicam varsa vardır yoksa bende bu ay bir doktora gidicem kontroleKesinlikle kuzum senden umutluyum ben yumartafan snra olmadı İLŞKİ benı es gecin zaten cuma günü Dr gıdecem
Insallah kuzumhadi bakim kızlar ben ikinizden de umutluyum baya belirtiler yaşadınız
Insallah kuzum❤ icim icime sığmıyor vallahi elimde olsa şimdi test yaptıricam sonucu biliyimde ona gore devam ediyim arafta kalmak zor insanın bedenide aklıda yoruluyor
Sadece bulantım var ve wc gidiyorum sadece süt içiyorum
İnşallah kuzum ama sanmıyorum bulantım da pisklojıjkInsallah kuzum❤ icim icime sığmıyor vallahi elimde olsa şimdi test yaptıricam sonucu biliyimde ona gore devam ediyim arafta kalmak zor insanın bedenide aklıda yoruluyor
Bende belirti cok ama cokda guvenmiyorum belirtilere ama baya uykum var yorgunum hastanede uykusuz kaldim kafam çalışmıyor zor açık tutuyorum gözlerimi 3 gündür 10 11saatten fazla uyuyordum çok uykum var sürekli ama bugün hastane ortamı uyumak mümkün deil mahvoldum belirtilerim 2 katina cikti boyleceSadece bulantım var ve wc gidiyorum oda pisklojıjk sdce süt içiyorum
Bna da iyi geliyor suan normalde içemem de psikolojik be kuzumidem bulanırken süt daha da bulandırır benim midemi ya kokar bana, en iyisi muz yemek kuzum kokusuz oluyor o, aklında bulunsun, sana süt iyi geliyorsa oda ayrı bir şey tabi
Uyku hiç sorma ölüyorum sanki Hıc uyumamişim gbi dursmada bi esneme tuttu hakim de gece beişik mı salladın dediBende belirti cok ama cokda guvenmiyorum belirtilere ama baya uykum var yorgunum hastanede uykusuz kaldim kafam çalışmıyor zor açık tutuyorum gözlerimi 3 gündür 10 11saatten fazla uyuyordum çok uykum var sürekli ama bugün hastane ortamı uyumak mümkün deil mahvoldum belirtilerim 2 katina cikti boylece
Aynen kuzum senin icinde zor oldu bende diorum regl gelmeden ogreniyim 7si günüm 9 10u olur gecikir heveslenirim sonra cikmaz adet olurum üzülürüm biliyim ona gore haraket ediyim hayatım tempolu sporum var hepsini buna gore ayarliycam cunku Amin kuzum inşallahöyle kuzum en iyi ben anlarım bu ay benim yılan hikayesi gibiydi... Hayırlısı her şeyin❤
Aynen canım uyku havalardanda olabilir soğukta insan uykuya daha düşkün oluyorUyku hiç sorma ölüyorum sanki Hıc uyumamişim gbi dursmada bi esneme tuttu hakim de gece beişik mı salladın dedi
Öle tabi ama Hıc bu kadar olması sasırttı gece 4 kere wc kalktım sabah kosa kosa gittim işte öglwne kadr 5 kere gittim şimdi gene geldi wc yazıyorum OyyyAynen canım uyku havalardanda olabilir soğukta insan uykuya daha düşkün oluyor
Iyi demis
Öle tabi ama Hıc bu kadar olması sasırttı gece 4 kere wc kalktım sabah kosa kosa gittim işte öglwne kadr 5 kere gittim şimdi gene geldi wc yazıyorum Oyyy
Kızlar memlekete gidiyorum iki gunlügüne yoldayım sonra okuycam bu destansı sayfaları
Allah a emanet canımKızlar memlekete gidiyorum iki gunlügüne yoldayım sonra okuycam bu destansı sayfaları
Teşekkürler kızlarAllah a emanet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?