- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.141
BENDE O ÇOK OLUYOR. BENCE İLGİSİ YOK SAÇMAKızlar birşey daha duydum gebelik belirtisi olarak idrar renginde sararma susuz kalmadığımız halde ve idrarda beyaz tortu parçacıklar dikkatinizi çektimi ben dikkat ettim tortuları gördüm ama yeni değil ben ovulasyon testini son yapisimda yani ayın 29 30 u gibi fark ettim sizde bir bakin bakalım
BENİMKİ ÇIKOLATA ÇOK AZ YER YESEDE BİTTER HİÇ YEMEZ SEVMEZ Kİkızlar bıde benım ne dikkatimi cektı biliyormusunuz
ben ne zaman eşime bitter çikolata yedirsem o aksam ilişki olmuş.
demekki benımkıne etkısı cok
Çok katılıyorumBENDE O ÇOK OLUYOR. BENCE İLGİSİ YOK SAÇMA
Wooooow laflara bak laflaraokşayan eli öpmeyenler tekmeleyen ayağı öperler canım
ypıcak bişey yok
önüne koysam yer benımkiBENİMKİ ÇIKOLATA ÇOK AZ YER YESEDE BİTTER HİÇ YEMEZ SEVMEZ Kİ
Kız bizim bat lar geldi neredeyse bugünü saymaz isek 2 gün perşembe adet günümüz nediyorsun umutlar nasilBitter çikolata kesinlikle bir numara
Tabiki canimmerhaba benide eklerseniz listeniz bat 29 kasımD1DEM
ben çok severim valla :)önüne koysam yer benımki
benım dısımda
Yumurtlamadan 14 gun say kuzumBenım adet tarıhım sımdı degıdtımı ya
Iyo bari düzelttimşimdide kırmızı ama en azından düz yazı
comic sans
kızlar bişey soracağım aklıma takıldı alttan muayene yaptı doktor rahim duvarı kalınlığı 16 mm dedi dış gebelik ile ilgili bişey göremiyorum fakat kese de gözükmüyor dedi beta hcg kesin sonucu verir dedi kafam çok karıştı ne diyorsunuz
Kesinlikle kuzum senden umutluyum ben yumartafan snra olmadı İLŞKİ benı es gecin zaten cuma günü Dr gıdecemKız bizim bat lar geldi neredeyse bugünü saymaz isek 2 gün perşembe adet günümüz nediyorsun umutlar nasil❤
DUn yumurtladım 17kasım:)))Yumurtlamadan 14 gun say kuzum
daha yeni verdim canım sat 4 ekim cuma günü idrarda çıktı bugün saat 13:30 gittim doktorakuzum hcg kaç çıktı? son adet tarihin ne zaman?
Kız bizim bat lar geldi neredeyse bugünü saymaz isek 2 gün perşembe adet günümüz nediyorsun umutlar nasil❤
Kesinlikle kuzum senden umutluyum ben yumartafan snra olmadı İLŞKİ benı es gecin zaten cuma günü Dr gıdecem
daha yeni verdim canım sat 4 ekim cuma günü idrarda çıktı bugün saat 13:30 gittim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?