- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.101
Dikkat et kuzum şimdi gördüm İnstagram da. Bilginiz olsun aman dikkattamam mimiiii
valla dolapta vardı atıcam bende
daha önce almıstım ama olsun
üçümüzde müjdeli haber alırız inşallahO
Ooooo 29 Kasım’da 3 kişi olduk
Zaten Cocoa bin afrodizyak etkisi biliniyor. %95 coco lu bitter yese duvarda yürür bencekızlar bıde benım ne dikkatimi cektı biliyormusunuz
ben ne zaman eşime bitter çikolata yedirsem o aksam ilişki olmuş.
demekki benımkıne etkısı cok
Heycandan hatirlamiyo insan tabi ozamanO hamıle kaldıgım ay nasıl yaptım ohu bıle bılmıyorum
Allah’ım insallah çok çok çok aminüçümüzde müjdeli haber alırız inşallah
bence markadan markaya da değişiyor içini ferah tut canım
Simdi nasil deisti herhalde farkında deilimvalla bende el yazısı gözüküyo
ne kadardır deniyorsunuz canımAllah’ım insallah çok çok çok amin❤
çok teşekkür ederim inşallah hamişimdir şimdi verdim tahlili akşam alıcam sonuçlarıBende hamişsin diyorum ! Kan tahlili yaptır hemen. ❤ hosgeldin bu arada
aldım %90 mı neydi galibaZaten Cocoa bin afrodizyak etkisi biliniyor. %95 coco lu bitter yese duvarda yürür bencedolapta tut bi kaç tane
2 ay olucak.ne kadardır deniyorsunuz canım
Benım adet tarıhım sımdı degıdtımı yaHeycandan hatirlamiyo insan tabi ozaman
canım benım idrarda dün ovulasyon yaprken bıldıgın beyaz parcalar vardı.tane deniyorum bak parça.Kızlar birşey daha duydum gebelik belirtisi olarak idrar renginde sararma susuz kalmadığımız halde ve idrarda beyaz tortu parçacıklar dikkatinizi çektimi ben dikkat ettim tortuları gördüm ama yeni değil ben ovulasyon testini son yapisimda yani ayın 29 30 u gibi fark ettim sizde bir bakin bakalım
evet canımHosgeldin canim gebelik testimi bu
Harikasın! Anahtarı buldun bence depola acil durumlar icin kuzumaldım %90 mı neydi galiba
moralı cok bozuktu o aksam. diyoki nasıl ılerledi anlamadım ki ben
hım senin daha yeniymiş ben 8 aydır deniyorum bir kimyasal oldu sonrası yok2 ay olucak.
şimdide kırmızı ama en azından düz yazıSimdi nasil deisti herhalde farkında deilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?